rabbim isteyenlere nasip etsin, bizede sağ salim kucaagımıza alamayı nasip etsin.8403BHC rabbim ol der ve oluverir tüylerim diken diken oldu bu mucizeyi yasattı Rabbim sana şükürler olsun darısı hepinizin başına
Tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Deavamı hiç durmadan gelsin bu mujdelerin
ben bi kere mantar oldum onda da daha gıdıklanma vardı beyaz peynir kesiği de yoktu deli gibi kaşıntıda yoktu ona rağmen fitil kullandım anca geçti bi haftadaZafrina haklıVeson ben mantar kaşıntı başlar başlamaz iki gune gidiyorum ilerlemeden ona ragmen ilaçlarla hemen iyilesmiyo takviyeleri eksik etme tabi sarımsak gibi ama bencede git adet bitince
Gecmiş olsun
Dr a muayene oldum az önce muayene sırasında kanaman başladı dedi Dr ama henüz sökülmedi mantar olmuşum.fitil ilaç krem verdi ama eczacı adet bitimi başla dedi.eczacıya çocuk için uğraşıyoruz dedim fitille beraber spermlerde sıkıntı olur mu dedim yok dedi.adet bitimi de smear vereceğimVeson gelmiş kırmızılar bidaki ovuya kdr ilaçlarını kullan bari de bu dertten kurtul bende neslihan gibi fitil olmadan geçeceğini zannetmiyrum çok inatçı oluyo
Gittim cnm adetli iken ilaçları kullanırım çalışmaları öyle yaparız dedim ama eczacı adet bitimi başla dedi sanırım idrarda da sıkıntı var usg baktı mesane yoğun dedi idrarında sıkıntı var mı dedi yok dedim bol su iç dediZafrina haklıVeson ben mantar kaşıntı başlar başlamaz iki gune gidiyorum ilerlemeden ona ragmen ilaçlarla hemen iyilesmiyo takviyeleri eksik etme tabi sarımsak gibi ama bencede git adet bitince
Gecmiş olsun
Sağol cnm inşallah hayırlısıVeson yeni ay mujdeni getirsin inşallah
o illet ilac kullanmadan gecmiyor malesefDr a muayene oldum az önce muayene sırasında kanaman başladı dedi Dr ama henüz sökülmedi mantar olmuşum.fitil ilaç krem verdi ama eczacı adet bitimi başla dedi.eczacıya çocuk için uğraşıyoruz dedim fitille beraber spermlerde sıkıntı olur mu dedim yok dedi.adet bitimi de smear vereceğim
o illet ilac kullanmadan gecmiyor malesefkeske esine de bi ilac isteseydin. esine gectiyse sende tekrarlayabilir. insallah tekrarlamazda..
Tekrar gecmis olsun canım kadınların çilesi bitmiyor..bende sormustum dra gebeliğe engel değilmiş ilaçlarGittim cnm adetli iken ilaçları kullanırım çalışmaları öyle yaparız dedim ama eczacı adet bitimi başla dedi sanırım idrarda da sıkıntı var usg baktı mesane yoğun dedi idrarında sıkıntı var mı dedi yok dedim bol su iç dedi
yok cnm yaaa malesef her doktor esli tedavi vermiyor. 2 sene önce bende sürekli tekrarlıyordu doktorlar hep tek bana ilac veriyordu son gittigim doktor esime de ilac verdi ondan sonra cok şükür bi daha olmadi nerdeyse 9 ay olacak.Benim bildiğim eş tedavisiyle veriliyor o ilaçlar illaki vermiştir dimiVeson
Cok geçmiş olsun cnmGittim cnm adetli iken ilaçları kullanırım çalışmaları öyle yaparız dedim ama eczacı adet bitimi başla dedi sanırım idrarda da sıkıntı var usg baktı mesane yoğun dedi idrarında sıkıntı var mı dedi yok dedim bol su iç dedi
Cok geçmiş olsun cnm
Dedim şimdilik gerek yok dedi bdn de ondan korkuyorum umarım ona geçmezo illet ilac kullanmadan gecmiyor malesefkeske esine de bi ilac isteseydin. esine gectiyse sende tekrarlayabilir. insallah tekrarlamazda..
Yok cnm özellikle istedim gerek yok dediBenim bildiğim eş tedavisiyle veriliyor o ilaçlar illaki vermiştir dimiVeson
Cnm o kist olmadığından emindi sanırım adetten hemen önce kontrol olmuştu diye Hatırlıyorum.kist var mı yok mu ondan emin ol ona göre içKizlar evdeki ilac kutusunu düzenlerken fark ettim elimde bi sürü estrafem ve progestan kalmış yarim kutu yarim kutuve birde 5 adet klomen kalmış. veeee aklima fikrim geldi
ben 3 kere klomen kullandim hic birinde cok şükür kist filan olmadi kendiliginden catladi yumlar. diyorumki o son kalan 5 klomeni günde 1 tane olarak iceyim ben ovulasyondan sonrada progestani kullanayimkendi kendime kloman tedavisi yani burdaki tek sorun yumurtalatin tam catlamasini kestiremeyecegim icin gün aşırı cok calismak lazim... hem ilac israf olmasin hemde belki ikizi kendim bu yöntemle tuttururum bizden biri kendisi klomen icmisti kontrole gitmeden kimdi hatirlayamadim. @Cok da Seyapmamak Lazim sen miydin acaba
Tekrardan tebrikler beklentisizlik olunca daha kolay geliyor bu bebişler:)Allah razı olsun sizin kendinizi tutmanız bir nevi bende işe yaradı.Bak umutlanma, senin grafiğin dikkatlerini bile çekmiyor,Veson ve @passionete ye odaklandılar, ilişki bile yok niye baksınlar ki diye kendimi tamamen uzaklaştırdım güya ama bugün sabahı zor ettim.inş kanda da iyi çıkar inş sonu güsel olur.
Engels'e de kullanacağım histten beri muzdaribimTekrar gecmis olsun canım kadınların çilesi bitmiyor..bende sormustum dra gebeliğe engel değilmiş ilaçlar
Sağolasın cnm :)Tekrardan tebrikler beklentisizlik olunca daha kolay geliyor bu bebişler:)
Aslında ben ilişki yok diye dememezlik etmedim. Bak gibi de ilişki vardi:) yumurtanın ne zaman catladigini net değil ki bazen çatlıyor ama ateş geç yükseliyor, ya da sperm kaç saat yaşıyor.
Ben sende 2.sabitlenme gününde aha bu kız hamile dedim:) ama ben prof olmadığım için diğer arkadaşlar gibi konuşmaya çekiniyorum, umutlaninca insan kötü oluyor. Ama bu sabah yazacaktim artık:)
Aut valla harika yaa. Nasıl bereketli ay oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?