Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bi tanıdık daha hamile tüp bebeği tutmuş akrabalar hamile haberi duydukça telefona sarılıp beni arıyorlar :) herkes sabırsızlıkla benden haber bekliyor daha umreden Yeni geldik relg Yeni bitti ne haberi yenge hala teyze demekten bi hal oldum :)

Bana da tam da aynısını dedi ya. Benim de Yum aceleci biliyorsun umarım gecikir bu ay
Evet senin erken oluyor relg lekeye döndü mü hemen başla fitillere canim ben öyle yaptıgım zamanlar oldu 7 günün son 2 si leke oluyordu 5. Günden sonra başlıyordum

O zaman kullan canım. Olursa her türlü olur, canlı canlı bir sürü örneğimiz var zaten. Rabbim nasip ederse o yumurta çatladıktan sonraki ilişkiyle de döllenir , hamilelik olur inşallah. Ama yine de inş fitil bitmeden olmaz yumurtlama

Veson Melissa81 kızlae bu arada göz doktoruna yine gittim alerjim coşmuş yine damla verdi o beyaz noktalarda alerjiye bağlı kalsiyum birikesiymiş geçmez bu dedi batma yaparsa alıyoruz dedi
Cok gecmis olsun canim aksatmadan kullan bakalim insallah iyi gelir damla.kalsiyumlu seyler azmi tuketmen gerekiyor acaba.

Cok gecmis olsun canim aksatmadan kullan bakalim insallah iyi gelir damla.kalsiyumlu seyler azmi tuketmen gerekiyor acaba.
bilmem öyle bişey demedi cal çok severim ben nerdeyse her akşam süt içiyorum haftanın yarısında yoğurt yiyorumdur peynire bayılırım :)

Evet senin erken oluyor relg lekeye döndü mü hemen başla fitillere canim ben öyle yaptıgım zamanlar oldu 7 günün son 2 si leke oluyordu 5. Günden sonra başlıyordum
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum en azından ovu öncesi 1-2 ilişki olsa iyi olur

Aynen öyle canım. Seni çok iyi anlıyorum. Hepimiz aynı durumdayız. Hayırlısı ile inşallah Bizlerde yeniden çift çizgiyi görecez inşallah.. Önce sağlık sonra bebiş gelsin inşallah

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum en azından ovu öncesi 1-2 ilişki olsa iyi olur
Benim bu ay hiç yum. Akıntım yok kupkuru çok şaşkınım sulu şeffaf başlardı sonra yapışkan sonrada yum. Akıntısına dönerdi

Hayirli olsun canim 9 haftada bile gorebiliyorlar masallah

Sağol canım hiç aklımda yokken merak ettirdi doktor valla, hayırlısı bakalim:)

Valla bende saskinim:)) tahmin olduğunu söyledi tabi bakalim doğru mu cikacak:))

Sağol canım hiç aklımda yokken merak ettirdi doktor valla, hayırlısı bakalim:)

Valla bende saskinim:)) tahmin olduğunu söyledi tabi bakalim doğru mu cikacak:))
Doktorlar 10. Haftadan itibaren filan anlayabiliyorlar cinsiyetini ama hemen söylemiyor diye biliyorum hayırlı olsun oğlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…