Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar maşallah hiç bu ayki kadar çok hamile haberi almamıştık yaaa maşallah ateş topiğine listede kim var kim yok hepimize de Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

2017 girerken kapıyı açtım hadi kızlar diye niyet etmiştim ayyy harika oldu herkes arka arkaya

az canım canım kucagına almana cok az kaldı hayırlısıyla .. sen özellere baktın mı devlet destekli olan var mı ?

fazla olmamak kaydıyla kullanman ıyı klomenı ama progesteronu sadece döllenmeden sonra 1 hafta kullan bence. ovu ve sonrası gun asırı hatta 3 gun olsada olur devam edersen ....dene bakalım

Kızlar selamlar, transferimin 10. Günü ve ateşim 36:9çıktı bu iyiye habermi, ne olur sizler tecrübelisiniz , inşallah bebeğim benimledir
tek 1 ölçümle ateşi anlayamıyoruz ama ateşinin yüksek olması güzel bir şey canımcım. inşallah bebegın senınledır sımdı. belli olur zaten 2 gune.

bende bi deniyim bakayım kontrole gidebilirsem bi giderim

bugün doktora gittim kızlar
kendi doktorum vardı kan verdım ne için bilmiorum biazdan bakacagım sonuclara. idrar testi verdim. saat gecmıstı o yüzden idrarı acile götur baksınlar dedi. gerekırse yatıs versınler dedi. yatacak kadar kötu deglsın dedi orda ki doktor çokta ilgilenmedi asında bu yüzden pazartesi tekrar kendi doktoruma gidecegim. belki serum verir diye umuyorum. mide bulantısı için bir ialç verdi biraz olsun iyi geldi . eczacı bunun üstünde başka ilaç yok dedi bu aşırı olanlara verilen ilaç ama bu da fayda etmezse cok cok mecbur kalınca ekstra bır ılac var onuda kolay kolay vermez doktorlar dedi

kalp atışını kulagımla duyamadım ama gözümle gördüm. hem üstten hem alttan baktı doktorum. 6. haftadasın dedi tam gun söylemed ama 6+0 mı dedım galiba dedi

bebek büyümüş kesem büyümüş gelişimi gayet iyiymiş ama beni biraz zorluyor. cok rıca ettım serum ıcın ama vermedıler malesef

Kızlar selamlar, transferimin 10. Günü ve ateşim 36:9çıktı bu iyiye habermi, ne olur sizler tecrübelisiniz , inşallah bebeğim benimledir
herkesin atesi farklu olur ama benim transferden sonra ilkinde atesim hep 36.8 cikiyordu ikinci denemede 36.6 cikiyordu ikiside pozitif oldu

Elcanki ben kalp atışını grdüm canım. sıra sen de hayırlısıyla

ben duymadım kulagımla doktor bıraz daaha gecsın duy daha cok kucuk bbege zararı olur dedi ... görmemız yeterlı dedı

ayyy ne güzel cnm cok sevindim :) olmazsa bi de ozele git serum icin. aman ihmal etme kendini. direncin düşmesin iyice.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…