Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim annemler yurt disinda yasiyor ve ben yurtdisindan temelli geldim buraya... hemen hemen herkesin ailesi uzakta.. bunlar evlilikte normal seyler cunku sende kendii aileni yuvani kuruyorsun, yarin birgun evlatlarin oldugunda tamamen farkli seyler olcak.. suan herhalde evdesin canin sıkılıyor cok düşünüyorsun.. ama bence oyle yapma. Kayinvalidenler orda mi bilmiyorum, araniz iyiyse onlara falan git.. gez toz.. örgü ör, kuran oku, kitap oku.. kafani dagitacak seyler yap.. ben yalnizim dedikce yalniz kalırsın.. ayrica kjmse yalniz degildir.. Allah var keder yok.. inançlıyız çok şükür...

Akinti hergun oluyor mu

Ah canım odun bunlar ben bi akşam artık yürüyemiyorum dermanım kalmadı kusmaktan tansiyon yerlerde yedinci hafta falandı tv karşısında hiç tepkisiz noluyo sana düştün mü kaldın mı haberi yok zorla gittim salona halimi görünce ağzının ucuyla acile gidelim mi dedi gidesi de yok çok kızdım gormuyo musun dedim gittik serum yedim biraz toparladım sopaliklar yeminle

Ay kiyamam canim anlamalarini beklemek zaten sacma olur yaşamadıklari için ama destek olabilirler tabi varsayimlari bazen garip oluyor işte bosver. Insallah saglikli hamilelik nasip etsin rabbim herkese.
Amiin canim.. sacma sacma konusuyorlar ucunun nereye dokunacagini bilmeden.. sonra kıvırıyor vay efendim elinden bir sey gelmiyormus o yuzden uzuluyormuss... yav he he diyip gececez artik napalim

Kayinvalidem kayinpederim vs erkek tarafi yok malesef yillar once kazada olmusler. Sadece esim var. Ben kendi memleketimdeyim ama ailem tatilde suan o yuzden cok bunaldim. Esimde ilgisizlesti kalbim agriyor suan

Yaa vallaa bi de oyle zamanlar insan daha fazla ilgi bekliyo... normal kusman normal bas donmen galan diyorlar delleniyorum. Ya ben bilmiyor muyum normal olduğunu?! Bi otur dinlen deseler daha hora geçecek... valla Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.. bize dr sağlıklı gebelikler dogumlar nasip etsin insAllahh

Kayinvalidem kayinpederim vs erkek tarafi yok malesef yillar once kazada olmusler. Sadece esim var. Ben kendi memleketimdeyim ama ailem tatilde suan o yuzden cok bunaldim. Esimde ilgisizlesti kalbim agriyor suan
Canim daha ne istiyorsun:) beterin beteri var olumlu düşün.. sen fazla ilgi bekliyor olabilir misin bu dönem? Ondandır belki.. hormonsal... regl falan geliyorsa..

Birşey olmaz Allah'ın izni ile Can'ını Sıkma zaten önlem Amaçlı kullanıyorsun pıhtılı bile değilsin belki de

Veson napyon kuzum? Kızın alerjisinin sonucunu aldın mı?
Hafif bir migren atağı geçirdim ama şimdi fena Değilim.eşim tahlil sonuçlarını Dr a göstermiş bir sıkıntı yokmuş deri testi için gün almış haftaya cuma koldan alerji testi yapılacak inşallah ciddi bir sıkıntı çıkmaz.

Cnm vırmuşsun kafana takma bir sıkıntı olmaz Allah'ın izni ile sadece geç vurunca burun kanaması yapar diyenler olmuştu bana ama Dr a sordum onunla alakalı değil demişti

Umarım test sonucu temiz çıkar. Büyüdükçe de düzelir

Az az evet

Saol canim benim inşallah sira sende yurekten istiyorum ve inaniyorum. Bakalim ates nolcak yarin?
Benimkini mi soruyorsun seninkini öi?? Seninki belli de benimkini bilmiyorum?? Migren bir yokladı gitti.acaba regl habercisi mi demeden edemedim.

Benimkini mi soruyorsun seninkini öi?? Seninki belli de benimkini bilmiyorum?? Migren bir yokladı gitti.acaba regl habercisi mi demeden edemedim.
Tabi ki seni diyorum canim. Insallah dusmesin ateş de bat da yaklasiyor seninde 20si. Yoklamasin o pis migren. Tadin yok sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…