Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitife çok yakın duruyor

Evet canım havaalanına girişlerde o arama cihazlarına da girmemek gerekiyormuş. Aynı cihazlar Avm lerde de var onlara da girmemek gerekiyormuş.

Evet canım havaalanına girişlerde o arama cihazlarına da girmemek gerekiyormuş. Aynı cihazlar Avm lerde de var onlara da girmemek gerekiyormuş.

Avm'lerdekiler zararsiz diye biliyorum ben. Havaalanlarindaki su bavul vs icin olanlarin yaydigi radyasyon cok zararliymis.

Canim benim doktorumda herhangibi bir sorun yok dedi ucaklar artik ona gore ayarli dedi.. yarin tekrar detayli soracagim.. nasil geciyor hamilelik var mi yeni belirtilerin
Canım benim çok uykum geliyor bir de çok agresifleştim :) bir de göğüslerim büyüdü resmen. Sende ne var ne Yok ?

Avm'lerdekiler zararsiz diye biliyorum ben. Havaalanlarindaki su bavul vs icin olanlarin yaydigi radyasyon cok zararliymis.
Avm deki güvenliğe sordum bunlar x-ray Işını mı yayıyor diye. Hamile misiniz dedi, evet dedim. O zaman geçmeyin gelin burdan geçin dedi başka bir kapıdan soktu beni.

Evet canim ozele verdim 3 saat sonra dediler. Bilmiyorum bakalim bir de 7.5 cm kist olmuş o hangi ara oldu anlamadim
Sağlıklı olsun bebek o kistler takip ediliyor genelde eriyor canını sıkma ona da inşallah güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum canim ben de birazdan doktora giricem her an stres kalp atışı görene kadar çok stresli oluyorum ben de anneliğin her aşaması büyük sınav Allah yardım etsin hepimize

Kizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.

Ayyyy canım nasıl sevinç doldu içim bilemezsin. Altın kaybedip bulsan böyle sevinemezden eminimmmmmm

Canım benim çok uykum geliyor bir de çok agresifleştim :) bir de göğüslerim büyüdü resmen. Sende ne var ne Yok ?
Aynen duygu karmasasi bende de cok var goguslerimde asiri buyudu damarlar gözüküyor yesilyesil midem bulaniyor basim donuyor kusuyorum agliyorum sinirleniyorum.. ne ararsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…