- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Aynen sana onu diycektim takvim bati baz alarak 7 hafta diyor. Aslinda 4tesin. Çünkü senle ben aynıyım. Yumurtlamayi bilmesek cidden tam korkmalik durum ama suan problem yok. Olumlu dusunelim olumlu olsun. Ben bugün doktora gidicektim baktim test koyulasmis otur pinar rahat ol. Herşey güzel olacak dedimSon adet tarihim 7 aralık deyince değer düşük dedi bende ben geç yumurtladım 29. gün dedim iki doktor birbirine bakıp güldüler bu kız çok fena dediler.ozaman normal dediler.şu artış konusu çok korkutuyor, pazartesi bir kan daha vercem.
İnş c kese kaclarda gorunuyorMaşallah canım çok güzel az kalmış keseyi görmeye sağlıkla gelsin inşallah belirtisiz keyifli bi hamilelik olur :))))
VE SONUÇ 508,5
Bende duzenlim ozaman. Takvimi .Evet cnm doktora bile dedim değer düşük diye morelimi bozmayin. Ben geç yumurtluyorumAynen sana onu diycektim takvim bati baz alarak 7 hafta diyor. Aslinda 4tesin. Çünkü senle ben aynıyım. Yumurtlamayi bilmesek cidden tam korkmalik durum ama suan problem yok. Olumlu dusunelim olumlu olsun. Ben bugün doktora gidicektim baktim test koyulasmis otur pinar rahat ol. Herşey güzel olacak dedim
İnş cnm inşHarikaHayırlı uğurlu sağlıklı bereketli gelsin inşallahh
İnş cnmMaşallah maşallah:) tebrikler. Katlana katlana devam etsin inşallah
lBende duzenlim ozaman. Takvimi .Evet cnm doktora bile dedim değer düşük diye morelimi bozmayin. Ben geç yumurtluyorum
Amin cnm insallah.Hep dualarimdasiniz.evet cnm varkosel vardı ameliyat oldu değerler 6 milyona kadar düştü en son 30 milyona çıktı ama hareketlilik yine düşüktü kasım ayından beri proxeed, evikap, trendal, birde burdan bir arkadaşın verdiği karışımdan, keçi boynuzu kürü , birde keçiboynuzu özü cnm8403BHC
Vuu super masallah Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım bizede hep dua et emi
Bu arada eşinde takviye kullanıyordu sanırım neler kullandı yazar mısın Bide son testi nasıldı?senin eşinde varikosel ameliyatı olmustu degil mi kaç ay oldu olalı
Geçici bir durum cnm takılmayın. Senin en azından daha somut bir neden. Bende canım sıkkın, idi neden. Ama sonra kaçırınca bugün büyük gün demeliymisim yok efendim süper gün demeliymisim... ama ben aktara isteklendirsin diye Mesir macunu okur mu dedim. Bana yok o pek bu konular için değil dedi. Bilesin. Sen de araştır istersen.yok simdilk işi ile alakalı sorunu da bir kac gün öncede denedik gene sertlesmedi dün denedik gene olmadı onu takıyor sanırım istemiyorum dio bıktı
benim ates sabit gecen hafta ovulasyon de sıkı tuttum bu haftada daha koyu olunca cok calıstı sertlesmiyo istemiyom dio psikolojk sanırım bende dün tavır yaptım bugün zorlasın birz ne yapım
Hiç deme ya hem de ne egoeşime dedim ki mantar varmış keşke sana da ilaç yazsa idi dedim hemen diyor ki bende yok benim böyle bir sıkıntım yok FreeSoull
vuuu hadi hayırlı olsun 1000 demiştim tutmadıVE SONUÇ 508,5
Ben 700 demistimvuuu hadi hayırlı olsun 1000 demiştim tutmadı
VE SONUÇ 508,5
İnş c kese kaclarda gorunuyor
Maşallah canmVE SONUÇ 508,5
benim ates sabit gecen hafta ovulasyon de sıkı tuttum bu haftada daha koyu olunca cok calıstı sertlesmiyo istemiyom dio psikolojk sanırım bende dün tavır yaptım bugün zorlasın birz ne yapımTgbptn ikimiz de bu ay sinir olsak yeridir
Kocalar yani maşallah diyeyim. .
FF bana düşük olasılık diyor doğal olarak. Çünkü ateşten sonra ve üstelik gece yarısına doğru zorla bir pm oldu.
Walla tam sobalıklarGeçici bir durum cnm takılmayın. Senin en azından daha somut bir neden. Bende canım sıkkın, idi neden. Ama sonra kaçırınca bugün büyük gün demeliymisim yok efendim süper gün demeliymisim... ama ben aktara isteklendirsin diye Mesir macunu okur mu dedim. Bana yok o pek bu konular için değil dedi. Bilesin. Sen de araştır istersen.
Hah işte bu! Hepsinde var anacım
Teşekkürler çok sağolasın.Maşallah canmTebriklerr
Herşey nasip kısmet elbette ol dediği an engel yokSalliala ya öyle imreniyordum ki benimde başıma geldi galiba :) kan çıkmadığı için hep tereddütlü konuşuyorum. rabbim sizlere de böyle mucizeler yaratır inş :)
Harikasin canim masallah rabbim saglikla kat kat artislarini gostersin sende haftaua rahatlikla keseni gorursun..VE SONUÇ 508,5
Ya bu ara duygu degisimi yasiyorum galiba.. kizmayacagim seylere kiziyorum. Vay efendim aksam arkadaslariyla bulusabilirmis.. ya diyorum haftaya bol bol buluşursunuz ben gidecem farkindaysan. Gec gelmem duygu somurusu yapma diyo. İyi ne halin varsa gor dedim..Ay noldu tatlım?
Bir odun da seninki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?