- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Kızlar kuzumun ponçik kalbini duydum.. pirinç kadarmış.. 6+5 deymisim tahminimden büyük çıktı:) idrar ve kan verdim. Clenax'a devam edecegim... sağlığı gayet iyi dedi doktorum.. rapor yazdi havalimanına hamile olduğunu belirtirsin xray'in bi sıkıntısı olmayabilir ama riske atmayalim dedi..
Canim cok sevindim ne guzel bir duygudur rabbim hepimize gormeyi duymayi nasip etsin. Olmayan arkadaslara da nasip olsun insallah teker teker.passionete csnim senin adina da cok sevindim... Rabbim kat kat arttirsin saglicakla buyusun minikler
Iznim mi canim senin o senin tasarrufun, nasil istiyorsan oyle kullan. Cok tebrik ederim. Her sey cok guzel olsun insallah.Duamı ettim cnm herzaman da edicem. senin bana taaaa oralardan gönderdiğin macunda etkili olmuştur Allah razı olsun senden.bir arkadaşımın eşinin degerleri çok düşük bebek istiyorlar iznin olursa ona vericem cnm macunu.
Makinalarin referans degerleri farkli oluyor canim. Ayni yerde vermek daha kesin sonuc verecektir.Tamam kizlar oyle yapayim. Ne atraksiyon oldu sabah sabah. Ama baya fark 130 yani şaşırdım. Ayenn zor hamile kaliyorum ben.
siz nerde nasıl macun yaptırmıştınız.ücreti ne kadar.Iznim mi canim senin o senin tasarrufun, nasil istiyorsan oyle kullan. Cok tebrik ederim. Her sey cok guzel olsun insallah.
Ben malzemelerin bir kismini Antep ten aldim, bir kismini aktar karistirdi. 200 liraya falan mal oldu bi karisim yaptirdim. Esimin sperm degerleri ve kalitesi toparladi.siz nerde nasıl macun yaptırmıştınız.ücreti ne kadar.
teşekkür ederim içeriğini hatırlıyormusunz.Ben malzemelerin bir kismini Antep ten aldim, bir kismini aktar karistirdi. 200 liraya falan mal oldu bi karisim yaptirdim. Esimin sperm degerleri ve kalitesi toparladi.
sağolasın cnm :)inşallah cnm herşey hepimiz için güsel olsun.Iznim mi canim senin o senin tasarrufun, nasil istiyorsan oyle kullan. Cok tebrik ederim. Her sey cok guzel olsun insallah.
çok teşekkür ederim aktara soruyum bende en yakın zamanda inşallah. bu arada maşallah hayırlı olsun gebeliğiniz.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 1942659 Eki Görüntüle 1942660 Sordum da bu icerikten 1.5 kati malzeme kullanmis.
inş kan da iyi çıkar iki kere gittim geldim sağlık ocağına hala sonuç yok stres yaptım 16,30 da tekrar gitcem.
evet çok büyük bir sürpriz oldu
rabbim tamamını erdirsin, herkese nasip etsin :)
Veson canım kontrolüm var yarın transfer için. eğer bu ay transfer olursam bana tablo için yardım edersin olur mu?
bugün doktora gittim kızlar
kendi doktorum vardı kan verdım ne için bilmiorum biazdan bakacagım sonuclara. idrar testi verdim. saat gecmıstı o yüzden idrarı acile götur baksınlar dedi. gerekırse yatıs versınler dedi. yatacak kadar kötu deglsın dedi orda ki doktor çokta ilgilenmedi asında bu yüzden pazartesi tekrar kendi doktoruma gidecegim. belki serum verir diye umuyorum. mide bulantısı için bir ialç verdi biraz olsun iyi geldi . eczacı bunun üstünde başka ilaç yok dedi bu aşırı olanlara verilen ilaç ama bu da fayda etmezse cok cok mecbur kalınca ekstra bır ılac var onuda kolay kolay vermez doktorlar dedi
kalp atışını kulagımla duyamadım ama gözümle gördüm. hem üstten hem alttan baktı doktorum. 6. haftadasın dedi tam gun söylemed ama 6+0 mı dedım galiba dedi
bebek büyümüş kesem büyümüş gelişimi gayet iyiymiş ama beni biraz zorluyor. cok rıca ettım serum ıcın ama vermedıler malesef
Kizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.
Oh şükürler olsun canım gözün aydın çok sevindim artış harika o halde :)) ben de girdim doktora cinsiyet göremedik malesef kapanmış uyuyo sıpa az bi elini oynattı kardeşim videoyaya çekti artık üç hafta sonra ogrenicez sağlıklı ya çok şükür ben de rahatladım :)
Kızlar kuzumun ponçik kalbini duydum.. pirinç kadarmış.. 6+5 deymisim tahminimden büyük çıktı:) idrar ve kan verdim. Clenax'a devam edecegim... sağlığı gayet iyi dedi doktorum.. rapor yazdi havalimanına hamile olduğunu belirtirsin xray'in bi sıkıntısı olmayabilir ama riske atmayalim dedi..
Canim ben tedavide ara ara ölçtüm ama ilaçlardan mi ateş yükseliyor tam emin olamadım. Sen de dene bakalım bu ay.
E ama cinsiyeti soylememissin canim. Bazilarinin makina iyi olup görüyor bazıları emin olmadan soylemek istemiyor. Canim rahatlamisken baska hastanede 267 cikti valla zor surecler hep ayri telasi stresi. Yeterki saglikli olsunlarKızlar selam.. Bugün testleri tamamlamak için doktora gitmiştik gitmişken USG de bakti ve cinsiyet tahmini yaptı biz eşimle soktayizbu kadar erken tahmin edilebilir mi ya daha 11 in içindeyiz. İkili test bile olmadı.
Yok canım bacak arasına baktı hatta kardeşim de çekmiş o anın resmini ama yanılma payimiz oluyo bi dahaki kontrole dedi sadece size ne tahmin etti ki ?Hiç tahminde bulundu mu cinsiyet icin? Bizimki bugün bişeyler söyledi şaşırdık daha çok erken ama insanın kafasına yazılıyor resmen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?