Ahhh ne güzel olur ama nerdeeYok ben akışına bırakayım ben Kür falan kullanınca erken oluyor.seninki de inşallah gebelikten gecikiyordur
bu arada bulantıların kısa sürede son ulur rahat bi gebelik geçirirsin inşallah canımm
sagol tatlım darısı sizlerin başına.. bıraz rahatlasam tadını cıkracagım gercektenHadi gozun aydın canım ins bulantılarında gecerde keyifli bi hamiş donemi gecirirsin
Diğer hamile arkadaslarda tabi
bu ara kimi duysam erkek bebek bekliyo :)Sağol canım hiç aklımda yokken merak ettirdi doktor valla, hayırlısı bakalim:)
Valla bende saskinim:)) tahmin olduğunu söyledi tabi bakalim doğru mu cikacak:))
değerlendr zaten yarın kı ovu tetsınde anlaşılır ya da atesten bencede bugun catladı catlayacak...canim suan bile catlamis olabilir biraz agrim var. bu geceyi degerlendircez insallah.
Amin bitanem inşallah. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Yumurta sabaha çatlayacak galiba sağ kasığımda ağrı var ve test koyulaşıyor..darısı başına inşallah gelecek aya
yarına koyulaşacak gıbı duruyorAmin bitanem inşallah. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Yumurta sabaha çatlayacak galiba sağ kasığımda ağrı var ve test koyulaşıyor..
Eki Görüntüle 1942886
evet canım tedaviye öncelik ver birde eşine bulaşırsa onunla ugras dur ıyıce uzar gıder. hem histten sonra ıyıce dınlenmıs olur rahım kendını toparlar varsın 1 ay daha gec olsun hayırlısı olsundaDoğru diyorsun benden ona bulaşma riski var önce fitile başlayıp bitince Çalışmaya başlayayım umarım ovuyu kaçırmam
2li 3lü tarama testleri sanırım canım.. Zamanı gelince doktorun yapar merak etme...kızlar, hamılelere yapılan standart testler varmış ya onu ne zaman yapıyorlar ? ben 6+3 deyim kendi hesabıma göre kalp atışınıda gördük ama doktor testten bahsetmedi bile
yok hayır canım teknoplazma mı ne rutın hamılleık testlerıymış bunlar . tsh falan bakılıyormus kan degerlerıne falan ama tam ne bılmıyorum2li 3lü tarama testleri sanırım canım.. Zamanı gelince doktorun yapar merak etme...
ay bır an ıcımden hamıle oldugun gectı ha aşşagı dogru kayarak ınıyordum .... hayır olsun inşallahbu ara kimi duysam erkek bebek bekliyo :)
Bol su idrar yolu enfeksiyonu icin zaten içiyorum o geçti çok şükür.su büyük veli nimet valla iyi ki varBol su iç belki etkisi olur
Kız iki ay dinlendi zaten .:))) yetmez mi?:)) neyse önce mantardan kurtulayım arkasına da bebiş gelsin inşallahevet canım tedaviye öncelik ver birde eşine bulaşırsa onunla ugras dur ıyıce uzar gıder. hem histten sonra ıyıce dınlenmıs olur rahım kendını toparlar varsın 1 ay daha gec olsun hayırlısı olsunda
ah keşke böyle olmasa ama ne yapalım canımcım her şer de bir hayır vardır .. her şey zamanı gelince olacak ne yapalım. bu ay da böyle olsun bakalım ve bu son olsun dualerım seninle. senınde sıran geldı artık bak topik in üst sırsı azaldı sen de aşşagıda olacaksın canım inşallahKız iki ay dinlendi zaten .:))) yetmez mi?:)) neyse önce mantardan kurtulayım arkasına da bebiş gelsin inşallah
Valla ne kadar nazlı cıktı anlamadım bu aksamda calısıcaz bakalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?