Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum hormonlar tavan sanirim kiyamam sana. Haftaya gidiyorsun demi sen annenlerin yanina?

Ay aman bosver tatlim sinirlenme bebisi uzme.
Nereye gideceksin ki?

LeYLa_21 canim nasilsin sesin cikmiyor..
Sağol canım sorduğun için Allah razı olsun gülüm.. Bugün çok yoğun bir gündü. Kızım karne aldı. Okula gittik karne törenine.. Sonra yemek yedik ailece. Sonrada kızımı iş yerime götürdüm. Şimdi yeni eve geldim.anca topice bakabildim.. Sen nasılsın canım? Bebişler iyimi?

Veson canım kırmızılar gelmiş senin. İkimizin tablolarına söylenecek bişey bulamıyor insan.. Son anda umutlarımız kırılıyor.. Inşallah bu ay hayırlı olur canım..

vuvvv çok yükseklerdeymişş kese ben daha beklim bölecee:)
Perşembe karından görünür bence canım başta sabır istiyo sonrası çok keyifli heyecan yeterki bulantı vs olmasın keyfini çıkar

Sagolasin canim hamdolsun iyiyiz bebislerde iyiydi 2 gun once gordum baya buyumusler keseye sigamiyor gibiydi biri uslu biri yaramaz olucak heralde teyzesi :)
Canim ilk yari bitti devami ikinci yariya insallah :)
Merakettim ameliyattan sonra nasilsin diye kuzum.Allah iyilik versin masallah topigimizde hergun senleniyor rabbim insallah guzel haberler getirecek sanada

Canim doktora gitmeyi düşünüyor musun? Ne icin surekli yat dedi?
cnm tedbirli olmak istiyo galiba, hiç hap kullanma folik asit hariç, yat dinlen kocan yapsın işleri, lekelenmen olursa hemen acil doktora dedi.pazartesi de bakcak sonra doktora giderim sanırım.
buarada folik asit ben uzun zamandır kullanmıyorum sabah akşam birer tane mi kullancam?

Kızlar bu Eşli tedavi Dediğiniz şu ilaç verdi sabah akşam ikişer tane ondan mı içecek Eş biz alsak o da kullansa
cnm icinde az sayida hap olan bi antibiyotik vermisti. 2 tanemi 3 tanemi ne vardi. ikimizide aynisini vermisti

Cnm yazdim ama gormedin saglikla kucagina al insallah
Gunde 1 kullanmistim ben folicasit

Gunde 1 canim ben genelde yatarken aliyorum.

bu değer gitgide artıyo sabah 3000 demişti biri
Valla sorma canim ben hesaplıyom tam su gun gideyim diyorum sonra tekrar hesap yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…