Ne verdi eşine cnm?yok cnm yaaa malesef her doktor esli tedavi vermiyor. 2 sene önce bende sürekli tekrarlıyordu doktorlar hep tek bana ilac veriyordu son gittigim doktor esime de ilac verdi ondan sonra cok şükür bi daha olmadi nerdeyse 9 ay olacak.Veson
Sağol cnm:)Cok geçmiş olsun cnm
3 te cikcakmis cnmCanim kan sonucun cikmadi mi? Kacta cikacak?
Gecmis olsun insallah sifa olur canim pis kirmizilar da gelmiş zatenDr a muayene oldum az önce muayene sırasında kanaman başladı dedi Dr ama henüz sökülmedi mantar olmuşum.fitil ilaç krem verdi ama eczacı adet bitimi başla dedi.eczacıya çocuk için uğraşıyoruz dedim fitille beraber spermlerde sıkıntı olur mu dedim yok dedi.adet bitimi de smear vereceğim
Kiz dikkat et ama öyle kist falan olursa ben bir kere klomen kullandim kist oldu catlatma ignesi olmadim ya. Dikkat et ama kaş yaparken göz çıkarma canim.Kizlar evdeki ilac kutusunu düzenlerken fark ettim elimde bi sürü estrafem ve progestan kalmış yarim kutu yarim kutuve birde 5 adet klomen kalmış. veeee aklima fikrim geldi
ben 3 kere klomen kullandim hic birinde cok şükür kist filan olmadi kendiliginden catladi yumlar. diyorumki o son kalan 5 klomeni günde 1 tane olarak iceyim ben ovulasyondan sonrada progestani kullanayimkendi kendime kloman tedavisi yani burdaki tek sorun yumurtalatin tam catlamasini kestiremeyecegim icin gün aşırı cok calismak lazim... hem ilac israf olmasin hemde belki ikizi kendim bu yöntemle tuttururum bizden biri kendisi klomen icmisti kontrole gitmeden kimdi hatirlayamadim. @Cok da Seyapmamak Lazim sen miydin acaba
Canım kırmızılar gelmiş bu son olsun inşallah. inşallah senin melegin gelece.sadece zamanını bekliyorEngels'e de kullanacağım histten beri muzdaribim
3 te cnmGecmis olsun insallah sifa olur canim pis kirmizilar da gelmiş zaten
Kiz dikkat et ama öyle kist falan olursa ben bir kere klomen kullandim kist oldu catlatma ignesi olmadim ya. Dikkat et ama kaş yaparken göz çıkarma canim.
8403BHC canim girip duruyorum merak ettim sonucu. Saglik ocaginda verdiysen gec cikiyor. Ben de bugün doktora gidicektim akışına bırakmak kararı aldım. Sadece akşam kan testi yapip değere bakicam katlamis mi diye?
Kızlar bu Eşli tedavi Dediğiniz şu ilaç verdi sabah akşam ikişer tane ondan mı içecek Eş biz alsak o da kullansa
Sağol cnm inşallah geçerGecmis olsun insallah sifa olur canim pis kirmizilar da gelmiş zaten
Kiz dikkat et ama öyle kist falan olursa ben bir kere klomen kullandim kist oldu catlatma ignesi olmadim ya. Dikkat et ama kaş yaparken göz çıkarma canim.
8403BHC canim girip duruyorum merak ettim sonucu. Saglik ocaginda verdiysen gec cikiyor. Ben de bugün doktora gidicektim akışına bırakmak kararı aldım. Sadece akşam kan testi yapip değere bakicam katlamis mi diye?
3 te cikcakmis cnm
İnşallah cnm ya tam sökülmedi bugün muayene oldum ya adet Başlamış dedi ben de tabloya girdim ama henüz sökülme yokCanım kırmızılar gelmiş bu son olsun inşallah. inşallah senin melegin gelece.sadece zamanını bekliyor
Ilaç Dediğin bu sabah akşam iki şeklinde içiliyor o mu? Sen daha önce Eşli tedavi oldun mu?Krem ve hapı birlikte içiyorsunuz bir tek onlara fitil yok
Amin cnm inşallah yaVeson canim son ayin olsun adetli.. insallah atraksiyonsuz bir ay olsun bebisssss mujdesi gelsin insallah rabbimin izniyle
normalde bi sıkıntısı yok ama gecen hafta üst üste birer gün arayla olunca isteksizleşti birde sertleşmiyorcanım bi probleminiz mi var belki fikir vericek arkadaşlar vardır 8403 BHC nin eşinde de problemler vardı mesela şimdi hamile :) bnmki genel olarak isteksiz ama bi problemi yok adamlara bugün çalışmamız lazım deyince de geriliyolar stres yapıolar bence
Bence de 20 de.. aynen sen kendi sagligini aradan cikar...yok smear vericem kararlıyım yoksa adet sonrsını bida beklemem gerekicek ozamanda hsg istiyorum artık bu ay da böyle geçsin bibçuk yıldır zaten aylar geçe geçe bi hal olduçizgiyi 13 e çekti ama 20ye kayıcak
Giittim geldim sağlıkocagı karşıda ama daha çıkmamış yarım saat sonra gel dedi.8403BHC netten baksana çıkmıştır belki şimdiye sonuç
Ilaç Dediğin bu sabah akşam iki şeklinde içiliyor o mu? Sen daha önce Eşli tedavi oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?