benim ates sabit gecen hafta ovulasyon de sıkı tuttum bu haftada daha koyu olunca cok calıstı sertlesmiyo istemiyom dio psikolojk sanırım bende dün tavır yaptım bugün zorlasın birz ne yapımTgbptn ikimiz de bu ay sinir olsak yeridir
Kocalar yani maşallah diyeyim. .
FF bana düşük olasılık diyor doğal olarak. Çünkü ateşten sonra ve üstelik gece yarısına doğru zorla bir pm oldu.
8403BHC nasıl güzel bir Süpriz bu çok sevindim canım aşılama için düşünürken bebis geldi:)Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
2017 ye güzel başladı bizim topik inşallah böyle de devam edecek.
Veson kırmızılar gelmis bu arada mantar işini halledeceksin sanırım vardır herseyde bir hayır.
passionete kan testi çok güzel çıkmış cnm gozun aydin :) haftaya kese görülür artık.
cnm sen bir kere mi kan vermiştin?200 lü deger çıkmıştı dimi?Saol canim inşallah ya
çatladık burda yaa bu sağlık ocakları var yaaacnm sen bir kere mi kan vermiştin?200 lü deger çıkmıştı dimi?
çok korkuyorum zafrinamçatladık burda yaa bu sağlık ocakları var yaaa
Netten görünür ki.çatladık burda yaa bu sağlık ocakları var yaaa
doktora sordum cnm halk sağlığından çıkıyo sonuçlar nette göremezsin dedi.Netten görünür ki.8403BHC netten baktın mı canım? Kanı sabah verdin değil mi? Şimdiye çoktan çıkmış olması lazım
cnm sen bir kere mi kan vermiştin?200 lü deger çıkmıştı dimi?
Aynen cnm önce bizim sağlığımız yerinde Olmalı Valla bıktım uyuz gibi kaşınmaktanilişkiler desen işkence yanma kaşınma ilişkiden sonra coşuyor en iyisi kendi sağlığımız Dediğin gibi bu ay da öyle geçsin ne yapalımVeson hemncik geçsin seni bubaltmasın inşallah senin ovu erkenden oluo ben artık bu ay aman bukdr zaman uğraştım bu ayda sağlığım için boş geçsin diyorum artık yapcak bişey yok
Saat 4 buçuk oldu:))çok korkuyorum zafrinamsabahki sevincimden eser kalmadı korkudan, stresten.nolucak ne çıkıcak nolucak.
VE SONUÇ 508,5Saat 4 buçuk oldu:))
cnm sen bir kere mi kan vermiştin?200 lü deger çıkmıştı dimi?
Tam tahmin ettigim deger cikti super. Cok sevindim. Benim 18nde 201di canim bakalim bugun yaptircam tekrar. Artisa bakmak icin. Insallah artmistir.VE SONUÇ 508,5
Son adet tarihim 7 aralık deyince değer düşük dedi bende ben geç yumurtladım 29. gün dedim iki doktor birbirine bakıp güldüler bu kız çok fena dediler.ozaman normal dediler.şu artış konusu çok korkutuyor, pazartesi bir kan daha vercem.Tam tahmin ettigim deger cikti super. Cok sevindim. Benim 18nde 201di canim bakalim bugun yaptircam tekrar. Artisa bakmak icin. Insallah artmistir.
Maşallah maşallah:) tebrikler. Katlana katlana devam etsin inşallahVE SONUÇ 508,5
Canım il halk sağlığının sitesinden bakiyodum ben de sağlık ocağı sonucumadoktora sordum cnm halk sağlığından çıkıyo sonuçlar nette göremezsin dedi.
Maşallah canım çok güzel az kalmış keseyi görmeye sağlıkla gelsin inşallah belirtisiz keyifli bi hamilelik olur :))))VE SONUÇ 508,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?