Anladım canım belki ilaçlardan dolayı ovulasyon gec olur bu ay olur mu olur yani hayırlısı olsunEvet cnm az önce ben de mesaj attım fitil kullanırken korunmaya gerek yok Yazmış ama eklemiş çok yoğun enfeksiyon varsa enfeksiyon geçmeden ilişki Olmasın diye
n
nAnladım canım belki ilaçlardan dolayı ovulasyon gec olur bu ay olur mu olur yani hayırlısı olsun
nAnladım canım belki ilaçlardan dolayı ovulasyon gec olur bu ay olur mu olur yani hayırlısı olsun
Fitil zaten hemen toparlar 2-3 gune. Enfeksiyon orani duser, iliskileri de sabaha al, fitil gece iyice erisin ve aksin. Ya da fitili koymadan 6-7 saat onceye al, fitili gece gec saate koy. Sperm testinizde spermin tanelesip yurumeye baslama suresi neydi ? Kac saat yaziyodu ?Yok o noktada yani fitil konusunda kafamda soru işareti kalmadı korunmana gerek yok dedi.şimdide enfeksiyon kafama takıldı.yani eğer çok yoğun enfeksiyon varsa ilişki hiç Olmasın dedi.neden öyle dedi diye düşünüyorum enfeksiyonu azdırır diye mi acaba.neden ? Diye de sorulmaz ki şimdi:))) bir de yoğun enfeksiyonu nerden bileceğim şimdi??? Neyse adet bitimi smear verirsem tüm sorularımı sorayım en iyisi :))
n
Ben hamile değilken bile geçmiyorum onlardan. Kenardan geçiyorum valla hep. Zaten sanki ötünce bişey mi yapıyolar? Öte öte geçiriyorlar bizim buralarda
Ne gibi canım adet gelmedi hala ateş olcmedim ya bilmiyorum ovuyu bekliyoruz bakalımtsefem28 son durum ne?
yok canım ne erken degılı benım bulantım ovudan hemen sonra basladı ve bu hafta cogaldı. bugun kustum. dün gece acile gdip serum aldm. minicik topladım kendimi. serumla fazla bır sey veremyorlar 2 vıtamın o kadar. kadın dogumcu görmeden ilaç veremeyız dıyorlar.Cok iyi anliyorum canim ben de 5 yil bekledim. Ama sonunda cok iyi bir zamanda oldu buna sukur diyorum.
Benim de bugun 2 kere öğürme şeklinde fena yokladi. Anneme psikolojik heralde bu kadar erken olmaz dedim. Cunku benim genelde kokudan ya da migrenden hatta bazen arabadan bile midem bulanir annem de benim ogrendigim andan doguma kadar midem bulandi insallah bana cekmezsin dedi kolaylik versin allah kizlar
Canım yoğun enfeksiyon olsa sen duramazsin ki idrarda yanma olunca insan oturan iyi bile afedersin rahim çıkacak gibi oluyo ilişki hiç yapamazsın bile sen yanma olur acı olur bence seninki yoğun diil Allah'a emanet koy fitilini ama ilişkiden baya sonra köy hiç bişi olmaz inşallah zaten Rabbim verecekse her türlü olur bir komşum var çok rahatsız bu konuda ama istedikleri anda hamile kalabilmiş korkma benceYok o noktada yani fitil konusunda kafamda soru işareti kalmadı korunmana gerek yok dedi.şimdide enfeksiyon kafama takıldı.yani eğer çok yoğun enfeksiyon varsa ilişki hiç Olmasın dedi.neden öyle dedi diye düşünüyorum enfeksiyonu azdırır diye mi acaba.neden ? Diye de sorulmaz ki şimdi:))) bir de yoğun enfeksiyonu nerden bileceğim şimdi??? Neyse adet bitimi smear verirsem tüm sorularımı sorayım en iyisi :))
n
neyın rutın testı canım ?Aynen oyle canim inşallah rahatlarim
Yarım saatti sanırım şimdi Dr yine cevap Yazmış fitili bitince ilişki olsun diye bu ay ovulasyonu kaçırabilirimFitil zaten hemen toparlar 2-3 gune. Enfeksiyon orani duser, iliskileri de sabaha al, fitil gece iyice erisin ve aksin. Ya da fitili koymadan 6-7 saat onceye al, fitili gece gec saate koy. Sperm testinizde spermin tanelesip yurumeye baslama suresi neydi ? Kac saat yaziyodu ?
çokk teşekkür ederımiiz cnm kalp atışlarını görmüşsün gözün Aydın cnm:)
Fitil kullanırken ilişki önerilmiyor genelde. Peki senin ovu zaten hemen geliyor ya 1 hafta dişini sıkıp ovu sonrası başlamayı düşünür müsün?Yarım saatti sanırım şimdi Dr yine cevap Yazmış fitili bitince ilişki olsun diye bu ay ovulasyonu kaçırabilirim
hımmm. ben de gectımAllah Allah ben tam tersi diye biliyorum. O yuzden genelde gectim x-ray'lerden hep.
Yok o noktada yani fitil konusunda kafamda soru işareti kalmadı korunmana gerek yok dedi.şimdide enfeksiyon kafama takıldı.yani eğer çok yoğun enfeksiyon varsa ilişki hiç Olmasın dedi.neden öyle dedi diye düşünüyorum enfeksiyonu azdırır diye mi acaba.neden ? Diye de sorulmaz ki şimdi:))) bir de yoğun enfeksiyonu nerden bileceğim şimdi??? Neyse adet bitimi smear verirsem tüm sorularımı sorayım en iyisi :))
n
adet geldi mi diye merak ettim gelmesin inşallahNe gibi canım adet gelmedi hala ateş olcmedim ya bilmiyorum ovuyu bekliyoruz bakalım
gözün aydınnOh şükürler olsun canım gözün aydın çok sevindim artış harika o halde :)) ben de girdim doktora cinsiyet göremedik malesef kapanmış uyuyo sıpa az bi elini oynattı kardeşim videoyaya çekti artık üç hafta sonra ogrenicez sağlıklı ya çok şükür ben de rahatladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?