Canim benim annemler yurt disinda yasiyor ve ben yurtdisindan temelli geldim buraya... hemen hemen herkesin ailesi uzakta.. bunlar evlilikte normal seyler cunku sende kendii aileni yuvani kuruyorsun, yarin birgun evlatlarin oldugunda tamamen farkli seyler olcak.. suan herhalde evdesin canin sıkılıyor cok düşünüyorsun.. ama bence oyle yapma. Kayinvalidenler orda mi bilmiyorum, araniz iyiyse onlara falan git.. gez toz.. örgü ör, kuran oku, kitap oku.. kafani dagitacak seyler yap.. ben yalnizim dedikce yalniz kalırsın.. ayrica kjmse yalniz degildir.. Allah var keder yok.. inançlıyız çok şükür...Ilk anladigimda baktirmistim. Ailevi problemler cok stresli sinirli yapmisti beni oylelikle hastalandim doktora gidince guatr oldugu ortaya cikti. Doktor kucuk ameliyata gerek yok dedi hap verdi kullan diye baya kullandim sonra biraktim bidaha kontrole gitmedim. Suan yalnizim annem uzakta o gelcek haftaya onunla beraber butun hormonlarima baktirmaya gidicem. Esim aksama kadar yok zaten yalnizim hep :'(
Akinti hergun oluyor muCanim bu ay merional igne oldum 5 tane ovulasyon sonrasi da fena kasik agrilarim batmalarim oldu. Hatta doktor ağrin olabilir normal endiselenme demisti. Ama testte ilk silik cizgi ile agrilarim azaldi hatta kalmadi. Arada sirt ağrım oluyor. Baska hic bir belirtim yok. Akinti zaten adete yakin olurdu benim yine oldugu için adet geliyor dedim. Yani hic belirtim yok aslinda extra.
Ah canım odun bunlar ben bi akşam artık yürüyemiyorum dermanım kalmadı kusmaktan tansiyon yerlerde yedinci hafta falandı tv karşısında hiç tepkisiz noluyo sana düştün mü kaldın mı haberi yok zorla gittim salona halimi görünce ağzının ucuyla acile gidelim mi dedi gidesi de yok çok kızdım gormuyo musun dedim gittik serum yedim biraz toparladım sopaliklar yeminleAy canim insallah belirtisiz devam eder.. Rabbim neylerse guzel eyler.. esime kizdim bende az oncemidem bulandi dedim. Askim o zaman cocuk yapmasaydik hep basim donuyor midem bulaniyor kusacam diyip duruyorsun dedi. Bende kızdım, keyfimden mi söylüyorum.. ne durumda oldugumu hisset destek ol diye soyluyorum dedim.. bana demesin mi şükret bu haline de.. iyice sinirlendim.. şükretmiyor muyum her an dilimde aklımda, rahatsizliklarimi soylemek şükürsüzlük mu oluyor dedim daha da demem ona.. gozunun onune kusayim da görsün hıhh
Amiin canim.. sacma sacma konusuyorlar ucunun nereye dokunacagini bilmeden.. sonra kıvırıyor vay efendim elinden bir sey gelmiyormus o yuzden uzuluyormuss... yav he he diyip gececez artik napalimAy kiyamam canim anlamalarini beklemek zaten sacma olur yaşamadıklari için ama destek olabilirler tabi varsayimlari bazen garip oluyor işte bosver. Insallah saglikli hamilelik nasip etsin rabbim herkese.
Kayinvalidem kayinpederim vs erkek tarafi yok malesef yillar once kazada olmusler. Sadece esim var. Ben kendi memleketimdeyim ama ailem tatilde suan o yuzden cok bunaldim. Esimde ilgisizlesti kalbim agriyor suanCanim benim annemler yurt disinda yasiyor ve ben yurtdisindan temelli geldim buraya... hemen hemen herkesin ailesi uzakta.. bunlar evlilikte normal seyler cunku sende kendii aileni yuvani kuruyorsun, yarin birgun evlatlarin oldugunda tamamen farkli seyler olcak.. suan herhalde evdesin canin sıkılıyor cok düşünüyorsun.. ama bence oyle yapma. Kayinvalidenler orda mi bilmiyorum, araniz iyiyse onlara falan git.. gez toz.. örgü ör, kuran oku, kitap oku.. kafani dagitacak seyler yap.. ben yalnizim dedikce yalniz kalırsın.. ayrica kjmse yalniz degildir.. Allah var keder yok.. inançlıyız çok şükür...
Yaa vallaa bi de oyle zamanlar insan daha fazla ilgi bekliyo... normal kusman normal bas donmen galan diyorlar delleniyorum. Ya ben bilmiyor muyum normal olduğunu?! Bi otur dinlen deseler daha hora geçecek... valla Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.. bize dr sağlıklı gebelikler dogumlar nasip etsin insAllahhAh canım odun bunlar ben bi akşam artık yürüyemiyorum dermanım kalmadı kusmaktan tansiyon yerlerde yedinci hafta falandı tv karşısında hiç tepkisiz noluyo sana düştün mü kaldın mı haberi yok zorla gittim salona halimi görünce ağzının ucuyla acile gidelim mi dedi gidesi de yok çok kızdım gormuyo musun dedim gittik serum yedim biraz toparladım sopaliklar yeminle
Canim daha ne istiyorsun:) beterin beteri var olumlu düşün.. sen fazla ilgi bekliyor olabilir misin bu dönem? Ondandır belki.. hormonsal... regl falan geliyorsa..Kayinvalidem kayinpederim vs erkek tarafi yok malesef yillar once kazada olmusler. Sadece esim var. Ben kendi memleketimdeyim ama ailem tatilde suan o yuzden cok bunaldim. Esimde ilgisizlesti kalbim agriyor suan
Cnm tebrikler kat kat artsın inşallah:)))Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Birşey olmaz Allah'ın izni ile Can'ını Sıkma zaten önlem Amaçlı kullanıyorsun pıhtılı bile değilsin belki de@Melissa81Veson kizlar clexane kullananlar olarak sizi hatirliyorum da.. bugun igneyi vurmadan ignenin ucunu cikarirken arkasi cikti dokuldu sıvısı yani bugun vuramamis oldum.. eve gidene kadar da saati gec kalcak baya.. bir gun unutsak.. problem olur mu?
Ay bilmiyorum 2 gundur moralim bozuk aglama geliyor birden. Belkide haklisin yaaCanim daha ne istiyorsun:) beterin beteri var olumlu düşün.. sen fazla ilgi bekliyor olabilir misin bu dönem? Ondandır belki.. hormonsal... regl falan geliyorsa..
Hafif bir migren atağı geçirdim ama şimdi fena Değilim.eşim tahlil sonuçlarını Dr a göstermiş bir sıkıntı yokmuş deri testi için gün almış haftaya cuma koldan alerji testi yapılacak inşallah ciddi bir sıkıntı çıkmaz.Veson napyon kuzum? Kızın alerjisinin sonucunu aldın mı?
Az az evetAkinti hergun oluyor mu
Saol canim benim inşallah sira sende yurekten istiyorum ve inaniyorum. Bakalim ates nolcak yarin?Cnm tebrikler kat kat artsın inşallah:)))
Cnm vırmuşsun kafana takma bir sıkıntı olmaz Allah'ın izni ile sadece geç vurunca burun kanaması yapar diyenler olmuştu bana ama Dr a sordum onunla alakalı değil demiştiCanim valla vurdum son ignemi de.. esim israr etti. Prospektusu okudum akliniza geldigi zaman vurun yazmis, bi de oyle aman aman problem olacagini soylememis hic... Yarin oglen ararim olmazsa doktoru.. 9 tane vurmus olacagim. Ayrica bana kan pihtilasma teshisi konmadi.. önlem amacli vermisti doktor, keseye destek olsun beslenmesinde diye... yarin bi ariyim bakalim ne diyecek....
Umarım test sonucu temiz çıkar. Büyüdükçe de düzelirHafif bir migren atağı geçirdim ama şimdi fena Değilim.eşim tahlil sonuçlarını Dr a göstermiş bir sıkıntı yokmuş deri testi için gün almış haftaya cuma koldan alerji testi yapılacak inşallah ciddi bir sıkıntı çıkmaz.
Regl yerine bebek gelir inşallahAy bilmiyorum 2 gundur moralim bozuk aglama geliyor birden. Belkide haklisin yaa
Benimkini mi soruyorsun seninkini öi?? Seninki belli de benimkini bilmiyorum?? Migren bir yokladı gitti.acaba regl habercisi mi demeden edemedim.Az az evet
Saol canim benim inşallah sira sende yurekten istiyorum ve inaniyorum. Bakalim ates nolcak yarin?
Amin cnm umarım Hastalığı'n her türlüsü zor Allah dert verip derman aratmasın inşallahUmarım test sonucu temiz çıkar. Büyüdükçe de düzelir
Tabi ki seni diyorum canim. Insallah dusmesin ateş de bat da yaklasiyor seninde 20si. Yoklamasin o pis migren. Tadin yok sanki?Benimkini mi soruyorsun seninkini öi?? Seninki belli de benimkini bilmiyorum?? Migren bir yokladı gitti.acaba regl habercisi mi demeden edemedim.
İnşallah cnm aldım bileVeson cum gecmis olsun. migrenin gebeik belirtisi olsun insallah.
birde canimpassionete yide asagi alabilir misin? Böyle böyle erisin gitsin liste:) insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?