Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm az önce ben de mesaj attım fitil kullanırken korunmaya gerek yok Yazmış ama eklemiş çok yoğun enfeksiyon varsa enfeksiyon geçmeden ilişki Olmasın diye

n
Anladım canım belki ilaçlardan dolayı ovulasyon gec olur bu ay olur mu olur yani hayırlısı olsun

Yok o noktada yani fitil konusunda kafamda soru işareti kalmadı korunmana gerek yok dedi.şimdide enfeksiyon kafama takıldı.yani eğer çok yoğun enfeksiyon varsa ilişki hiç Olmasın dedi.neden öyle dedi diye düşünüyorum enfeksiyonu azdırır diye mi acaba.neden ? Diye de sorulmaz ki şimdi:))) bir de yoğun enfeksiyonu nerden bileceğim şimdi??? Neyse adet bitimi smear verirsem tüm sorularımı sorayım en iyisi :))
Anladım canım belki ilaçlardan dolayı ovulasyon gec olur bu ay olur mu olur yani hayırlısı olsun
n

Yok o noktada yani fitil konusunda kafamda soru işareti kalmadı korunmana gerek yok dedi.şimdide enfeksiyon kafama takıldı.yani eğer çok yoğun enfeksiyon varsa ilişki hiç Olmasın dedi.neden öyle dedi diye düşünüyorum enfeksiyonu azdırır diye mi acaba.neden ? Diye de sorulmaz ki şimdi:))) bir de yoğun enfeksiyonu nerden bileceğim şimdi??? Neyse adet bitimi smear verirsem tüm sorularımı sorayım en iyisi :))
n

Fitil zaten hemen toparlar 2-3 gune. Enfeksiyon orani duser, iliskileri de sabaha al, fitil gece iyice erisin ve aksin. Ya da fitili koymadan 6-7 saat onceye al, fitili gece gec saate koy. Sperm testinizde spermin tanelesip yurumeye baslama suresi neydi ? Kac saat yaziyodu ?

Benimde regl agrılarım basladı ufaktan boşuna atraksiyon yaptım enfeksiyon kapmadıysam iyidir..halamın kızıda hamileymiş o da bir yıllık evli..en yakın arkadaşım da hamile bence bana soylemiyor anlıyorum ama bişey sormadım
Oyle zor ki kızlar artık çevremde hamile olmayan tek kişi bile kalmadı bu iş bir tek bana zormuş gibi..iyiki burası var yanlız olmadıgımı anlıyorum ama sosyal cevreye girince kendimi çok kotu hissediyorum artık önceden bu kadar degildi çünkü bekarlarda vardı onların hepsi evlendi kimisi dogdu kimisi 2. Ye hamile kimide yeni hamile Allahım bana sabır ver diye dua ediyorum elimden baska hiçbir sey gelmiyor..annem bugün sitem etti bana hiç gelmiyosun diye nasıl gidiyimki gelinimiz hamile gün sayıyo doguma kıskanclık degil siz anlarsınız yureğim yanıyo o hasret daha da alevleniyo.konusulan tek mevzular bu nefesim kesilcek gibi oluyorum bazen
Allahım bu girdaptan hepimizi çıkarsın yavrularımıza tez elden kavustursun

yok canım ne erken degılı benım bulantım ovudan hemen sonra basladı ve bu hafta cogaldı. bugun kustum. dün gece acile gdip serum aldm. minicik topladım kendimi. serumla fazla bır sey veremyorlar 2 vıtamın o kadar. kadın dogumcu görmeden ilaç veremeyız dıyorlar.

bu haftadan sonra özl hastane arastırıp artk özelden devam edeceğim

Canım yoğun enfeksiyon olsa sen duramazsin ki idrarda yanma olunca insan oturan iyi bile afedersin rahim çıkacak gibi oluyo ilişki hiç yapamazsın bile sen yanma olur acı olur bence seninki yoğun diil Allah'a emanet koy fitilini ama ilişkiden baya sonra köy hiç bişi olmaz inşallah zaten Rabbim verecekse her türlü olur bir komşum var çok rahatsız bu konuda ama istedikleri anda hamile kalabilmiş korkma bence

Aynen oyle canim inşallah rahatlarim
neyın rutın testı canım ?
tatlım korkma ilk bebekler genelde düşük oluyor zaten genel gecer bır sey bu %70 den fazla düşük demişti doktorum bana. bebegın sıkıca tutunmustur kan degerlerın önemli olan canım ... moralini yuksek tut. ilk gunler hepimizde böyle oluyor. kan artıs degerını görunce rahatlasakta kesede tamamen rahatlıyor kalp atısını heyecanla beklıyorsun merak etme tatlım

Yarım saatti sanırım şimdi Dr yine cevap Yazmış fitili bitince ilişki olsun diye bu ay ovulasyonu kaçırabilirim

iiz cnm kalp atışlarını görmüşsün gözün Aydın cnm:)
çokk teşekkür ederım
hepinizi çk merak edıyorum ama cok rahatsızlandım zor bakıyorum . bugun biraz daha ıyıyım dün yedıgım serum mınıcık ıyı geldı.

kızmayın kızlar lütfen. atlamıs cevap verememıs olablirim mesajlara

Yarım saatti sanırım şimdi Dr yine cevap Yazmış fitili bitince ilişki olsun diye bu ay ovulasyonu kaçırabilirim
Fitil kullanırken ilişki önerilmiyor genelde. Peki senin ovu zaten hemen geliyor ya 1 hafta dişini sıkıp ovu sonrası başlamayı düşünür müsün?

Fitil bittikten sonra ilişki olsun Yazmış 6. Gün başlasam 12 de bitiyor ancak ovulasyonu kaçırabilirim smear da gelecek ay ver Demiş tsefem28

Hem tedavinin daha etkili olması için ilişki istenmiyor, hem de vajen ıslak kalmasın mantar için uygun ortam olmasın diye. Bir de zaten spermlere zarar verir fitil, ne kadar çıksa da hepsi çıkmıyor içerisi kaygan yağlı gibi kalıyor

kızlar hepsini okudum yeni açabildim topiği

Elcanki passionete sağlıkla büyüsünler inşallah kalp atışı duyulmuş maş passionete sende panikleme tatlım inşallah sıkı sıkı tutundu anneciğine sağlıkla büyücek

Veson bence de ilişkiyle fitil arasında saat farkı olursa olabilir ben iliikide bulunmamıştım ztn boş geçirdiğim ay çok eşime de bulaşırsa bana geri bulaşır diye korkmuştum ama enfeksiyon için fitil kullanırken ilişkiyi bırakmamıştık ma tard korkmuştum ztn yoğun olsa kızların dediği gibi ağrı ve yoğun akıntı olurdu bence de denizege34 nasıl okdr erken tahmim edebildi gerçekten bide tahmin etselerde emin olmadan söylemiolar genelde maşallah diim :) ZehreNur valla o hamşlebu hamileyi geçtim bn artık tatlım herkes hamile bi ben diilim benim arkadaşlarımı bırak küçük kardeşimin arkadaşları bile hamile

gözün aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…