- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Evet senin erken oluyor relg lekeye döndü mü hemen başla fitillere canim ben öyle yaptıgım zamanlar oldu 7 günün son 2 si leke oluyordu 5. Günden sonra başlıyordumBana da tam da aynısını dedi ya. Benim de Yum aceleci biliyorsun umarım gecikir bu ay
Dişimi sıkarım sıkmasına da bu enfeksiyon ve mantar gebeliğe engel olabilir diye de Endişe ediyorum önce kullanmam daha mantıklı geliyor.hem Dr fitil bitince ilişki olsun dedi bu seferde umarım bu ay geç çatlat
Cok gecmis olsun canim aksatmadan kullan bakalim insallah iyi gelir damla.kalsiyumlu seyler azmi tuketmen gerekiyor acaba.
bilmem öyle bişey demedi cal çok severim benCok gecmis olsun canim aksatmadan kullan bakalim insallah iyi gelir damla.kalsiyumlu seyler azmi tuketmen gerekiyor acaba.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum en azından ovu öncesi 1-2 ilişki olsa iyi olurEvet senin erken oluyor relg lekeye döndü mü hemen başla fitillere canim ben öyle yaptıgım zamanlar oldu 7 günün son 2 si leke oluyordu 5. Günden sonra başlıyordum
Aynen öyle canım. Seni çok iyi anlıyorum. Hepimiz aynı durumdayız. Hayırlısı ile inşallah Bizlerde yeniden çift çizgiyi görecez inşallah.. Önce sağlık sonra bebiş gelsin inşallahYok cnm stres değil de heyecan biliyorsun histereskopi oldum.iki ay korundum takviye ilaçlar falan bir ton para verdik veriyoruz.dört gözle bu ayları bekledim şimdide mantar çıktı.hayırlısı olsun tabi yapacak birşey yok önce sağlık sonra bebek.umarım fitil bitene kadar yumurta çatlamaz.kocaya da Dr un mesajlarını gösteririm artık biraz anlayışlı olsun artık ne yapayım
Ayy hadi inşaallah bebiş olsuncanim suan bile catlamis olabilir biraz agrim var. bu geceyi degerlendircez insallah.
Nar suyu iç sanki geciktiriyor benimki gecikmiş demekki kız adetBana da tam da aynısını dedi ya. Benim de Yum aceleci biliyorsun umarım gecikir bu ay
Benim bu ay hiç yum. Akıntım yok kupkuru çok şaşkınım sulu şeffaf başlardı sonra yapışkan sonrada yum. Akıntısına dönerdiBen de öyle yapmayı düşünüyorum en azından ovu öncesi 1-2 ilişki olsa iyi olur
Yok ben akışına bırakayım ben Kür falan kullanınca erken oluyor.seninki de inşallah gebelikten gecikiyordurNar suyu iç sanki geciktiriyor benimki gecikmiş demekki kız adetgelmediğine göre biliyorsun 8 de bile yumladim ben
Bol su iç belki etkisi olurBenim bu ay hiç yum. Akıntım yok kupkuru çok şaşkınım sulu şeffaf başlardı sonra yapışkan sonrada yum. Akıntısına dönerdi
ahhh kuzum 2 bucuk senedir ovu gününü kacirmisligimiz belki 3-4 aydir gerisinde hep denk getirdik ama olmayinca olmuyo işteAyy hadi inşaallah bebiş olsun
Hayirli olsun canim 9 haftada bile gorebiliyorlar masallah
kızlar hepsini okudum yeni açabildim topiği
Elcanki @passionete sağlıkla büyüsünler inşallah kalp atışı duyulmuş maş passionete sende panikleme tatlım inşallah sıkı sıkı tutundu anneciğine sağlıkla büyücek
Veson bence de ilişkiyle fitil arasında saat farkı olursa olabilir ben iliikide bulunmamıştım ztn boş geçirdiğim ay çok eşime de bulaşırsa bana geri bulaşır diye korkmuştum ama enfeksiyon için fitil kullanırken ilişkiyi bırakmamıştık ma tard korkmuştum ztn yoğun olsa kızların dediği gibi ağrı ve yoğun akıntı olurdu bence de denizege34 nasıl okdr erken tahmim edebildi gerçekten bide tahmin etselerde emin olmadan söylemiolar genelde maşallah diim :) ZehreNur valla o hamşlebu hamileyi geçtim bn artık tatlım herkes hamile bi ben diilim benim arkadaşlarımı bırak küçük kardeşimin arkadaşları bile hamile
Ohh ohh bebiş olsun inşaallahcanim suan bile catlamis olabilir biraz agrim var. bu geceyi degerlendircez insallah.
amiiiinnnOhh ohh bebiş olsun inşaallah
Doktorlar 10. Haftadan itibaren filan anlayabiliyorlar cinsiyetini ama hemen söylemiyor diye biliyorumSağol canım hiç aklımda yokken merak ettirdi doktor valla, hayırlısı bakalim:)
Valla bende saskinim:)) tahmin olduğunu söyledi tabi bakalim doğru mu cikacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?