Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm inşallah gelmez ya belli olmaz bu işler adet belirtisi ile hamilelik belirtiler aynı ne de olsa
in

bende bugün smeari verdim bi hafta sonra çıkar sonuç dediler 15mm olanda yok ortada demek ki çatlayan yumurta o günde 1mm büyüyo çok az diil mi ya smear alınca yine kahve leke gelmiş azıcık inşallah temiz çıkar sonuç adetlede hsg çektircem inşallah kafaya koydum sonrada sonuçla başka bi hastaneye gidicem

Cnm inşallah gelmez ya belli olmaz bu işler adet belirtisi ile hamilelik belirtiler aynı ne de olsa
Yok vesonum eli kulagında salıya gelir o gunde toplantım var karşıya gidicem sabahtan aksama kadar dısardayım inş agrım olmaz o gun yoksa bittiğimin resmidir..bugun ilk defa soyle dua ettim kendime Allahım eger ben hiçbir zaman anne olamayacaksam bu özlemi bu hasreti sök al içimden

Hayırlı haberlerle don canım hsg vesilen olsun inş
Demek kardesinin arkadasları hamile valla guldurdun kıs
Bugun modum cok düşük ona ragmen güldürdün sagolasın

Fitil kullanırken ilişki önerilmiyor genelde. Peki senin ovu zaten hemen geliyor ya 1 hafta dişini sıkıp ovu sonrası başlamayı düşünür müsün?
Dişimi sıkarım sıkmasına da bu enfeksiyon ve mantar gebeliğe engel olabilir diye de Endişe ediyorum önce kullanmam daha mantıklı geliyor.hem Dr fitil bitince ilişki olsun dedi bu seferde umarım bu ay geç çatlat

Yarım saatti sanırım şimdi Dr yine cevap Yazmış fitili bitince ilişki olsun diye bu ay ovulasyonu kaçırabilirim
Canım geç olsun güç Olmasın ya.. Önemli olan önce sağlığına kavuş. Bebiş akabinde gelir zaten...son aylarda çok streslisin Farkındayım ama bu durum daha öteler bu işi. Eşinde biraz anlayışlı olsun. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz. İlla doktor mu yasaklayacak ilişkiyi....

LeYLa_21 canımcım bu ayı boş mu geçireceksin ?
İki hafta ilişki yasak zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay canım.. Mecbur sağlıklı olana kadar boş geçecek.. Böyle rahatım valla sümbülüm. Haftaya cumartesi 10:30 da kontrolum var. Histeroskopi sonrası ilk kontrol canım.. Hayırlısı hakkımızda.. Oluruna bıraktım. Bir ay boş geçmesi beni rahatlattı canım...

teşekkür ederimm.. bana dinlersek o zaman bebege gereksiz ışın vermiş oluruz ve daha cok küçük zararı olur dedi doktor. ama ekrandan bak kalp atışı bu dedi.
Hadi gozun aydın canım ins bulantılarında gecerde keyifli bi hamiş donemi gecirirsin
Diğer hamile arkadaslarda tabi

Reactions: iiz
Doğru diyorsun benden ona bulaşma riski var önce fitile başlayıp bitince Çalışmaya başlayayım umarım ovuyu kaçırmam

Yok cnm stres değil de heyecan biliyorsun histereskopi oldum.iki ay korundum takviye ilaçlar falan bir ton para verdik veriyoruz.dört gözle bu ayları bekledim şimdide mantar çıktı.hayırlısı olsun tabi yapacak birşey yok önce sağlık sonra bebek.umarım fitil bitene kadar yumurta çatlamaz.kocaya da Dr un mesajlarını gösteririm artık biraz anlayışlı olsun artık ne yapayım

Evet cnm az önce ben de mesaj attım fitil kullanırken korunmaya gerek yok Yazmış ama eklemiş çok yoğun enfeksiyon varsa enfeksiyon geçmeden ilişki Olmasın diye

n
Bende çok fitil kullanmış biri olarak doktor bana fitiller bitene kadar iliski olmasın derdi hep ama korunmana gerek yok derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…