Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki seni diyorum canim. Insallah dusmesin ateş de bat da yaklasiyor seninde 20si. Yoklamasin o pis migren. Tadin yok sanki?
Şimdi daha iyiyim .:) gebelik adına heyecan yapıyorum geceleri sık sık uyanıyorum ateş etkilenmesin diye zorla uyumaya çalışıyorum falan.sonra korkuyorum.kendimi kaptırmak istemiyorum ciddi bir belirti yok tek Ümit veren şey tablo.son gebe tablom bile böyle değildi.rabbim hepimize hayırlısını versin.karışık duygular işte.:))

Veson can bi haberini alsak öyle sevinecegim ki. insallah Rabbim gönlün göre versin en hayirli zamanda. bu son tablon olsun insllah: )

İnşallah cnm aldım bile
Ay bir garip oldumhic inmeyecek gibi hissediyordum asagiya. Insallah yukards kimse kalmasin.
Dun gece ben de cok uyandim hatta 6da altima yapcam ates etkilenicek diye wcye gitmek istemedim. Insallah duugularinin hepsi heyecana dönüşür canim hayirli haberle.

Bende en basta kocama feci takmistim..hatta sana taktim diyip duruyodum..oda sesini cikartmiyordu ama sasiriyordu verdigim tepkilere :))
Ne yasadigini cozemiyor suanda..

Yaaa çok sevindim canım kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah
Saol canim amin darisi başına insallah hayirlisi ile

passionete çok güzel bir değer canım kat ve kat artsın maaşallah kuzuya çift yumurta vardı galiba seninde belki de kuzulara diyeceğiz
Evet 19 ve 18mm iki yumurta vardi. bakalim saglikla devam etsin de insallah.

passionete canim hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah B BenanAsiye hayirli olsun ne güzel topik canlandı darısı bizlerede inşallah
Saol canim darisi başına dualarimizi götürdün oralara kabul oldu allahin izni ile. Allah senden de razi olsun insallah tez zamanda hayirlisi ile sana da nasip etsin inşallah

Gecmis olsun canim insallah cikmaz

cnm kolayca kucağıan al inş bebişini.doktor normal sezeryan bişey söyledimi?
Normal istiyoruz şimdiye kadarda bir sorun olmadığı için normal olur diyordu ama geçen hafta biraz bebek fazla kilo almış yine normali deneriz ama bir sorun olursa mecbur kalırsak sezeryana dönebiliriz dedi ama öncelik normal doğum inşallah.

Allah razı olsun tamam listeyi alırım ama o an nasıl olur heyecan, telaş, korku, acı aklıma gelirmi bilmiyorum. Hayırlısı inşallah.

Hamileliğimin başından beri çok şey okudum çok şey öğrendim kitaplarda aldım doğum hikayeleride okudum HypnoBirthing, Ayşe önerin kitabı filan var bende ama son ana gelince hiçbiri aklına gelmiyor sürekli nasıl olacak çok mu zor çok mu acılı, gece mi olur gündüz mü, sancıyla mi başlar su mu, nişan mı gelir??? Valla o pozitifler okunanlar falanlar filanlar yalan oldu bu arada bugün doktor bebeğin daha gelesi yok kanala inmemiş dedi ama son haftada olmak fikri yetti bana.
Doktorun dediğini boşver diyorsunda o işte öyle olmuyor o pozitiflerin birde negatifleri var bunlarıda doktorlar en iyi bilen ve tecrübe eden ihtimalde olsa insan bebeğini riske atamıyor. Doktorun dediğine mahkumsun bir yerde sonuçta işin uzmanı olan o. Doktorum normal doğumdan yana son ana kadar normali denerim ben zaten diyor. Sadece ihtimalleri söylüyor. Tabiki herşey nasip sen istediğini yap nasipte öteye köy yok derler. Misal daha bugün Ocak annelerinden bir arkadaş doğum yaptı normal doğum başlamış 9 cm alçılma olmuş bebeğin kalp atışları zayıflarınca hemen sezeryanla almıslar bebek kakasını yapmış ama yemeden almışlar neyseki. Nasibinde normal doğum yokmuş demekki.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Allah kolay doğum nasip etsin canım, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuştursun inşallah:))
Allah razı olsun. Darısı sizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…