Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baska yerde deger farkeder, ayni yerde vermen lazim canim, kanama falan yoksa ya da lekelenme deger dusmemistir. 201-397 guzel bi katlanma. Mumkunse ayni yerde ver yine.

Yarın ilk yerde tekrar ver Kafanı karıştırma
Tamam kizlar oyle yapayim. Ne atraksiyon oldu sabah sabah. Ama baya fark 130 yani şaşırdım. Ayenn zor hamile kaliyorum ben.

Tesekkür ederim cnm reglin ilk günündenmi ölcmeye baslamaliym
Evet canım, ilk sayfada bazı linkler var. Altta gebe linkleri üstte bizimkiler. Ovu gününü anlamamız için ilk günlerden ölçüyoruz. Yani reglin ilk birkaç günü ölçmesen bir şey olmaz tabii ama ilerleyen günler önemli.

Farklı hastanelerde farklı çıktığını duymuştum. O yüzden hep aynı yerde yaptırın diyorlar. Bence son çıkan farklı hastaneyi ciddiye alma. Bence ya aynı hastanede teste devam et ya da Dr kontrolüne git cnm. Böyle şeyler insanı sinir ediyor.

Hamile misinnnn, cok sevindimm, duani et hemencecik, kalmak isteyenlere bebek, kalanlara saglikli dogum :))
Duamı ettim cnm herzaman da edicem. senin bana taaaa oralardan gönderdiğin macunda etkili olmuştur Allah razı olsun senden.bir arkadaşımın eşinin degerleri çok düşük bebek istiyorlar iznin olursa ona vericem cnm macunu.

Benim bi arkadaş aynı hastanede yaptırdığı halde saçma sapan değerler çıkıyordu meğer makinada sorun varmış bir hafta hep endişe ile gezdi resmen kız.. bence takma kafana aynı yerde yaptırdığına bak sen 5 gün sonra filan gider kesenin görürsün için rahat eder inşaallah

Sen artik bi seyler yapacak misin ? Bi ara Adana ya gidip geliyordun.
Üç ay önce Adana'da histereskopi oldum iki ay korundum Dr birkaç ay doğal deneyin olmazsa tüp bebek düşünebilirsiniz dedi.geçen ay fiyasko oldu.bu ay da mantar çıktı Başıma ilaç falan kullanacağım yine de çalışma olur ama bilmiyorum fitil falan verdi onunla gebelik olur mu hiç fikrim yok

arkadaşlar muhabbetinize dahil olmak istedim izninizle bana da yardımcı olurmusunuz.ne macunu kullandınız içerik olarak nerden aldınz.benimde eşimin değerleri ortalama seviyde morfoloji 4

cnm neden farklı farklı değerler çıkıyor, içini rahat tut, inş pazartesi degerlerimiz artmış olacak rabbimin izniyle.

Insallah canim farkli çıkabildigini biliyordum da fark fazla geldi. Stres yapmamaya calisiyorun kese gorunse icim daha da rahat etcek.

Kızlar kuzumun ponçik kalbini duydum.. pirinç kadarmış.. 6+5 deymisim tahminimden büyük çıktı:) idrar ve kan verdim. Clenax'a devam edecegim... sağlığı gayet iyi dedi doktorum.. rapor yazdi havalimanına hamile olduğunu belirtirsin xray'in bi sıkıntısı olmayabilir ama riske atmayalim dedi..

Maşallah canım darısı diğer kızların başına olsun inşallah artık her ultrasonda o kalbi görmek için can atacaksın :)))

Ben suan adetimin 11. Günündeyim gecmis degilmi bugünden sonra ölcmemin bir fadasi yok
Veson FreeSoull

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıcakla gidin ekin kuzunla o pirinç taneleri ne çabuk büyüyorlar bir bilsen

Ayyy ne güsel bizde o günleri görücek miyiz? rabbim nasip etti, devamı gelir inşş.sağlıkla kucagına al inş..

Canım fitili kaç günlük verdi? 7 gün mü?

Ben suan adetimin 11. Günündeyim gecmis degilmi bugünden sonra ölcmemin bir fadasi yok
Veson FreeSoull

Belli de olmaz. Ovulasyon gününü biliyor musun? Sıkma canını. Başla bugünden ölçmeye, kime zararı var ki? Deneyimlenmiş olursun. İlk başta bazen akılda sorular oluşuyor en azından o kısmı atlatmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…