- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Ona firsat bulamadim yarin ve pazar ince ev temizligi var ablam yengem gelicek eltimler falan evitemizlicezz hep beraber basim kalabalik suan misafirimde var konusuruz ayrintiliaz canım canım kucagına almana cok az kaldı hayırlısıyla .. sen özellere baktın mı devlet destekli olan var mı ?
Elcanki ben kalp atışını grdüm canım. sıra sen de hayırlısıyla
ben duymadım kulagımla doktor bıraz daaha gecsın duy daha cok kucuk bbege zararı olur dedi ... görmemız yeterlı dedı
canim ben yarin 6+3 ya da 4 olacağım.. dinleteceğim demişti doktorum. İnsAllah duyarim kuzucum. Benimde başim dönüyor ve uskufra ediyorum her gun.. sabah olmazsa akşamElcanki ben kalp atışını grdüm canım. sıra sen de hayırlısıyla
ben duymadım kulagımla doktor bıraz daaha gecsın duy daha cok kucuk bbege zararı olur dedi ... görmemız yeterlı dedı
evet kesin çektirmem lazım haftaiçine denk gelirse zorlıcak beni ama yapcak bişey yok mecbur gidicem burdan şişli echomara gitmem 2 saatimi alır ama napalımsıra sen de ama nce hsg çekilmelisin canım. bu ayı geçiştirme ama
Amin amin inş ovulasyon testi tamamen siliklesince mi catlıyrdu yumrtaAy hadi gözün aydın. Hadi inşallah bebis olsun
canim ankarada arkadasima sordum. koru varmis bi de medikana dedi bu hastaneler iyiymis.kızlar ya ben şimdi özellerden birine gideceğim kendimi iyi hissetmiyorum. birazdan cıkıcam evden
ankara özellerden hemen git diyecegınız yer var mı bildiğiniz *?
ShinSeGi iyi ki söyledin canım ya yoksa böyle oturup pazartesını bekleyecegım deli gibi derdım neyse
Evet cnm öle oldu inş sonu gusel olur.niye morelin bozuk tatlım :-(8403BHC canim yumurta olmadi catlamadi derken Hmile mi kaldin ohhh masaallah
Benim moralim cok bozuk yeni gördüm giremiyorum nete
Çok sağol cnmGozun aydinnnnnn kuzumm bnm dmistim
Bildiğim silikse ovulasyon gerçekleşmiş.Amin amin inş ovulasyon testi tamamen siliklesince mi catlıyrdu yumrta
Saol canım tesekkğr ettim bnm bugünde koyu ama düne göre az koyuBildiğim silikse ovulasyon gerçekleşmiş.
Dua grubundan yazmistim okudun mu bilmiyorum benim kadro durumu vardi olmadi malesefEvet cnm öle oldu inş sonu gusel olur.niye morelin bozuk tatlım :-(
Bende merak etmistim canim hayirlisi olsun vardir bir baska yerde kismetin insallahDua grubundan yazmistim okudun mu bilmiyorum benim kadro durumu vardi olmadi malesef
O da baska bir mevzu normal biaey degil neyse yazmiyim burdanBende merak etmistim canim hayirlisi olsun vardir bir baska yerde kismetin insallah
Yok okumadım cnm.uzme tatlı canını bidahaki sefere olur inş.hakkinda hayırlısı böyleymişDua grubundan yazmistim okudun mu bilmiyorum benim kadro durumu vardi olmadi malesef
Bayadir gorunmuyorsun canim ben de merak ettim ama tahmin ettim sessizliginden soramadim. Vardir bunda da bir hayirDua grubundan yazmistim okudun mu bilmiyorum benim kadro durumu vardi olmadi malesef
Dun belli oldu ne gicik bi durumBayadir gorunmuyorsun canim ben de merak ettim ama tahmin ettim sessizliginden soramadim. Vardir bunda da bir hayir
çok halsizim. midem gece gündüz bulanıyor hiç bir şey yapamıyorum ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum. biraz önce özele acile gittim . ilaç veremyorlar tabı sadece vıtamın ve serum taktı ama bır sey degısmedı.Sağol canım benim. Senin neyin var hayırdır?
canim ben yarin 6+3 ya da 4 olacağım.. dinleteceğim demişti doktorum. İnsAllah duyarim kuzucum. Benimde başim dönüyor ve uskufra ediyorum her gun.. sabah olmazsa akşam
Dana once obj yaptiin mi bilmiyorum ama Benin ogrendigim -ki ovu testinde yeniyim-bazi kadinlarda pozitif catliyor olabilirmis. Bugunu degerlendirme sansin yok mu acaba?Kizlar bende bisi sorcam
Bu ay ates olcmuyorum ya ben agrim ve akintim vardi ov.testi yaptim t cizgisi daha koyu
Nette baktim siliklestigi gun iliski yazmislar midem fena bugun oyle yapsak sans olur mu yarın falan yoksa zorluycam pm kondurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?