Hollandaya gidecegim pazar gunuAy aman bosver tatlim sinirlenme bebisi uzme.
Nereye gideceksin ki?
bana da doktor coraspirin ve progesteronun işe yaramayacagını saglıklı bebegın tutunacagını söyledı ama için rahat edecekse kullan sen bilirisn dedi. bende 1 haftaya yakın kullandım sonra ıkısınıde bıraktımdoktorunu arayıp danışsan ilaç kullandın sonuçta belki progestan coraspirn fln bişiler verir gerçi bazı doktorlarda sağlıklıysa her türlü tutunur mantığıyla bakıyo ama kızlar ağrılar normal diyo sonuçta
2 saat yolculuktan bır sey olmaz kıcanım hatta hareket ıyıdır . tamamen hareketsızlıkte kötu . ben tam döllenme gunlerı 2 kere uçakla yolculuk yaptım tabı gebelıkten habersızdım ama ... bugunde 2 saate yakın carsıda dolastım ama tempolu yuruudum hava da ıyı oldugu ıcın.Ya bencede normal ama bakalim. Benimki ilac sonrasi vermedi bile bisey. Ama corasprin basladim ben zaten nolur nolmaz diye.
Kanama gibi birsey yok suan hatta yumurta aki kivaminda akintim. Evde eşim tencere bile kaldirtmiyor temizlik yaparsan ben yokken kafani kirarim diyor yapmam zaten. Tek haftaya hsonu icin esimin memlekete gidicez 2 saat yolculuk o da. O konuda kafam karışık? Kese icin ne zmaan gideyim canim?
800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!
Yok doğum günü evlilik yıldönümü falan hikaye canım, adamın umrunda değilim. Varsa yoksa kendi işi , kendi kariyeri , kendi geleceği , kendi hayalleri!!!! Bakışından dokunuşundan hatta tlfla konuşmasından bile o kadar belli ki umrunda olmadığım....
Evlendiğime bin pişman günlerimden birindeyim yani....
Aferin kiz sana akillisin vesselam. Gelsin o da pazara ne kalmış. Sen gidince gezsin. Ben de ozele giderim bakalim. Zaten istanbulda devlet bosa vakit kaybi ve sinir harbi.Yok canim pazargunu yolcuyum. Ama kadinin fendi erkegi yendi... etliekmek getirdim sana dedim can evinden vurdumarkadas markadas yok
2000 de kese gorunuyor canim. Ben özel hastanede o civarda gordum:)
Iyi misin bugun biraz daha canim iyi yapmissin. Esimin isinden dolayi gidemiycez gibu duruyor zaten2 saat yolculuktan bır sey olmaz kıcanım hatta hareket ıyıdır . tamamen hareketsızlıkte kötu . ben tam döllenme gunlerı 2 kere uçakla yolculuk yaptım tabı gebelıkten habersızdım ama ... bugunde 2 saate yakın carsıda dolastım ama tempolu yuruudum hava da ıyı oldugu ıcın.
@Cok da Seyapmamak Lazim tatlım, kocam var ya 1. evlilik yıldonumumuzu unuttu. 3-5 unutsa neyse kız daha 1. yıldönumunu unuttu. çok üüzldüm tabı. 2. yıldönumumuz gelince ben dedım bu kesın unutur en ıyısı ben ona fırsat vermeden ben ona cıcek alayım. elimde cıceklerle gıttım şaşırdı ne diyeceğini bilemedi . .. ama ben alacaktım falan ddi oysa yalan unutmstu bıle .. olsun bu defada ben almak ıstedım dedım .@Cok da Seyapmamak Lazim ben de bugun kavga attim agladim bi suru hem de kustum.. saydim agzima geleni.. normalde küsünce hic konusmayan bisey yokmus gibi konusmaya basladi.. bunlar boyle.. boşver sen de onun ozel gununu ya da onun onem verdiği seyleri onemseme mesela sinavlarini... bi de uzak olunca insan kafada kuruyorda kuruyor.. pazar gunu bizde ayrılacağız bakalim12 gun naisl gececek.. kesin kavga dövüş...
Smear öncesi 3 gün cinsel perhiz öneriliyor canım, iiz in doktoru 1 hafta demiş de bizim burda 3 gün
ben dllenmenın oldugu gunlerde uçaga bınmısım hatta 4 gun sonra tekrar bındım ve o cihazlardan gectım. hiç bir yerde o cihazların zararlı oldugunu okumamıstım. haberımde yoktu hamılelıkten ama bır doktorlarımza soralım her ıhtımale karsıben ilk gebe oldugumda hamileymisim amma bilmiyordum, ucaga bindim, sadece kasik agrim fenaydi. Allah tan yanimmdaki uc koltuk bostu yata yata gelmistim. tedbir aacli x ray cihazindan gecmemistim. o cok zararliymis. ona dikkat etmek lazim bildgim kadariyla
takvimin hayırlı olsun canım@Cok da Seyapmamak Lazim mutlu yillar canim insallah bu yil bebisinle olsun. Huzurlu saglikli yillar dilerim
Veson canim hersey yolunda mi?
çok da belirgin benım kanda degerım 147 olduktan 3-4 gun sonra test yapmıstım bu kadar koyu degldı. çok güzell
sıra sen de ama nce hsg çekilmelisin canım. bu ayı geçiştirme amahep ümit kesildiğinde geliyo hediyeler :)
Saol canim ilk defa totem yaptim gercek oldu takvimtakvimin hayırlı olsun canım
benımle aynı gün cektırdı ya hatta onun cok kolay gectı benım felakettıAşılama için kolları sıvayan gebelik testi ile geliyor :)))sen de geçenlerde hsg çektirdin miydi??
bence hsg bu kanama sorununu kendılıgınden halledecek gıbıBen de sana onu diyecektim bir an önce smear hsg bir de bu kanama problemini halletmelisin
evet hepimiz eylül annesiyizinş cnmmm beraber mi doğurcaz nasip olursa :)
bende 2 gun önce bu kız hamıle demıstım ... 2017 bize iyi geldi. seninde müjden gelecek eminimyok estgfrullah cnm ne kusuru :)
dedimki;
yilin mucizesi geldibiz sana spermler 3 gün yasar demistik dimi tablona bakip bakip ayni hamile tablosu gibi insallah atesi düşmez diyordum. masallah tebrik ederim
dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?