Evet cnm aynen.iste ateş ölçmeyi kotuleyenler duysun bizi.8403BHC
Kat kat artsın cnm
vallahi geç yum olduğunu bilmesen şimdi Karalar baglamistin. Iyi ki ateş olcmustun
ee yıla nası girersen öyle geçermiş derler ya yıla bebek haberiyle girince galiba bütün yıl ebek haberi alacağız anlaşılan. ocak ayı ıyı geldı hepimize . inşallah darısı bütün topiğe olsuninsallah tatlim sen uğurlu geldin bize
degıl mı ya öyle mı yapsam . pazartesi kendi doktoruma gitsem diye düşündüm aksamda olmustu eve dönduk ama yarın gıdebilirimayyy ne güzel cnm cok sevindim :) olmazsa bi de ozele git serum icin. aman ihmal etme kendini. direncin düşmesin iyice.
Aminnn inşAllah canımSağol cnm inş artar darısı basiniza
Maşallah canım Sağlıkla doğsunlar inşallah gülüm.. Duaların içinde Allah razı olsun. Bende çok umutluyum inşallah doktora da çok güveniyorum.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize...Sagolasin canim hamdolsun iyiyiz bebislerde iyiydi 2 gun once gordum baya buyumusler keseye sigamiyor gibiydi biri uslu biri yaramaz olucak heralde teyzesi :)
Canim ilk yari bitti devami ikinci yariya insallah :)
Merakettim ameliyattan sonra nasilsin diye kuzum.Allah iyilik versin masallah topigimizde hergun senleniyor rabbim insallah guzel haberler getirecek sanada
Aaaaa sen hamilemisin canım ya..çok sevindim. Aşılama yaptırcaktın. Geçen sefer beraber gün saymıştık. Bizlerede dua et canım. Gözün aydın olsun sağlıkla doğsun inşallah... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..cnm tedbirli olmak istiyo galiba, hiç hap kullanma folik asit hariç, yat dinlen kocan yapsın işleri, lekelenmen olursa hemen acil doktora dedi.pazartesi de bakcak sonra doktora giderim sanırım.
buarada folik asit ben uzun zamandır kullanmıyorum sabah akşam birer tane mi kullancam?
Amin canım hayırlısı.. Benimde öyle oluyor. Rahim kendini anca topluyor. Sende yeni histeropkopi oldun. Benim hala leke geliyor.. Bizim içinde az kaldı ben inanıyorum. Rabbim kısa sürede nasip edecek inşaallah tuğbacım.. Duâ edelim inşallah...Evet cnm tablolar çok Ümit veriyor son anda Düşüyor benim ateş.herşeyin hayırlısı
Amin canım inşallah. Duanızı eksik etmeyin sümbülüm...sizin için umutlar yenı başlıyor hele bır toplasın rahım kendını
Canim 18nde 201 cikti ama bugun disardayiz o yuzden dönüşe vericem kani. Zaten ozelde 45 dk icinde cikiyorcanım kan değerini göremedim
kaç çıktı ?
Canim gozun aydin guzelce buyusun bebisin bir dahaki gorusune pitpit duyarsinda insallahbugün doktora gittim kızlar
kendi doktorum vardı kan verdım ne için bilmiorum biazdan bakacagım sonuclara. idrar testi verdim. saat gecmıstı o yüzden idrarı acile götur baksınlar dedi. gerekırse yatıs versınler dedi. yatacak kadar kötu deglsın dedi orda ki doktor çokta ilgilenmedi asında bu yüzden pazartesi tekrar kendi doktoruma gidecegim. belki serum verir diye umuyorum. mide bulantısı için bir ialç verdi biraz olsun iyi geldi . eczacı bunun üstünde başka ilaç yok dedi bu aşırı olanlara verilen ilaç ama bu da fayda etmezse cok cok mecbur kalınca ekstra bır ılac var onuda kolay kolay vermez doktorlar dedi
kalp atışını kulagımla duyamadım ama gözümle gördüm. hem üstten hem alttan baktı doktorum. 6. haftadasın dedi tam gun söylemed ama 6+0 mı dedım galiba dedi
bebek büyümüş kesem büyümüş gelişimi gayet iyiymiş ama beni biraz zorluyor. cok rıca ettım serum ıcın ama vermedıler malesef
Sağolasın cnm Allah razı olsun isteydim bildirim çok fazla gelince takip ederim cevap veremediklerim varsa nolur affedin.tmm cnm bende bir tane kullanayimCnm yazdim ama gormedin saglikla kucagina al insallah
Gunde 1 kullanmistim ben folicasit
Sağol cnm ALlah razı olsun.herzaman dualarimfasinizMaşallah canım Sağlıkla doğsunlar inşallah gülüm.. Duaların içinde Allah razı olsun. Bende çok umutluyum inşallah doktora da çok güveniyorum.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize...
Aaaaa sen hamilemisin canım ya..çok sevindim. Aşılama yaptırcaktın. Geçen sefer beraber gün saymıştık. Bizlerede dua et canım. Gözün aydın olsun sağlıkla doğsun inşallah... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..
Amin canım hayırlısı.. Benimde öyle oluyor. Rahim kendini anca topluyor. Sende yeni histeropkopi oldun. Benim hala leke geliyor.. Bizim içinde az kaldı ben inanıyorum. Rabbim kısa sürede nasip edecek inşaallah tuğbacım.. Duâ edelim inşallah...
Amin canım inşallah. Duanızı eksik etmeyin sümbülüm...
Olurmu tatlim sorun degil cok cok sevindim adina yorum yapmamistim ama kizlar sana cok soyluyordu gecen hafta sende iliski yok olmaz diyordun..Sağolasın cnm Allah razı olsun isteydim bildirim çok fazla gelince takip ederim cevap veremediklerim varsa nolur affedin.tmm cnm bende bir tane kullanayim
Gözün aydın cnm. Darısı suradaki guzel haberlerinebugün doktora gittim kızlar
kendi doktorum vardı kan verdım ne için bilmiorum biazdan bakacagım sonuclara. idrar testi verdim. saat gecmıstı o yüzden idrarı acile götur baksınlar dedi. gerekırse yatıs versınler dedi. yatacak kadar kötu deglsın dedi orda ki doktor çokta ilgilenmedi asında bu yüzden pazartesi tekrar kendi doktoruma gidecegim. belki serum verir diye umuyorum. mide bulantısı için bir ialç verdi biraz olsun iyi geldi . eczacı bunun üstünde başka ilaç yok dedi bu aşırı olanlara verilen ilaç ama bu da fayda etmezse cok cok mecbur kalınca ekstra bır ılac var onuda kolay kolay vermez doktorlar dedi
kalp atışını kulagımla duyamadım ama gözümle gördüm. hem üstten hem alttan baktı doktorum. 6. haftadasın dedi tam gun söylemed ama 6+0 mı dedım galiba dedi
bebek büyümüş kesem büyümüş gelişimi gayet iyiymiş ama beni biraz zorluyor. cok rıca ettım serum ıcın ama vermedıler malesef
Tabiki cnm denizegenin tablosu tüp bebek tablosu idi:) bir ara ateş ölçmemişti arada birkaçgün Boşluk var:))kontrolün yolunda gitsin inşallah
eder miyim hiç dualarım sneınle balım. korkma ne olursun az kaldı sana da haaa bırak kaygılanmayı ... çiçek bile zamanında açar tatlım. güzel bir kızın var inşallah bir de oğlu olur .. bu arada ben fenayım yaMaşallah canım Sağlıkla doğsunlar inşallah gülüm.. Duaların içinde Allah razı olsun. Bende çok umutluyum inşallah doktora da çok güveniyorum.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize...
Aaaaa sen hamilemisin canım ya..çok sevindim. Aşılama yaptırcaktın. Geçen sefer beraber gün saymıştık. Bizlerede dua et canım. Gözün aydın olsun sağlıkla doğsun inşallah... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..
Amin canım hayırlısı.. Benimde öyle oluyor. Rahim kendini anca topluyor. Sende yeni histeropkopi oldun. Benim hala leke geliyor.. Bizim içinde az kaldı ben inanıyorum. Rabbim kısa sürede nasip edecek inşaallah tuğbacım.. Duâ edelim inşallah...
Amin canım inşallah. Duanızı eksik etmeyin sümbülüm...
Sağol canım benim. Senin neyin var hayırdır?eder miyim hiç dualarım sneınle balım. korkma ne olursun az kaldı sana da haaa bırak kaygılanmayı ... çiçek bile zamanında açar tatlım. güzel bir kızın var inşallah bir de oğlu olur .. bu arada ben fenayım ya
Ay hadi gözün aydın. Hadi inşallah bebis olsunKızlar benim akımtım pişmiş yumurta akı gibipm i kondurdum yogun cabalar sonucu
Amin cnmOlurmu tatlim sorun degil cok cok sevindim adina yorum yapmamistim ama kizlar sana cok soyluyordu gecen hafta sende iliski yok olmaz diyordun..
Rabbim ol dedi ve oldu mucizen seninle darisi tum topigin basina insallah
Eveeeettt yarin doktora gidiyorumm... endişeliyim duyabiliriz insAllah kalbini mucizemindoktora yarın ama değil mi ?
Gozun aydinnnnnn kuzumm bnm dmistimVE SONUÇ 508,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?