- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Onceki aylarda koyu ciktigi gun olurduDana once obj yaptiin mi bilmiyorum ama Benin ogrendigim -ki ovu testinde yeniyim-bazi kadinlarda pozitif catliyor olabilirmis. Bugunu degerlendirme sansin yok mu acaba?
Geçmiş olsun :/ durumunu tahayyül edemedim ama dayanabilecek gibiysen dene bir, madem aynı gün çwtlıyor tümör...Onceki aylarda koyu ciktigi gun olurdu
Aslinda imkan var ama migrenim tuttu midem bulaniyor
Cok iyi anliyorum canim ben de 5 yil bekledim. Ama sonunda cok iyi bir zamanda oldu buna sukur diyorum.Dun belli oldu ne gicik bi durum
Benim de bugun 2 kere öğürme şeklinde fena yokladi. Anneme psikolojik heralde bu kadar erken olmaz dedim. Cunku benim genelde kokudan ya da migrenden hatta bazen arabadan bile midem bulanir annem de benim ogrendigim andan doguma kadar midem bulandi insallah bana cekmezsin dedi kolaylik versin allah kizlarkolaylaştırmanın yolunu arıyorum ben de. bir özüm bulamadım henüz. mide bulantı ilacı vedı doktor bitkiselmiş ama az az fayda ettı dıyebılırım.
Canim katlamamis ama artis var ayni hastanedemi yaptirdin acaba testi farklimi?illa x2 olcak diye bir sey yok diye biliyorum.Kizlar 18nde saat aksam 7de degerim 201 çıkmıştı bugun ayin 20sinde aksam 11de 297 cikmis normal mi sizce 2 ye katlamamis sanki
Off canim cok stres oldum ya. Ayni hastanede yaptirdim. 1.5 kat artmis. Az gibi degil mi?Canim katlamamis ama artis var ayni hastanedemi yaptirdin acaba testi farklimi?illa x2 olcak diye bir sey yok diye biliyorum.
Istersen yarin bir dr ugra canim belki bir takviye verir sana
Yok canim hic canini sikma dedimya birebir iki kat articak diye birsey yok sanirim.bosuna bebiside kendinide sikma tatlim..kullandigin ilaclar varmi coraspirin troid ilaci vsOff canim cok stres oldum ya. Ayni hastanede yaptirdim. 1.5 kat artmis. Az gibi degil mi?
yok canim ya sadece ovulasyondan beri corasprin iciyorum o kadar. Insallah canim ya. Umarim yoktur bisey. Gercekten suan kendimi kotu hissediyorum.Yok canim hic canini sikma dedimya birebir iki kat articak diye birsey yok sanirim.bosuna bebiside kendinide sikma tatlim..kullandigin ilaclar varmi coraspirin troid ilaci vs
Kuzum rahat ol Allahin izniyle hicbirsey olmazyok canim ya sadece ovulasyondan beri corasprin iciyorum o kadar. Insallah canim ya. Umarim yoktur bisey. Gercekten suan kendimi kotu hissediyorum.
Insallah canim yarin bur doktora gideyimKuzum rahat ol Allahin izniyle hicbirsey olmaz
Belki ufak rutin bir test yapar daha iyi icinde rahat eder boylece.oncesinde kayiplarimiz oldugu icin endileniyoruz dogal olarak..Allaha emanetiz canimInsallah canim yarin bur doktora gideyim
Aynen oyle canim inşallah rahatlarimBelki ufak rutin bir test yapar daha iyi icinde rahat eder boylece.oncesinde kayiplarimiz oldugu icin endileniyoruz dogal olarak..Allaha emanetiz canim
Geçmiş olsun canım ya.. Dikkat et kendine.. Serum rahatlatır amaçok halsizim. midem gece gündüz bulanıyor hiç bir şey yapamıyorum ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum. biraz önce özele acile gittim . ilaç veremyorlar tabı sadece vıtamın ve serum taktı ama bır sey degısmedı.
Geçmiş olsun :/ durumunu tahayyül edemedim ama dayanabilecek gibiysen dene bir, madem aynı gün çwtlıyor tümör...
passionete 1buçuk kat arttiysa bu yeterli bi artış. ben bu konuyu kimyasal gebelik geçirdiğimde cok arastirdim ve 2 kat artmadigi halde saglikli gebelik yaşayanlar var yani illa 2 kat artmasa da olur stres yapma. stres yaparsan inan bebegin olumsuz etkilenir. şöyle düşün icini rahatlat ya hic artmasaydi o zaman işte hepimiz durum olumsuz derdik ama cok şükür artış var
Canim inşallah ya zaten doktora gidiyorum bakalim ne diycek. Senin test bana cok pozitif gelmedi ama sen yine de dikkat et. Yakin gibiKizlar bu testi dün yaptim pozitif mi girsem bilemedim? atesim henüz yükselmedi ama gece bacaklarim cok ağrıdı adet ağrısı gibi ovulasyon mu oldu bilemedim. bugünde bi yere gidicez ovu testi yapmam mümkün degil belki aksam gelince yapabilirim.
Ölçüm saatlerini düzelt:))
Cnm inşallah herşey yolundadır yavaş artıp sonradan Hızlanan gebelikler oluyor inşallah seninki de öyle olurCanim inşallah ya zaten doktora gidiyorum bakalim ne diycek. Senin test bana cok pozitif gelmedi ama sen yine de dikkat et. Yakin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?