Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen sana onu diycektim takvim bati baz alarak 7 hafta diyor. Aslinda 4tesin. Çünkü senle ben aynıyım. Yumurtlamayi bilmesek cidden tam korkmalik durum ama suan problem yok. Olumlu dusunelim olumlu olsun. Ben bugün doktora gidicektim baktim test koyulasmis otur pinar rahat ol. Herşey güzel olacak dedim

Bende duzenlim ozaman. Takvimi .Evet cnm doktora bile dedim değer düşük diye morelimi bozmayin. Ben geç yumurtluyorum

8403BHC
Vuu super masallah Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım bizede hep dua et emi
Bu arada eşinde takviye kullanıyordu sanırım neler kullandı yazar mısın Bide son testi nasıldı?senin eşinde varikosel ameliyatı olmustu degil mi kaç ay oldu olalı

Amin cnm insallah.Hep dualarimdasiniz.evet cnm varkosel vardı ameliyat oldu değerler 6 milyona kadar düştü en son 30 milyona çıktı ama hareketlilik yine düşüktü kasım ayından beri proxeed, evikap, trendal, birde burdan bir arkadaşın verdiği karışımdan, keçi boynuzu kürü , birde keçiboynuzu özü cnm

yok simdilk işi ile alakalı sorunu da bir kac gün öncede denedik gene sertlesmedi dün denedik gene olmadı onu takıyor sanırım istemiyorum dio bıktı
Geçici bir durum cnm takılmayın. Senin en azından daha somut bir neden. Bende canım sıkkın, idi neden. Ama sonra kaçırınca bugün büyük gün demeliymisim yok efendim süper gün demeliymisim... ama ben aktara isteklendirsin diye Mesir macunu okur mu dedim. Bana yok o pek bu konular için değil dedi. Bilesin. Sen de araştır istersen.

benim ates sabit gecen hafta ovulasyon de sıkı tuttum bu haftada daha koyu olunca cok calıstı sertlesmiyo istemiyom dio psikolojk sanırım bende dün tavır yaptım bugün zorlasın birz ne yapım

Hiç deme ya hem de ne ego eşime dedim ki mantar varmış keşke sana da ilaç yazsa idi dedim hemen diyor ki bende yok benim böyle bir sıkıntım yok FreeSoull

Hah işte bu! Hepsinde var anacım

Tgbptn ikimiz de bu ay sinir olsak yeridir
Kocalar yani maşallah diyeyim. .
FF bana düşük olasılık diyor doğal olarak. Çünkü ateşten sonra ve üstelik gece yarısına doğru zorla bir pm oldu.
benim ates sabit gecen hafta ovulasyon de sıkı tuttum bu haftada daha koyu olunca cok calıstı sertlesmiyo istemiyom dio psikolojk sanırım bende dün tavır yaptım bugün zorlasın birz ne yapım
Walla tam sobalıklar psikolojk olarak etkilenir o

Salliala ya öyle imreniyordum ki benimde başıma geldi galiba :) kan çıkmadığı için hep tereddütlü konuşuyorum. rabbim sizlere de böyle mucizeler yaratır inş :)
Herşey nasip kısmet elbette ol dediği an engel yok değerin çok güzel çok sevindim
@Cok da Seyapmamak Lazim senin de gelecek bebiş inşaallah ferah tut içini teker teker hamiş listesine eklenecek herkes inşaallah

Ay noldu tatlım?
Bir odun da seninki...
Ya bu ara duygu degisimi yasiyorum galiba.. kizmayacagim seylere kiziyorum. Vay efendim aksam arkadaslariyla bulusabilirmis.. ya diyorum haftaya bol bol buluşursunuz ben gidecem farkindaysan. Gec gelmem duygu somurusu yapma diyo. İyi ne halin varsa gor dedim.. sinirlendim dun de sinirliydim hala sinirliyim daha cok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…