Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8403BHC nasıl güzel bir Süpriz bu çok sevindim canım aşılama için düşünürken bebis geldi:)Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
2017 ye güzel başladı bizim topik inşallah böyle de devam edecek.

Veson kırmızılar gelmis bu arada mantar işini halledeceksin sanırım vardır herseyde bir hayır.

passionete kan testi çok güzel çıkmış cnm gozun aydin :) haftaya kese görülür artık.

Oldum canım hapımız aynıydı pomadla bende extra birde fitil vardı ama isimlerini hatırlamıyorum. Eve gidince bakar söylerim canım.
Tmm cnm senden mesaj bekliyorum ben de de iki ayrı krem var bunları karıştır sür dedi bir de gece fitil var bir hafta Kullanılacak.ilaç da 4 tane kutu içinde sabah akşam ikişer tane alacağım

Öyle cnm kırmızılar teşrif etti mantarı halledip yolumuza devam edeceğiz:)

Tmm cnm senden mesaj bekliyorum ben de de iki ayrı krem var bunları karıştır sür dedi bir de gece fitil var bir hafta Kullanılacak.ilaç da 4 tane kutu içinde sabah akşam ikişer tane alacağım

Ben her mantar olduğumda Travocort kullanıyordum hemen kesiyordu canım mantarı.

Reactions: iiz
normalde bi sıkıntısı yok ama gecen hafta üst üste birer gün arayla olunca isteksizleşti birde sertleşmiyor cok zorlnıyor mesir macunu aldım bende

Canım işle ilgili bir problem varsa ya da bir şeyi kafasına takıyorsa ondan olabilir sertleşme problemi.
Başımıza gelmişti bizim de eşimin işiyle ilgili problem olunca.

Yine canımı sıktı bu adam. Midemi zor tutuyodum sinirimden çıkardım

inş kan da iyi çıkar iki kere gittim geldim sağlık ocağına hala sonuç yok stres yaptım 16,30 da tekrar gitcem.
evet çok büyük bir sürpriz oldu
rabbim tamamını erdirsin, herkese nasip etsin :)

Canım ben içmiştim günde 1 olarak ama adetli iken kontrole gittim bakıldı , kist falan yoktu. Doktor ise takibe ilaca gerek yok senin kendiliğinden olur deyip yollamıştı. Ben de elimde yarım bıraktığım 5 adet klomeni değerlendireyim demiştim sen gibi ama dediğim gibi adetliyken ultrasonla bakılmıştı bana

Kızlar selamlar, transferimin 10. Günü ve ateşim 36:9çıktı bu iyiye habermi, ne olur sizler tecrübelisiniz , inşallah bebeğim benimledir

Reactions: iiz
Tgbptn ikimiz de bu ay sinir olsak yeridir
Kocalar yani maşallah diyeyim. .
FF bana düşük olasılık diyor doğal olarak. Çünkü ateşten sonra ve üstelik gece yarısına doğru zorla bir pm oldu.

Kızlar selamlar, transferimin 10. Günü ve ateşim 36:9çıktı bu iyiye habermi, ne olur sizler tecrübelisiniz , inşallah bebeğim benimledir
Canim tek ölçüm ile anlaşılmaz. Her gün aynı saatte dil altından dijital Termometre ile ölçmek gerek ve bir regl dönemi boyunca. Inşallah senin ısın bebektendir. Bir de ateş yüksekliği gebelik belirtisi değil ne yazık ki. Ama dedigim gibi inşallah sonuç pozitif çıkar

Canım işle ilgili bir problem varsa ya da bir şeyi kafasına takıyorsa ondan olabilir sertleşme problemi.
Başımıza gelmişti bizim de eşimin işiyle ilgili problem olunca.
yok simdilk işi ile alakalı sorunu da bir kac gün öncede denedik gene sertlesmedi dün denedik gene olmadı onu takıyor sanırım istemiyorum dio bıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…