Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kiyamam evlenince farkli bi ile mi taşındın?
biz artik bütün doktorlara kendimiz tek gider olduk zamanla sende alisirsin hatta biz eslerimizi artik doktora götürür olduk desem yanlis olmaz sanirim :)
hormonlara baktirman iyi olur ihmal etme özellikle tsh. guatir yok ama bizim burdakilerle çoğumuzun tsh i problemli ilac kullaniyoruz. tsh yüksek olursa hamile kalmayi zorlastiriyor ama Allahtan ilacla kolay dengelenen bi hormon. cocuk düşünmeye yeni baslamissin stres yapma simdiden yakin zamanda olur insallah

Sıkma canını...ben de ailemden uzaktayım, kendimize yetmek en güzeli. Ben de isterdim tüm sülalemle aynı şehirde olayım. Bizim sülale bir de neşelidir, herkes biribirinden sever sayar. Kısmet öyle olmadı ama. Tercihler işte.

Sanırım ev hanımsın. Kendine bir meşgale bul canım. Kitap oku mesela. Konusu önemli değil, macera oku, polisiye, duygusal... ne olursa. Vardır belki de böyle el uğraşıların.

Bir de kendinle ilgili hiçbir şeyi yarıda kesme. Sağlık olur, bakım olur.... her şey olur. Sen her şeyden önemlisin.

Canim hic basima boyle birsey gelmedi bende icerde kapatamiyorum mesela bi kac damlasi kapatirken cikardigim icin bosa gidiyor..
Bence eve gidince yap hic atlamadim ben ama 1 saat gec vurdugum oldu..atlamasan iyi olur

Canim hic basima boyle birsey gelmedi bende icerde kapatamiyorum mesela bi kac damlasi kapatirken cikardigim icin bosa gidiyor..
Bence eve gidince yap hic atlamadim ben ama 1 saat gec vurdugum oldu..atlamasan iyi olur
Ama yarina yine kalmayacak cunku 10 gunluk igneydi.. bugun vursam yarına yok

Son 2 gundur cok moralim bozuk tek basima disari hic cikmadimki ben ay Allah im olcem skntidan bende ilacimi aliyim o zaman

Karsi apartmanda yasli teyze var aksama kadar pencereden birbirimize bakiyoruz keske onceden yalnız yasamaya alissaydim cok pismanm

Bu kelebek ucmasi nasil hissediliyor. Hamileler genelde bunu hissettigini soyluyor tarif edilebilcek biseymi ?
Canim heyecanlanir kalbin deli gibi atar, karnına ağrılar girer tarifi zor bir durum. Canim sen de sıkma canını kendine oyalancak bişeyler bul. Yabanci dizi izle mesela. Insallah rabbim sizlere de nasip etsin bu duygulari

Canim heyecanlanir kalbin deli gibi atar, karnına ağrılar girer tarifi zor bir durum. Canim sen de sıkma canını kendine oyalancak bişeyler bul. Yabanci dizi izle mesela. Insallah rabbim sizlere de nasip etsin bu duygulari
Hayirliysa olsun istiyorum ben esim evlendikten sonra cok odun oldu cunku. Allah hayirli gordugu an versin insallah. Bu arada bende adet olcakmisim gibi kasiklarima agri girip geciyo kalp carpintisi falanda var o yuzden sordum ama dedigim gibi hayirliysa olsun insallah. Sende bebisini sag salim al kucagina ins canm benm hayrli olsun

Canim bu bebisten ziyade heyecandan valla. Insallah en hayirli zamanda gelsin gunlerine ortak olsun yavrun

Canım belirtilerin neler?
Canim bu ay merional igne oldum 5 tane ovulasyon sonrasi da fena kasik agrilarim batmalarim oldu. Hatta doktor ağrin olabilir normal endiselenme demisti. Ama testte ilk silik cizgi ile agrilarim azaldi hatta kalmadi. Arada sirt ağrım oluyor. Baska hic bir belirtim yok. Akinti zaten adete yakin olurdu benim yine oldugu için adet geliyor dedim. Yani hic belirtim yok aslinda extra.

Hmmm bilemedim coraspirini unutma sakin sabahtan icmeyi ozaman
Canim valla vurdum son ignemi de.. esim israr etti. Prospektusu okudum akliniza geldigi zaman vurun yazmis, bi de oyle aman aman problem olacagini soylememis hic... Yarin oglen ararim olmazsa doktoru.. 9 tane vurmus olacagim. Ayrica bana kan pihtilasma teshisi konmadi.. önlem amacli vermisti doktor, keseye destek olsun beslenmesinde diye... yarin bi ariyim bakalim ne diyecek....

Ay canim insallah belirtisiz devam eder.. Rabbim neylerse guzel eyler.. esime kizdim bende az once midem bulandi dedim. Askim o zaman cocuk yapmasaydik hep basim donuyor midem bulaniyor kusacam diyip duruyorsun dedi. Bende kızdım, keyfimden mi söylüyorum.. ne durumda oldugumu hisset destek ol diye soyluyorum dedim.. bana demesin mi şükret bu haline de.. iyice sinirlendim.. şükretmiyor muyum her an dilimde aklımda, rahatsizliklarimi soylemek şükürsüzlük mu oluyor dedim daha da demem ona.. gozunun onune kusayim da görsün hıhh

Ay kiyamam canim anlamalarini beklemek zaten sacma olur yaşamadıklari için ama destek olabilirler tabi varsayimlari bazen garip oluyor işte bosver. Insallah saglikli hamilelik nasip etsin rabbim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…