Bende oyle yapayim ozmn canim:)Avm deki güvenliğe sordum bunlar x-ray Işını mı yayıyor diye. Hamile misiniz dedi, evet dedim. O zaman geçmeyin gelin burdan geçin dedi başka bir kapıdan soktu beni.
Ay cnm çok sevindimKizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.
Oh şükürler olsun canım gözün aydın çok sevindim artış harika o halde :)) ben de girdim doktora cinsiyet göremedik malesef kapanmış uyuyo sıpa az bi elini oynattı kardeşim videoyaya çekti artık üç hafta sonra ogrenicez sağlıklı ya çok şükür ben de rahatladım :)Kizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.
Ay canım ya kıyamam üzülme herşeyde var bi hayir bak bekletmedi Rabbim geldi çok şükür ben de 23 haftayı geçmiş olacaktım ama nasip şimdi 13 le devam çok şükür geldiler ya inşallah bugün için ferahlar :)Dusuk yaptigimda hastanede yanimda dusuk tehlikesiyle yatan kizla karsislstim simdi doktor bekliyoruz.. karni cikmis.. 27 haftalikmis.. benimki de dusmeseydi hemen hemen 25 haftalik olacakti.. nasip degilmis.. insAllah bunun kalp atislarini bugun duyariz saglicakla buyur minigim.. duygulandim
Canim ben gecen sene 14 ocakta düşük yaptim tam 1 yil sonra suan hamileyim demeye hala korkuyorum. Doğmuş olsaydi 4 aylik bebegim olacakti suan kucağımda ama hayirlisi hep. Insallah kalp atisini da duyarsin canm haber ver cikincaDusuk yaptigimda hastanede yanimda dusuk tehlikesiyle yatan kizla karsislstim simdi doktor bekliyoruz.. karni cikmis.. 27 haftalikmis.. benimki de dusmeseydi hemen hemen 25 haftalik olacakti.. nasip degilmis.. insAllah bunun kalp atislarini bugun duyariz saglicakla buyur minigim.. duygulandim
Ohh ocak süper olmuş buKizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.
Merhaba canım, sayfa birde ayrıntısı var ama kısaca anlatayım:Kizlar merhaba bu ateş ölcme yöntemini bende uygulamak istiyorum beni bu konuda bilgilendirirmisiniz?
ayyy cok sevindim gercekten simdi icin daha rahay olur :)Kizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.
Tesekkür ederim cnm reglin ilk günündenmi ölcmeye baslamaliymMerhaba canım, sayfa birde ayrıntısı var ama kısaca anlatayım:
Her sabah aynı saatte
Dil altından
Dijital termometre ile ölçmelisin
Sonra da çıkan değerleri reglin ilk gününden itibaren kaydetmelisin. İstersen bir kapıda kaydet ama biz fertilityfrşend diye bir programa kaydediyoruz o bize ovulasyon gününü gösteriyor.
Daha fazlası için ilk sayfayı okumalısın. Takıldığın bir şey olursa sorarsın.
Kısa zamanda bebeğine kavuşman dileği ile.
Canim inşallah ya zaten doktora gidiyorum bakalim ne diycek. Senin test bana cok pozitif gelmedi ama sen yine de dikkat et. Yakin gibi
pozitife cok yakin ama t cizgisi c ninki ile ayni kalinlikta degil. ben onu simdilik taboya girmeyeyim en iyisi. belki arada derede bi test yaparim bugünPozitife çok yakın duruyor
Baska yerde deger farkeder, ayni yerde vermen lazim canim, kanama falan yoksa ya da lekelenme deger dusmemistir. 201-397 guzel bi katlanma. Mumkunse ayni yerde ver yine.Kizlar kafam çorba oldu ya offf simdi 18nde 201 cikti dun gece 11de 397 bunlarin ikisini de ayni yerde yaptirdim evime yakin tip merkezi. Bugun sabah gitttigim yerde sonucum çıkmış burasi kadin dogum hastanesi deger 267 cikmis. Hastaneler arasi bu kadar fark eder mi. Yoksa aksamdan sabaha deger bu kadar düşmüş mü?
Insallah duyarsiniz. Amin.Dusuk yaptigimda hastanede yanimda dusuk tehlikesiyle yatan kizla karsislstim simdi doktor bekliyoruz.. karni cikmis.. 27 haftalikmis.. benimki de dusmeseydi hemen hemen 25 haftalik olacakti.. nasip degilmis.. insAllah bunun kalp atislarini bugun duyariz saglicakla buyur minigim.. duygulandim
Sen zor hamile kaliyorsun Veson gibi demek ki.Canim ben gecen sene 14 ocakta düşük yaptim tam 1 yil sonra suan hamileyim demeye hala korkuyorum. Doğmuş olsaydi 4 aylik bebegim olacakti suan kucağımda ama hayirlisi hep. Insallah kalp atisini da duyarsin canm haber ver cikinca
Hamile misinnnn, cok sevindimm, duani et hemencecik, kalmak isteyenlere bebek, kalanlara saglikli dogum :))vuvvv çok yükseklerdeymişş keseben daha beklim bölecee:)
Yarın ilk yerde tekrar ver Kafanı karıştırmaKizlar kafam çorba oldu ya offf simdi 18nde 201 cikti dun gece 11de 397 bunlarin ikisini de ayni yerde yaptirdim evime yakin tip merkezi. Bugun sabah gitttigim yerde sonucum çıkmış burasi kadin dogum hastanesi deger 267 cikmis. Hastaneler arasi bu kadar fark eder mi. Yoksa aksamdan sabaha deger bu kadar düşmüş mü?
Evet cnm ben de zor hamile kalıyorum en son Eylül'de hamile kalmıştım 2015 teSen zor hamile kaliyorsun Veson gibi demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?