Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım Sağlıkla doğsunlar inşallah gülüm.. Duaların içinde Allah razı olsun. Bende çok umutluyum inşallah doktora da çok güveniyorum.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize...
Aaaaa sen hamilemisin canım ya..çok sevindim. Aşılama yaptırcaktın. Geçen sefer beraber gün saymıştık. Bizlerede dua et canım. Gözün aydın olsun sağlıkla doğsun inşallah... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..
Evet cnm tablolar çok Ümit veriyor son anda Düşüyor benim ateş.herşeyin hayırlısı
Amin canım hayırlısı.. Benimde öyle oluyor. Rahim kendini anca topluyor. Sende yeni histeropkopi oldun. Benim hala leke geliyor.. Bizim içinde az kaldı ben inanıyorum. Rabbim kısa sürede nasip edecek inşaallah tuğbacım.. Duâ edelim inşallah...

sizin için umutlar yenı başlıyor hele bır toplasın rahım kendını
Amin canım inşallah. Duanızı eksik etmeyin sümbülüm...

Canim gozun aydin guzelce buyusun bebisin bir dahaki gorusune pitpit duyarsinda insallah
Sende bulantiyla mide agrisiyla ugrasiyorsun sanirim.ben yasamadim ama zaman zaman kotu gelen yiyecekleri farkedip onlari azalttim sende zamanla kendini tanirsin.corbani ihmal etme enazindan bagirsaklarin yumusasin bitkilere dikkat et canim,suyunuda icmeye calis bosluklarin agrimasin insallah biran once sikayetlerin gecer canim

Sağol cnm ALlah razı olsun.herzaman dualarimfasiniz

Sağolasın cnm Allah razı olsun isteydim bildirim çok fazla gelince takip ederim cevap veremediklerim varsa nolur affedin.tmm cnm bende bir tane kullanayim
Olurmu tatlim sorun degil cok cok sevindim adina yorum yapmamistim ama kizlar sana cok soyluyordu gecen hafta sende iliski yok olmaz diyordun..
Rabbim ol dedi ve oldu mucizen seninle darisi tum topigin basina insallah

Gözün aydın cnm. Darısı suradaki guzel haberlerine

eder miyim hiç dualarım sneınle balım. korkma ne olursun az kaldı sana da haaa bırak kaygılanmayı ... çiçek bile zamanında açar tatlım. güzel bir kızın var inşallah bir de oğlu olur .. bu arada ben fenayım ya

kızlar ya ben şimdi özellerden birine gideceğim kendimi iyi hissetmiyorum. birazdan cıkıcam evden

ankara özellerden hemen git diyecegınız yer var mı bildiğiniz *?

ShinSeGi iyi ki söyledin canım ya yoksa böyle oturup pazartesını bekleyecegım deli gibi derdım neyse

Sağol canım benim. Senin neyin var hayırdır?

Reactions: iiz
Kızlar benim akımtım pişmiş yumurta akı gibi pm i kondurdum yogun cabalar sonucu

Olurmu tatlim sorun degil cok cok sevindim adina yorum yapmamistim ama kizlar sana cok soyluyordu gecen hafta sende iliski yok olmaz diyordun..
Rabbim ol dedi ve oldu mucizen seninle darisi tum topigin basina insallah
Amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…