kızlar maşallah hiç bu ayki kadar çok hamile haberi almamıştık yaaamaşallah ateş topiğine listede kim var kim yok hepimize de Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
Evet cnm tablolar çok Ümit veriyor son anda Düşüyor benim ateş.herşeyin hayırlısıVeson canım kırmızılar gelmiş senin. İkimizin tablolarına söylenecek bişey bulamıyor insan.. Son anda umutlarımız kırılıyor.. Inşallah bu ay hayırlı olur canım..
az canım canım kucagına almana cok az kaldı hayırlısıyla .. sen özellere baktın mı devlet destekli olan var mı ?Vallahi boyle kocalar var benimki benden daha dikkatliydi enem varya beni bi takip etmis ben yok bebek diyorum adam var oruc tutma diy beynimi yediydi bi keresinde yari bayginlik gecirdim yani yer ayagimin altindan kayar gibi oldu beni yatir az uyicam dedim meger bayilmisim bide ustune horlamisim hemde adete 10 gun mu ne vardi bide videoya cekmis ayyy o gunler geldi aklima simdi az gulmemostik sumbul ablamlaiiz tabi adam adim adim izlemis beni 10 gun boyunca bnm farkedemedigim ne varsa takir takir saydi bana
fazla olmamak kaydıyla kullanman ıyı klomenı ama progesteronu sadece döllenmeden sonra 1 hafta kullan bence. ovu ve sonrası gun asırı hatta 3 gun olsada olur devam edersen ....dene bakalımKizlar evdeki ilac kutusunu düzenlerken fark ettim elimde bi sürü estrafem ve progestan kalmış yarim kutu yarim kutuve birde 5 adet klomen kalmış. veeee aklima fikrim geldi
ben 3 kere klomen kullandim hic birinde cok şükür kist filan olmadi kendiliginden catladi yumlar. diyorumki o son kalan 5 klomeni günde 1 tane olarak iceyim ben ovulasyondan sonrada progestani kullanayimkendi kendime kloman tedavisi yani burdaki tek sorun yumurtalatin tam catlamasini kestiremeyecegim icin gün aşırı cok calismak lazim... hem ilac israf olmasin hemde belki ikizi kendim bu yöntemle tuttururum bizden biri kendisi klomen icmisti kontrole gitmeden kimdi hatirlayamadim. @Cok da Seyapmamak Lazim sen miydin acaba
tek 1 ölçümle ateşi anlayamıyoruz ama ateşinin yüksek olması güzel bir şey canımcım. inşallah bebegın senınledır sımdı. belli olur zaten 2 gune.Kızlar selamlar, transferimin 10. Günü ve ateşim 36:9çıktı bu iyiye habermi, ne olur sizler tecrübelisiniz , inşallah bebeğim benimledir
canım kan değerini göremedimSaol canim inşallah ya
hepsi aynı modda ya hepsiHiç deme ya hem de ne egoeşime dedim ki mantar varmış keşke sana da ilaç yazsa idi dedim hemen diyor ki bende yok benim böyle bir sıkıntım yok @Kuzguni
canım değerın 508 yazmıssın düşük değil ki gayet güzellBende duzenlim ozaman. Takvimi .Evet cnm doktora bile dedim değer düşük diye morelimi bozmayin. Ben geç yumurtluyorum
ben en fazla 500 lerdedir demiştım :) cunku kendı ben ara ara test yapıp kendıme bakmıstım koyulasma var dıye .Ben 700 demistim
sizin için umutlar yenı başlıyor hele bır toplasın rahım kendınıVeson canım kırmızılar gelmiş senin. İkimizin tablolarına söylenecek bişey bulamıyor insan.. Son anda umutlarımız kırılıyor.. Inşallah bu ay hayırlı olur canım..
yok canım 5000 lerde ultrasonda görunuyor benım öyle oldubu değer gitgide artıyo sabah 3000 demişti biri
doktora yarın ama değil mi ?Hollandaya gidecegim pazar gunu
bende bi deniyim bakayımCanım ben içmiştim günde 1 olarak ama adetli iken kontrole gittim bakıldı , kist falan yoktu. Doktor ise takibe ilaca gerek yok senin kendiliğinden olur deyip yollamıştı. Ben de elimde yarım bıraktığım 5 adet klomeni değerlendireyim demiştim sen gibiama dediğim gibi adetliyken ultrasonla bakılmıştı bana
herkesin atesi farklu olur ama benim transferden sonra ilkinde atesim hep 36.8 cikiyordu ikinci denemede 36.6 cikiyordu ikiside pozitif olduKızlar selamlar, transferimin 10. Günü ve ateşim 36:9çıktı bu iyiye habermi, ne olur sizler tecrübelisiniz , inşallah bebeğim benimledir
insallah tatlim sen uğurlu geldin bizebende 2 gun önce bu kız hamıle demıstım ... 2017 bize iyi geldi. seninde müjden gelecek eminim
ayyy ne güzel cnm cok sevindim :) olmazsa bi de ozele git serum icin. aman ihmal etme kendini. direncin düşmesin iyice.bugün doktora gittim kızlar
kendi doktorum vardı kan verdım ne için bilmiorum biazdan bakacagım sonuclara. idrar testi verdim. saat gecmıstı o yüzden idrarı acile götur baksınlar dedi. gerekırse yatıs versınler dedi. yatacak kadar kötu deglsın dedi orda ki doktor çokta ilgilenmedi asında bu yüzden pazartesi tekrar kendi doktoruma gidecegim. belki serum verir diye umuyorum. mide bulantısı için bir ialç verdi biraz olsun iyi geldi . eczacı bunun üstünde başka ilaç yok dedi bu aşırı olanlara verilen ilaç ama bu da fayda etmezse cok cok mecbur kalınca ekstra bır ılac var onuda kolay kolay vermez doktorlar dedi
kalp atışını kulagımla duyamadım ama gözümle gördüm. hem üstten hem alttan baktı doktorum. 6. haftadasın dedi tam gun söylemed ama 6+0 mı dedım galiba dedi
bebek büyümüş kesem büyümüş gelişimi gayet iyiymiş ama beni biraz zorluyor. cok rıca ettım serum ıcın ama vermedıler malesef
Sağol cnm inş artar darısı basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?