Şimdi daha iyiyim .:) gebelik adına heyecan yapıyorum geceleri sık sık uyanıyorum ateş etkilenmesin diye zorla uyumaya çalışıyorum falan.sonra korkuyorum.kendimi kaptırmak istemiyorum ciddi bir belirti yok tek Ümit veren şey tablo.son gebe tablom bile böyle değildi.rabbim hepimize hayırlısını versin.karışık duygular işte.:))Tabi ki seni diyorum canim. Insallah dusmesin ateş de bat da yaklasiyor seninde 20si. Yoklamasin o pis migren. Tadin yok sanki?
Şimdi daha iyiyim .:) gebelik adına heyecan yapıyorum geceleri sık sık uyanıyorum ateş etkilenmesin diye zorla uyumaya çalışıyorum falan.sonra korkuyorum.kendimi kaptırmak istemiyorum ciddi bir belirti yok tek Ümit veren şey tablo.son gebe tablom bile böyle değildi.rabbim hepimize hayırlısını versin.karışık duygular işte.:))
Ay bir garip oldumhic inmeyecek gibi hissediyordum asagiya. Insallah yukards kimse kalmasin.İnşallah cnm aldım bile
Dun gece ben de cok uyandim hatta 6da altima yapcam ates etkilenicek diye wcye gitmek istemedim. Insallah duugularinin hepsi heyecana dönüşür canim hayirli haberle.Şimdi daha iyiyim .:) gebelik adına heyecan yapıyorum geceleri sık sık uyanıyorum ateş etkilenmesin diye zorla uyumaya çalışıyorum falan.sonra korkuyorum.kendimi kaptırmak istemiyorum ciddi bir belirti yok tek Ümit veren şey tablo.son gebe tablom bile böyle değildi.rabbim hepimize hayırlısını versin.karışık duygular işte.:))
Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inşallah. Hepimize sağlıklı hayırlı belirtisiz gebelikler inşallahVeson can bi haberini alsak öyle sevinecegim ki. insallah Rabbim gönlün göre versin en hayirli zamanda. bu son tablon olsun insllah: )
canim neredesin? Iyisin insallah?tamam yarına bekliyoruz merakla
Yaaa çok sevindim canımKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Ay insallah ya. Her sabah atesimi olcuyorum. Adet oluncagi zaman ates dusermis benim 37ye cikti hayirlisi ya keske olsa cok sevinirimRegl yerine bebek gelir inşallah
Tablonu regl1.... Regl2.... Şeklinde yolla bakalımAy insallah ya. Her sabah atesimi olcuyorum. Adet oluncagi zaman ates dusermis benim 37ye cikti hayirlisi ya keske olsa cok sevinirim
Ayy ama ben 15 20 gundur olcuyorumTablonu regl1.... Regl2.... Şeklinde yolla bakalım
siradaki heyecanlı haber senden gelecek gibi duruyor inşaallahRabbim Herşeyin hayırlısını versin inşallah. Hepimize sağlıklı hayırlı belirtisiz gebelikler inşallah
Amin insallah canim.Devamida gelsin, bütün topik sevinelim insallah. tesekkür ederimpassionete canim hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah B BenanAsiye hayirli olsun ne güzel topik canlandı darısı bizlerede inşallah
Bende en basta kocama feci takmistim..hatta sana taktim diyip duruyodum..oda sesini cikartmiyordu ama sasiriyordu verdigim tepkilere :))Ay canim insallah belirtisiz devam eder.. Rabbim neylerse guzel eyler.. esime kizdim bende az oncemidem bulandi dedim. Askim o zaman cocuk yapmasaydik hep basim donuyor midem bulaniyor kusacam diyip duruyorsun dedi. Bende kızdım, keyfimden mi söylüyorum.. ne durumda oldugumu hisset destek ol diye soyluyorum dedim.. bana demesin mi şükret bu haline de.. iyice sinirlendim.. şükretmiyor muyum her an dilimde aklımda, rahatsizliklarimi soylemek şükürsüzlük mu oluyor dedim daha da demem ona.. gozunun onune kusayim da görsün hıhh
Sen yolla bakalımAyy ama ben 15 20 gundur olcuyorumoyle olmazmi yaridan baslaninca
batı en yakın ben Varım sanırım topun ağzındaki benim:)))siradaki heyecanlı haber senden gelecek gibi duruyor inşaallah
Saol canim amin darisi başına insallah hayirlisi ileYaaa çok sevindim canımkat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah
Evet 19 ve 18mm iki yumurta vardi.passionete çok güzel bir değer canım kat ve kat artsın maaşallah kuzuya çift yumurta vardı galiba seninde belki de kuzulara diyeceğiz
Saol canim darisi başına dualarimizi götürdün oralara kabul oldu allahin izni ile. Allah senden de razi olsun insallah tez zamanda hayirlisi ile sana da nasip etsin inşallahpassionete canim hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah B BenanAsiye hayirli olsun ne güzel topik canlandı darısı bizlerede inşallah
Gecmis olsun canim insallah cikmazHafif bir migren atağı geçirdim ama şimdi fena Değilim.eşim tahlil sonuçlarını Dr a göstermiş bir sıkıntı yokmuş deri testi için gün almış haftaya cuma koldan alerji testi yapılacak inşallah ciddi bir sıkıntı çıkmaz.
Normal istiyoruz şimdiye kadarda bir sorun olmadığı için normal olur diyordu ama geçen hafta biraz bebek fazla kilo almış yine normali deneriz ama bir sorun olursa mecbur kalırsak sezeryana dönebiliriz dedi ama öncelik normal doğum inşallah.cnm kolayca kucağıan al inş bebişini.doktor normal sezeryan bişey söyledimi?
Allah razı olsun tamam listeyi alırım ama o an nasıl olur heyecan, telaş, korku, acı aklıma gelirmi bilmiyorum. Hayırlısı inşallah.Evet cnm evde aldığım birkaç önlem iyi geliyor.inşallah tamamen geçer.senin de az kaldı burdaki arkadaşları ve hatim listesini isimlerimizle beraber doğum çantana koyar mısın?doğum sancıları başlayınca aklına gelirsek bizler için dua et liste de yanında olsun inşallah bir avazda kurtul inşallah sezeryan yada normal senin için Hayırlısı hangisi ise o olsun
masmaviyim ve Salliala canim dogumlariniza ccok az kalmis Allah saglicakla kavustursun.
Doktorun dört kilo demesine filan aldirma. o hesaplar cok yaniltici olabiliyor...
Bilmiyorum elinde su kitaplar var mi hemen temmin etsen aslinda simdi bile ise yarar, eminimm
http://www.dr.com.tr/Kitap/Ina-Mayi...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000626622
http://www.dr.com.tr/Kitap/HypnoBir...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000412062
http://www.dr.com.tr/Kitap/Dr-Hakan...u/Aile-Cocuk/Aile-Cocuk-/urunno=0000000671276
bu üc kitabin ücüde cok harika.
skin vesvese yapma.doktorun dedigini bir kenara birak... milyonlarca yildir kadinlarin hepsi hic kimseye ihtiyac duymadan dogum yapiyorlardi.. vücuduna güven kendine güven... poziif dogum hikayeleri oku.
facebookun var mi? Facebokktan Semra ÖZER / Ahmet Akkoca isimlerini arat ve takip et. Özellikelea ahme hca sik sik dogal dogumlari paylasiyor.. boynunda üc kordonla doganlar kilolu olanlar mi 42.haftada dogurnlar i...Her türlü hikaye fotograflarla var.. Ayrica blogcuanne de poztif dogum hikayeleri var... onlari okuyabilirsin cok ise yariyor..
Ben kendim dogum yapmadaim ama arkadaslarim gelinimiz bu kitap ve doktoralrla doguma hazirlandilar..harika dogumlri oldu.. söylediklerimin cok ise yaradigini belirttiler...
insallah darisi basiniza .. basimiza
Allah razı olsun. Darısı sizlere inşallah.Allah kolay doğum nasip etsin canım, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuştursun inşallah:))
Ocak 2 3de 35.5 ates 4den sonra 16sina kadar 35.9 36 36.3 36.5 degisti hep. 16si 36.5tu 17si 36 bugun 37 derece oldu. Yarin sabah kac olcak bakalimSen yolla bakalım
batı en yakın ben Varım sanırım topun ağzındaki benim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?