Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da doktor coraspirin ve progesteronun işe yaramayacagını saglıklı bebegın tutunacagını söyledı ama için rahat edecekse kullan sen bilirisn dedi. bende 1 haftaya yakın kullandım sonra ıkısınıde bıraktım

2 saat yolculuktan bır sey olmaz kıcanım hatta hareket ıyıdır . tamamen hareketsızlıkte kötu . ben tam döllenme gunlerı 2 kere uçakla yolculuk yaptım tabı gebelıkten habersızdım ama ... bugunde 2 saate yakın carsıda dolastım ama tempolu yuruudum hava da ıyı oldugu ıcın.

nice mutlu yaşlara tatlım. her yaşın birbirinden güzel olsun. doğum günün kutlu olsun

Yok canim pazargunu yolcuyum. Ama kadinin fendi erkegi yendi... etliekmek getirdim sana dedim can evinden vurdum arkadas markadas yok
Aferin kiz sana akillisin vesselam. Gelsin o da pazara ne kalmış. Sen gidince gezsin. Ben de ozele giderim bakalim. Zaten istanbulda devlet bosa vakit kaybi ve sinir harbi.

2000 de kese gorunuyor canim. Ben özel hastanede o civarda gordum:)

Iyi misin bugun biraz daha canim iyi yapmissin. Esimin isinden dolayi gidemiycez gibu duruyor zaten

Veson canım kontrolüm var yarın transfer için. eğer bu ay transfer olursam bana tablo için yardım edersin olur mu?

@Cok da Seyapmamak Lazim tatlım, kocam var ya 1. evlilik yıldonumumuzu unuttu. 3-5 unutsa neyse kız daha 1. yıldönumunu unuttu. çok üüzldüm tabı. 2. yıldönumumuz gelince ben dedım bu kesın unutur en ıyısı ben ona fırsat vermeden ben ona cıcek alayım. elimde cıceklerle gıttım şaşırdı ne diyeceğini bilemedi . .. ama ben alacaktım falan ddi oysa yalan unutmstu bıle .. olsun bu defada ben almak ıstedım dedım .

bunların mayasında var kuzum ne üzüyorsun kenidni biri birinden daha mı başka sanıyorsun. ılla odun kafalılıkları tutacak. sen üzme kendini canımcım

Smear öncesi 3 gün cinsel perhiz öneriliyor canım, iiz in doktoru 1 hafta demiş de bizim burda 3 gün

ben bu smear için nerdeyse 4 kere gittim her defasında bır sebeple ertelendı ve hepsı de 1 hafta dedi bana. ama ben bu smear çeken merkezle var ya onları aradım sordum eskiden 1 haftaydı ama şimdi 3 gun perhız yeterlı dediler telefonda ama dediğim gibi kadın dogum hastanesinde 1 haftada ısrarcılar

ben dllenmenın oldugu gunlerde uçaga bınmısım hatta 4 gun sonra tekrar bındım ve o cihazlardan gectım. hiç bir yerde o cihazların zararlı oldugunu okumamıstım. haberımde yoktu hamılelıkten ama bır doktorlarımza soralım her ıhtımale karsı

yok estgfrullah cnm ne kusuru :)
dedimki;
yilin mucizesi geldi biz sana spermler 3 gün yasar demistik dimi tablona bakip bakip ayni hamile tablosu gibi insallah atesi düşmez diyordum. masallah tebrik ederim

dedim
bende 2 gun önce bu kız hamıle demıstım ... 2017 bize iyi geldi. seninde müjden gelecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…