- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Ay kuzum hormonlar tavan sanirim kiyamam sana. Haftaya gidiyorsun demi sen annenlerin yanina?Ya bu ara duygu degisimi yasiyorum galiba.. kizmayacagim seylere kiziyorum. Vay efendim aksam arkadaslariyla bulusabilirmis.. ya diyorum haftaya bol bol buluşursunuz ben gidecem farkindaysan. Gec gelmem duygu somurusu yapma diyo. İyi ne halin varsa gor dedim..sinirlendim dun de sinirliydim hala sinirliyim daha cok sinirliyim
Ya bu ara duygu degisimi yasiyorum galiba.. kizmayacagim seylere kiziyorum. Vay efendim aksam arkadaslariyla bulusabilirmis.. ya diyorum haftaya bol bol buluşursunuz ben gidecem farkindaysan. Gec gelmem duygu somurusu yapma diyo. İyi ne halin varsa gor dedim..sinirlendim dun de sinirliydim hala sinirliyim daha cok sinirliyim
Sağol canım sorduğun için Allah razı olsun gülüm.. Bugün çok yoğun bir gündü. Kızım karne aldı. Okula gittik karne törenine.. Sonra yemek yedik ailece. Sonrada kızımı iş yerime götürdüm. Şimdi yeni eve geldim.anca topice bakabildim.. Sen nasılsın canım? Bebişler iyimi?LeYLa_21 canim nasilsin sesin cikmiyor..
Canım 1500 2000 gibi vajinal 5000 den sonra karından görünüyor :)İnş c kese kaclarda gorunuyor
vuvvv çok yükseklerdeymişş keseCanım 1500 2000 gibi vajinal 5000 den sonra karından görünüyor :)
sağol cnm inş güzelde artar.Herşey nasip kısmet elbette ol dediği an engel yokdeğerin çok güzel çok sevindim
@Cok da Seyapmamak Lazim senin de gelecek bebiş inşaallah ferah tut içini teker teker hamiş listesine eklenecek herkes inşaallah
Perşembe karından görünür bence canım başta sabır istiyo sonrası çok keyifli heyecan yeterki bulantı vs olmasın keyfini çıkarvuvvv çok yükseklerdeymişş keseben daha beklim bölecee:)
doktor yat sürekli dedi :) evet cnm sabırlı olmak lazım.Perşembe karından görünür bence canım başta sabır istiyo sonrası çok keyifli heyecan yeterki bulantı vs olmasın keyfini çıkar
Sagolasin canim hamdolsun iyiyiz bebislerde iyiydi 2 gun once gordum baya buyumusler keseye sigamiyor gibiydi biri uslu biri yaramaz olucak heralde teyzesi :)Sağol canım sorduğun için Allah razı olsun gülüm.. Bugün çok yoğun bir gündü. Kızım karne aldı. Okula gittik karne törenine.. Sonra yemek yedik ailece. Sonrada kızımı iş yerime götürdüm. Şimdi yeni eve geldim.anca topice bakabildim.. Sen nasılsın canım? Bebişler iyimi?
Canim doktora gitmeyi düşünüyor musun? Ne icin surekli yat dedi?doktor yat sürekli dedi :) evet cnm sabırlı olmak lazım.
cnm tedbirli olmak istiyo galiba, hiç hap kullanma folik asit hariç, yat dinlen kocan yapsın işleri, lekelenmen olursa hemen acil doktora dedi.pazartesi de bakcak sonra doktora giderim sanırım.Canim doktora gitmeyi düşünüyor musun? Ne icin surekli yat dedi?
cnm icinde az sayida hap olan bi antibiyotik vermisti. 2 tanemi 3 tanemi ne vardi. ikimizide aynisini vermistiKızlar bu Eşli tedavi Dediğiniz şu ilaç verdi sabah akşam ikişer tane ondan mı içecek Eş biz alsak o da kullansa
bu değer gitgide artıyo sabah 3000 demişti biriCanım 1500 2000 gibi vajinal 5000 den sonra karından görünüyor :)
Cnm yazdim ama gormedin saglikla kucagina al insallahcnm tedbirli olmak istiyo galiba, hiç hap kullanma folik asit hariç, yat dinlen kocan yapsın işleri, lekelenmen olursa hemen acil doktora dedi.pazartesi de bakcak sonra doktora giderim sanırım.
buarada folik asit ben uzun zamandır kullanmıyorum sabah akşam birer tane mi kullancam?
Aslinda o deger degisiyo benim karnim yagli mesela ilk gebisligimde dr zorlanmisti 3000 de gormekte yagli demisti :))bu değer gitgide artıyo sabah 3000 demişti biri
Gunde 1 canim ben genelde yatarken aliyorum.cnm tedbirli olmak istiyo galiba, hiç hap kullanma folik asit hariç, yat dinlen kocan yapsın işleri, lekelenmen olursa hemen acil doktora dedi.pazartesi de bakcak sonra doktora giderim sanırım.
buarada folik asit ben uzun zamandır kullanmıyorum sabah akşam birer tane mi kullancam?
Valla sorma canim ben hesaplıyom tam su gun gideyim diyorum sonra tekrar hesap yapiyorum.bu değer gitgide artıyo sabah 3000 demişti biri
maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı olsun.darısı başımıza olsun maşallah bu ay ateş ölçmeye tekrar başladığımdan beri listemizde hamile haberi almaya devam çok sevindimmVE SONUÇ 508,5
Yok canim pazargunu yolcuyum. Ama kadinin fendi erkegi yendi... etliekmek getirdim sana dedim can evinden vurdumAy kuzum hormonlar tavan sanirim kiyamam sana. Haftaya gidiyorsun demi sen annenlerin yanina?
2000 de kese gorunuyor canim. Ben özel hastanede o civarda gordum:)Gunde 1 canim ben genelde yatarken aliyorum.
Valla sorma canim ben hesaplıyom tam su gun gideyim diyorum sonra tekrar hesap yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?