Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

passionete csnim senin adina da cok sevindim... Rabbim kat kat arttirsin saglicakla buyusun minikler
Canim cok sevindim ne guzel bir duygudur rabbim hepimize gormeyi duymayi nasip etsin. Olmayan arkadaslara da nasip olsun insallah teker teker.

Iznim mi canim senin o senin tasarrufun, nasil istiyorsan oyle kullan. Cok tebrik ederim. Her sey cok guzel olsun insallah.

Kızlar selam.. Bugün testleri tamamlamak için doktora gitmiştik gitmişken USG de bakti ve cinsiyet tahmini yaptı biz eşimle soktayiz bu kadar erken tahmin edilebilir mi ya daha 11 in içindeyiz. İkili test bile olmadı.

inş kan da iyi çıkar iki kere gittim geldim sağlık ocağına hala sonuç yok stres yaptım 16,30 da tekrar gitcem.
evet çok büyük bir sürpriz oldu
rabbim tamamını erdirsin, herkese nasip etsin :)

Baktım şimdi sonuçta güzel çıkmış O stres bitmiyormus ya o yüzden kendini rahatlatmaya çalış cnm.. Bundan sonra her şey güzel olacak diye düşün

Kalp atışını görmusun canım gözün aydın banada 6+2 de dinletmemisti. Sadece görmüştüm:)

Reactions: iiz

Ay hataya bak ya gece insana uyku uyutmayacak. Neyse gözün aydın canım. Kat kat artsın inşallah.

Hiç tahminde bulundu mu cinsiyet icin? Bizimki bugün bişeyler söyledi şaşırdık daha çok erken ama insanın kafasına yazılıyor resmen:)

Gözün aydın canım masallah artık rahat rahat tatilini yapabilirsin:) bol bol dinlen:)

Kızlar selam.. Bugün testleri tamamlamak için doktora gitmiştik gitmişken USG de bakti ve cinsiyet tahmini yaptı biz eşimle soktayiz bu kadar erken tahmin edilebilir mi ya daha 11 in içindeyiz. İkili test bile olmadı.
E ama cinsiyeti soylememissin canim. Bazilarinin makina iyi olup görüyor bazıları emin olmadan soylemek istemiyor. Canim rahatlamisken baska hastanede 267 cikti valla zor surecler hep ayri telasi stresi. Yeterki saglikli olsunlar

Hiç tahminde bulundu mu cinsiyet icin? Bizimki bugün bişeyler söyledi şaşırdık daha çok erken ama insanın kafasına yazılıyor resmen:)
Yok canım bacak arasına baktı hatta kardeşim de çekmiş o anın resmini ama yanılma payimiz oluyo bi dahaki kontrole dedi sadece size ne tahmin etti ki ?

Eklentiler

• IMG-20170121-WA0002.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…