Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım senin zaten herhangi bir sorunun yoktu değil mi? Yani gebelik engelin yoktu diye anımsıyorum.

Sağlıklı haberlerini de alırız inşallah canım benim çok çok sevindim :)

Bence söylemeye gerek yok canım.
En azından kese veya kalp atışına kadar gerek yok.
Sonrasında tabi ki söylenir.

Neslihaann ın dualari teker teker kabul oluyor sanki insallah bizlerede vesile olur dualarin
Benim dualarım değil hz. Hatice validemizin vesilesi ben hep öyle görüyorum İnan çünkü hocamız bize öyle bir sohbet etti ki orda çok içten evet dedim bebeklerimiz bize hz. Hatice validemizin vesilesiyle gelecek orda çok yalvardım rabbime darısı bizlere de inşallah

8403BHC çok sevindim şimdi tablolara bakarken adını altta gördüm Kan da verdin sanırım. Tebrikler şimdiden. Ama eşinle konuş kese kalp atışı olmadan söylemeyin kimseye acizane tavsiyem.
sağolasın cnm kese kalp atışı ne zaman bakılır?hiç sanmıyorum bekleyeceğini, sanırım kayınvalideler sürekli sorup durmuşlar ama eşim dememiş bana.o yüzden hemen söyleme derdinde.

sağolasın cnm kese kalp atışı ne zaman bakılır?hiç sanmıyorum bekleyeceğini, sanırım kayınvalideler sürekli sorup durmuşlar ama eşim dememiş bana.o yüzden hemen söyleme derdinde.
Olsun bi iki üç hafta daha sabredin. 6. Haftada kese 7-8 de de kalp atışı duyulur.

Yalnız kocaya bak dedektif gibi gidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diyerabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Vallahi boyle kocalar var benimki benden daha dikkatliydi enem varya beni bi takip etmis ben yok bebek diyorum adam var oruc tutma diy beynimi yediydi bi keresinde yari bayginlik gecirdim yani yer ayagimin altindan kayar gibi oldu beni yatir az uyicam dedim meger bayilmisim bide ustune horlamisim hemde adete 10 gun mu ne vardi bide videoya cekmis ayyy o gunler geldi aklima simdi az gulmemostik sumbul ablamla iiz tabi adam adim adim izlemis beni 10 gun boyunca bnm farkedemedigim ne varsa takir takir saydi bana

8403BHC rabbim ol der ve oluverir tüylerim diken diken oldu bu mucizeyi yasattı Rabbim sana şükürler olsun darısı hepinizin başına
Tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Deavamı hiç durmadan gelsin bu mujdelerin

ahhh adaşım olmadı malesef denedik ama olmadı
canım bi probleminiz mi var belki fikir vericek arkadaşlar vardır 8403 BHC nin eşinde de problemler vardı mesela şimdi hamile :) bnmki genel olarak isteksiz ama bi problemi yok adamlara bugün çalışmamız lazım deyince de geriliyolar stres yapıolar bence

zehree seni merak ediyodummm nasıl oldun

Veson gelmiş kırmızılar bidaki ovuya kdr ilaçlarını kullan bari de bu dertten kurtul bende neslihan gibi fitil olmadan geçeceğini zannetmiyrum çok inatçı oluyo

bu arada 15. gün ultrasonda gördüğümüz 15mm folikülse eğer günde 1 mm büyüyo demek ki benim yumurta dün 20 mm olması lazım ayy ne kdr yavaş yaa klomenle günde 2 mm büyüyodu

zehree seni merak ediyodummm nasıl oldun
Sagol gülüm adeti bekliyorum bende bitince 10 gun sonra falan dra gidicem küçülme var ama tamamen kapanmadı daha dogum yapmadan diktircem oramı buramı
Allah sanada banada şifa versin smear sonuclarını alınca yaz hemen sende etiketle beni arada mesajları kaçırabiliyorum

Veson gelmiş kırmızılar bidaki ovuya kdr ilaçlarını kullan bari de bu dertten kurtul bende neslihan gibi fitil olmadan geçeceğini zannetmiyrum çok inatçı oluyo
Zafrina haklı Veson ben mantar kaşıntı başlar başlamaz iki gune gidiyorum ilerlemeden ona ragmen ilaçlarla hemen iyilesmiyo takviyeleri eksik etme tabi sarımsak gibi ama bencede git adet bitince
Gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…