- 5 Mayıs 2013
- 33.896
- 41.518
- 798
Dr un verdiği fitili kimler kullanmış acaba diye kk da ararım senin Mesajı gördüm :))) Dr o ay korun dalan dedi mi?
Dolaba koyunca düzeldi mi sende de öi mantar vardı o zamanlar??
Orda 11+ da çoğunluk kız dedi şimdi erkek gibi deniyor bakalım hangisi olacak :)
Benim içime öyle doguyo şu sıralar bakalım nolcek :) ikisi de yok sağlıklı olsun daSanki kiz
Amiin canimm insaAllah saglikli olsunlar da erkek kiz farketmez.. benimde icime kiz doguyor ablam da dedi ki bana da hep kiz gibi geliyordu ikisi de oglan olduBenim içime öyle doguyo şu sıralar bakalım nolcek :) ikisi de yok sağlıklı olsun da
tablona baktım da beşinci gün fitile başlama olasılığın var. O zaman ovulasyonu yakalayabilirsin.
Başla cnm. Yakalayabilme olasılığın var. Mesela 36.5 36.6 gibi ilerleyen bir ateş güzergahında 36.8 ya da 36.9 gibi 0.2-03 lük artışlar anlamlı ama en az üç dün İstanbul üste arttığı değer etrafında ilerlemeli ateş, ilk sayfadan tablolara bak dikine çizgi ovu günü demek. İlgi öncesi ve sonrası farklılıkları anla. Tek seferlik ateş fırlatmaları ya da düşmeleri bir başına anlamsız.Her ay 30 günde bir regl oluyorum en son 11 ocakta oldum yumurtalamada 27 ocaga denk geliyo dogrumu acaba bide ben yarin sabah baslasm ölcmeye ne kadar bir artis olursa yumurtlama oluyo
Veson FreeSoull denizege34
Ben de öyle düşünüyorum 5 yada 6 da başlarım ama benim Yum biraz aceleci erken çatlıyor ÇOĞU zaman.bazı çalışmalar fitil kullandığım günlere denk gelecek hayırlusı artık yapacak birşey yok bu mantardan kurtulmam gerek.çalışma olur ama gebelik olur mu orası şüpheli.bu arada adet oldum ve kaşıntıdan eser kalmadı:) çok ilginç ben adet olunca daha çok kaşınır diye bekliyordum.kanama da çok az geliyor mantar adet miktarını da etkiledi sanki.tablona baktım da beşinci gün fitile başlama olasılığın var. O zaman ovulasyonu yakalayabilirsin.
Sen kurallara uygun ölç bir kağıda not al 30-31 Ocak gibi tablonu yolla hep beraber yorumlarızHer ay 30 günde bir regl oluyorum en son 11 ocakta oldum yumurtalamada 27 ocaga denk geliyo dogrumu acaba bide ben yarin sabah baslasm ölcmeye ne kadar bir artis olursa yumurtlama oluyo
Veson FreeSoull denizege34
Canim cok sevindim gozun aydin :)Kizlar cok guzel birsey oldu. Dun aksam biz kani gece 12de verdik misafirlikteydik erken kalkamadik birakmadilar. Dolayisiyla sonucu telefonda öğrendik ve ya adam yanlis söylemiş ya esim yanlis anlamis o aramisti. eşim simdi kagidi almaya gitti deger 397ymis ama bize 297 denmiş. Ayyy nasil sevindim anlatamam. Simdi sabah verdigim de 1 gibi cikar allahim ya soklardaydim.
Canim gozun aydin masallah :)Kızlar kuzumun ponçik kalbini duydum.. pirinç kadarmış.. 6+5 deymisim tahminimden büyük çıktı:) idrar ve kan verdim. Clenax'a devam edecegim... sağlığı gayet iyi dedi doktorum.. rapor yazdi havalimanına hamile olduğunu belirtirsin xray'in bi sıkıntısı olmayabilir ama riske atmayalim dedi..
Hayirli olsun canim 9 haftada bile gorebiliyorlar masallahKızlar selam.. Bugün testleri tamamlamak için doktora gitmiştik gitmişken USG de bakti ve cinsiyet tahmini yaptı biz eşimle soktayizbu kadar erken tahmin edilebilir mi ya daha 11 in içindeyiz. İkili test bile olmadı.
Fitili ilişkiden çok saat sonra koy bence. O zaman etkilemez.Ben de öyle düşünüyorum 5 yada 6 da başlarım ama benim Yum biraz aceleci erken çatlıyor ÇOĞU zaman.bazı çalışmalar fitil kullandığım günlere denk gelecek hayırlusı artık yapacak birşey yok bu mantardan kurtulmam gerek.çalışma olur ama gebelik olur mu orası şüpheli.bu arada adet oldum ve kaşıntıdan eser kalmadı:) çok ilginç ben adet olunca daha çok kaşınır diye bekliyordum.kanama da çok az geliyor mantar adet miktarını da etkiledi sanki.
Ben hamile değilken bile geçmiyorum onlardan. Kenardan geçiyorum valla hep. Zaten sanki ötünce bişey mi yapıyolar? Öte öte geçiriyorlar bizim buralardaAllah Allah ben tam tersi diye biliyorum. O yuzden genelde gectim x-ray'lerden hep.
Valla o biraz zor gibi ama Şartları zorlayacağım artık yapacak birşey yok :-/Fitili ilişkiden çok saat sonra koy bence. O zaman etkilemez.
Canım fitili günde kaç kere kullanacaksın sabah akşam mı?gebeliğe engel değil demişti drum bu ayı boş gecme olacagı varsa her turlu olur zatenEski bir Dr Uma mesaj attım fitil kullanırken ilişki olabilir dedi ama enfeksiyon yoğunda ilişki olmasın Yazmışbu Ayı es Geçmek istemiyorum yaaa zaten bu koca da beni rahat bırakmaz 4 gözle adet bitimini bekliyor kafam karıştı iyice
nCanım fitili günde kaç kere kullanacaksın sabah akşam mı?gebeliğe engel değil demişti drum bu ayı boş gecme olacagı varsa her turlu olur zaten
Fitilin emilme süresi bir iki saattir heralde sonra ilişki olabilir diye düşünüyorum.tam terside olabilir
Fitil sadece gece 7 günCanım fitili günde kaç kere kullanacaksın sabah akşam mı?gebeliğe engel değil demişti drum bu ayı boş gecme olacagı varsa her turlu olur zaten
Fitilin emilme süresi bir iki saattir heralde sonra ilişki olabilir diye düşünüyorum.tam terside olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?