Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salliala ya öyle imreniyordum ki benimde başıma geldi galiba :) kan çıkmadığı için hep tereddütlü konuşuyorum. rabbim sizlere de böyle mucizeler yaratır inş :)

Tgbptn ikimiz de bu ay sinir olsak yeridir
Kocalar yani maşallah diyeyim. .
FF bana düşük olasılık diyor doğal olarak. Çünkü ateşten sonra ve üstelik gece yarısına doğru zorla bir pm oldu.
benim ates sabit gecen hafta ovulasyon de sıkı tuttum bu haftada daha koyu olunca cok calıstı sertlesmiyo istemiyom dio psikolojk sanırım bende dün tavır yaptım bugün zorlasın birz ne yapım

Saol canim inşallah ya

Veson hemncik geçsin seni bubaltmasın inşallah senin ovu erkenden oluo ben artık bu ay aman bukdr zaman uğraştım bu ayda sağlığım için boş geçsin diyorum artık yapcak bişey yok

Hiç deme ya hem de ne ego eşime dedim ki mantar varmış keşke sana da ilaç yazsa idi dedim hemen diyor ki bende yok benim böyle bir sıkıntım yok @Kuzguni

Son düzenleme:
Veson hemncik geçsin seni bubaltmasın inşallah senin ovu erkenden oluo ben artık bu ay aman bukdr zaman uğraştım bu ayda sağlığım için boş geçsin diyorum artık yapcak bişey yok
Aynen cnm önce bizim sağlığımız yerinde Olmalı Valla bıktım uyuz gibi kaşınmaktanilişkiler desen işkence yanma kaşınma ilişkiden sonra coşuyor en iyisi kendi sağlığımız Dediğin gibi bu ay da öyle geçsin ne yapalım

Tam tahmin ettigim deger cikti super. Cok sevindim. Benim 18nde 201di canim bakalim bugun yaptircam tekrar. Artisa bakmak icin. Insallah artmistir.
Son adet tarihim 7 aralık deyince değer düşük dedi bende ben geç yumurtladım 29. gün dedim iki doktor birbirine bakıp güldüler bu kız çok fena dediler.ozaman normal dediler.şu artış konusu çok korkutuyor, pazartesi bir kan daha vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…