Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az canım canım kucagına almana cok az kaldı hayırlısıyla .. sen özellere baktın mı devlet destekli olan var mı ?
Ona firsat bulamadim yarin ve pazar ince ev temizligi var ablam yengem gelicek eltimler falan evitemizlicezz hep beraber basim kalabalik suan misafirimde var konusuruz ayrintili

Reactions: iiz
Elcanki ben kalp atışını grdüm canım. sıra sen de hayırlısıyla

ben duymadım kulagımla doktor bıraz daaha gecsın duy daha cok kucuk bbege zararı olur dedi ... görmemız yeterlı dedı
Elcanki ben kalp atışını grdüm canım. sıra sen de hayırlısıyla

ben duymadım kulagımla doktor bıraz daaha gecsın duy daha cok kucuk bbege zararı olur dedi ... görmemız yeterlı dedı
canim ben yarin 6+3 ya da 4 olacağım.. dinleteceğim demişti doktorum. İnsAllah duyarim kuzucum. Benimde başim dönüyor ve uskufra ediyorum her gun.. sabah olmazsa akşam

Reactions: iiz
8403BHC canim yumurta olmadi catlamadi derken Hmile mi kaldin ohhh masaallah
Benim moralim cok bozuk yeni gördüm giremiyorum nete

canim ankarada arkadasima sordum. koru varmis bi de medikana dedi bu hastaneler iyiymis.

Kizlar bende bisi sorcam
Bu ay ates olcmuyorum ya ben agrim ve akintim vardi ov.testi yaptim t cizgisi daha koyu
Nette baktim siliklestigi gun iliski yazmislar midem fena bugun oyle yapsak sans olur mu yarın falan yoksa zorluycam pm kondurcam

Sağol canım benim. Senin neyin var hayırdır?
çok halsizim. midem gece gündüz bulanıyor hiç bir şey yapamıyorum ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum. biraz önce özele acile gittim . ilaç veremyorlar tabı sadece vıtamın ve serum taktı ama bır sey degısmedı.

canim ben yarin 6+3 ya da 4 olacağım.. dinleteceğim demişti doktorum. İnsAllah duyarim kuzucum. Benimde başim dönüyor ve uskufra ediyorum her gun.. sabah olmazsa akşam

kolaylaştırmanın yolunu arıyorum ben de. bir özüm bulamadım henüz. mide bulantı ilacı vedı doktor bitkiselmiş ama az az fayda ettı dıyebılırım.

Kizlar bende bisi sorcam
Bu ay ates olcmuyorum ya ben agrim ve akintim vardi ov.testi yaptim t cizgisi daha koyu
Nette baktim siliklestigi gun iliski yazmislar midem fena bugun oyle yapsak sans olur mu yarın falan yoksa zorluycam pm kondurcam
Dana once obj yaptiin mi bilmiyorum ama Benin ogrendigim -ki ovu testinde yeniyim-bazi kadinlarda pozitif catliyor olabilirmis. Bugunu degerlendirme sansin yok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…