amin cnm inş bugün itibariyle bir haftalık yıllık izne çıktım.annem iki hamişle(yengem ve ben) uğraşsın bakalım :)Baktım şimdi sonuçta güzel çıkmışO stres bitmiyormus ya o yüzden kendini rahatlatmaya çalış cnm.. Bundan sonra her şey güzel olacak diye düşün
7 günCanım fitili kaç günlük verdi? 7 gün mü?
E ama cinsiyeti soylememissin canim. Bazilarinin makina iyi olup görüyor bazıları emin olmadan soylemek istemiyor. Canim rahatlamisken baska hastanede 267 cikti valla zor surecler hep ayri telasi stresi. Yeterki saglikli olsunlar
taKızlar selam.. Bugün testleri tamamlamak için doktora gitmiştik gitmişken USG de bakti ve cinsiyet tahmini yaptı biz eşimle soktayizbu kadar erken tahmin edilebilir mi ya daha 11 in içindeyiz. İkili test bile olmadı.
Yok canım bacak arasına baktı hatta kardeşim de çekmiş o anın resmini ama yanılma payimiz oluyo bi dahaki kontrole dedi sadece size ne tahmin etti ki ?
Kk da bile tahmin yapanlar var :)) usg fotosu varsa nun teorisi ile cinsiyet tahmini yapan Topiğe gönder bakalım ne diyecekler:) Dr ne dedi?
ta
Gönder cnm bakalım ne diyecekler:))Him burda 11 12 13 haftalarda diyor. Benimki 10+2. 11. Haftanın içindeyiz olur yani değil mi? Bende mi gondersem:)))
Ben her kontrolde usg ye girmeden cinsiyeti Öğrenmek istemiyorum diye uyarıyordum Dr U :))Ya canım inan bu zamanlarda hiç cinsiyet ogrenmeyi dusunmemistim, o günü ayrı bir heyecanı olsun diyordum doktor hımm erkek gibi deyince biz şoku atlatamadik zaten. Dur bakalım subatin ilk haftasi ikili test var yine tahmin de bulunurlar:))
Ben her kontrolde usg ye girmeden cinsiyeti Öğrenmek istemiyorum diye uyarıyordum Dr U :))
Sağol kuzum insAllahh 3 hafta sonra tekrar gideceğim:)Maşallah canım darısı diğer kızların başına olsun inşallah artık her ultrasonda o kalbi görmek için can atacaksın :)))
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıcakla gidin ekin kuzunla o pirinç taneleri ne çabuk büyüyorlar bir bilsen
İnsAllah canim hepimiz sağlıcakla Doğum yaparızAyyy ne güsel bizde o günleri görücek miyiz? rabbim nasip etti, devamı gelir inşş.sağlıkla kucagına al inş..
Sağol canım insAllah guzel güzel buyur bebislerimizzGözün aydın canım masallahartık rahat rahat tatilini yapabilirsin:) bol bol dinlen:)
Sanki kizYok canım bacak arasına baktı hatta kardeşim de çekmiş o anın resmini ama yanılma payimiz oluyo bi dahaki kontrole dedi sadece size ne tahmin etti ki ?
Sağol canım duyduk şükür.. sağlıklısı buyumeye devam etsin insAllah.. sizde görün bu günleri.. duâmdasiniz..Elcanki cnm gözün Aydın pıtpıtlara duyulmuş:)
Dr un verdiği fitili kimler kullanmış acaba diye kk da ararım senin Mesajı gördüm :))) Dr o ay korun dalan dedi mi?Ya kizlar dr bana mixovul diye fitil verdi vajinaya yerlestirilecekmis. Paketi aciyorum krem gibi nesi fitil bunun? Neyi nereye yerlestirecem anlamadim bilen var mi?
Dolaba koyunca düzeldi mi sende de öi mantar vardı o zamanlar??Canim ben de gynoflor kullanmistim o tablet gibiydi bu bildigin krem yani anlamadim.
Muhtemelen oyle. Koydum bakalim dolaba duzelecek mi.
Yontem itici ama hemen etkili oluyor canim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?