inBenimde regl agrılarım basladı ufaktan boşuna atraksiyon yaptım enfeksiyon kapmadıysam iyidir..halamın kızıda hamileymiş o da bir yıllık evli..en yakın arkadaşım da hamile bence bana soylemiyor anlıyorum ama bişey sormadım
Oyle zor ki kızlar artık çevremde hamile olmayan tek kişi bile kalmadı bu iş bir tek bana zormuş gibi..iyiki burası var yanlız olmadıgımı anlıyorum ama sosyal cevreye girince kendimi çok kotu hissediyorum artık önceden bu kadar degildi çünkü bekarlarda vardı onların hepsi evlendi kimisi dogdu kimisi 2. Ye hamile kimide yeni hamile Allahım bana sabır ver diye dua ediyorum elimden baska hiçbir sey gelmiyor..annem bugün sitem etti bana hiç gelmiyosun diye nasıl gidiyimki gelinimiz hamile gün sayıyo doguma kıskanclık degil siz anlarsınız yureğim yanıyo o hasret daha da alevleniyo.konusulan tek mevzular bu nefesim kesilcek gibi oluyorum bazen
Allahım bu girdaptan hepimizi çıkarsın yavrularımıza tez elden kavustursun
bu arada bulantıların kısa sürede son ulur rahat bi gebelik geçirirsin inşallah canımmgözün aydınn
Yok vesonum eli kulagında salıya gelir o gunde toplantım var karşıya gidicem sabahtan aksama kadar dısardayım inş agrım olmaz o gun yoksa bittiğimin resmidir..bugun ilk defa soyle dua ettim kendime Allahım eger ben hiçbir zaman anne olamayacaksam bu özlemi bu hasreti sök al içimdenCnm inşallah gelmez ya belli olmaz bu işler adet belirtisi ile hamilelik belirtiler aynı ne de olsa
Hayırlı haberlerle don canım hsg vesilen olsun inşbende bugün smeari verdim bi hafta sonra çıkar sonuç dediler 15mm olanda yok ortada demek ki çatlayan yumurta o günde 1mm büyüyo çok az diil mi yasmear alınca yine kahve leke gelmiş azıcık inşallah temiz çıkar sonuç adetlede hsg çektircem inşallah kafaya koydum sonrada sonuçla başka bi hastaneye gidicem
Dişimi sıkarım sıkmasına da bu enfeksiyon ve mantar gebeliğe engel olabilir diye de Endişe ediyorum önce kullanmam daha mantıklı geliyor.hem Dr fitil bitince ilişki olsun dedi bu seferde umarım bu ay geç çatlatFitil kullanırken ilişki önerilmiyor genelde. Peki senin ovu zaten hemen geliyor ya 1 hafta dişini sıkıp ovu sonrası başlamayı düşünür müsün?
Canım geç olsun güç Olmasın ya.. Önemli olan önce sağlığına kavuş. Bebiş akabinde gelir zaten...son aylarda çok streslisin Farkındayım ama bu durum daha öteler bu işi. Eşinde biraz anlayışlı olsun. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz. İlla doktor mu yasaklayacak ilişkiyi....Yarım saatti sanırım şimdi Dr yine cevap Yazmış fitili bitince ilişki olsun diye bu ay ovulasyonu kaçırabilirim
zafrina89 tablondan umutlandım canım. hadı bır guzel haberde senden ekliyoruz inşallah
teşekkür ederimm.. bana dinlersek o zaman bebege gereksiz ışın vermiş oluruz ve daha cok küçük zararı olur dedi doktor. ama ekrandan bak kalp atışı bu dedi.Kalp atışını görmusun canım gözün aydınbanada 6+2 de dinletmemisti. Sadece görmüştüm:)
İki hafta ilişki yasak zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay canım.. Mecbur sağlıklı olana kadar boş geçecek.. Böyle rahatım valla sümbülüm. Haftaya cumartesi 10:30 da kontrolum var. Histeroskopi sonrası ilk kontrol canım.. Hayırlısı hakkımızda.. Oluruna bıraktım. Bir ay boş geçmesi beni rahatlattı canım...LeYLa_21 canımcım bu ayı boş mu geçireceksin ?
Hadi gozun aydın canım ins bulantılarında gecerde keyifli bi hamiş donemi gecirirsinteşekkür ederimm.. bana dinlersek o zaman bebege gereksiz ışın vermiş oluruz ve daha cok küçük zararı olur dedi doktor. ama ekrandan bak kalp atışı bu dedi.
Doğru diyorsun benden ona bulaşma riski var önce fitile başlayıp bitince Çalışmaya başlayayım umarım ovuyu kaçırmamkızlar hepsini okudum yeni açabildim topiği
Elcanki @passionete sağlıkla büyüsünler inşallah kalp atışı duyulmuş maş passionete sende panikleme tatlım inşallah sıkı sıkı tutundu anneciğine sağlıkla büyücek
Veson bence de ilişkiyle fitil arasında saat farkı olursa olabilir ben iliikide bulunmamıştım ztn boş geçirdiğim ay çok eşime de bulaşırsa bana geri bulaşır diye korkmuştum ama enfeksiyon için fitil kullanırken ilişkiyi bırakmamıştık ma tard korkmuştum ztn yoğun olsa kızların dediği gibi ağrı ve yoğun akıntı olurdu bence de @denizege34 nasıl okdr erken tahmim edebildi gerçekten bide tahmin etselerde emin olmadan söylemiolar genelde maşallah diim :) ZehreNur valla o hamşlebu hamileyi geçtim bn artık tatlım herkes hamile bi ben diilim benim arkadaşlarımı bırak küçük kardeşimin arkadaşları bile hamile
Canım geç olsun güç Olmasın ya.. Önemli olan önce sağlığına kavuş. Bebiş akabinde gelir zaten...son aylarda çok streslisin Farkındayım ama bu durum daha öteler bu işi. Eşinde biraz anlayışlı olsun. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz. İlla doktor mu yasaklayacak ilişkiyi....
Yok cnm stres değil de heyecan biliyorsun histereskopi oldum.iki ay korundum takviye ilaçlar falan bir ton para verdik veriyoruz.dört gözle bu ayları bekledim şimdide mantar çıktı.hayırlısı olsun tabi yapacak birşey yok önce sağlık sonra bebek.umarım fitil bitene kadar yumurta çatlamaz.kocaya da Dr un mesajlarını gösteririm artık biraz anlayışlı olsun artık ne yapayımCanım geç olsun güç Olmasın ya.. Önemli olan önce sağlığına kavuş. Bebiş akabinde gelir zaten...son aylarda çok streslisin Farkındayım ama bu durum daha öteler bu işi. Eşinde biraz anlayışlı olsun. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz. İlla doktor mu yasaklayacak ilişkiyi....
Bende çok fitil kullanmış biri olarak doktor bana fitiller bitene kadar iliski olmasın derdi hep ama korunmana gerek yok derdiEvet cnm az önce ben de mesaj attım fitil kullanırken korunmaya gerek yok Yazmış ama eklemiş çok yoğun enfeksiyon varsa enfeksiyon geçmeden ilişki Olmasın diye
n
Bende çok fitil kullanmış biri olarak doktor bana fitiller bitene kadar iliski olmasın derdi hep ama korunmana gerek yok derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?