Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
galiba 2-3 hamıle haberı daha ust uste gelecek topiğimizde ateşlere baktım şöyle bir

darısı başına inşallah gelecek aya
Amin bitanem inşallah. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Yumurta sabaha çatlayacak galiba sağ kasığımda ağrı var ve test koyulaşıyor..

Birde bu testte acayip sıvı alımı var.kaç bardak çay ve su içtim. Belkide pik bu test.. Pozitif girecem ff ye..öbür ay unutmayım hangi gün pozitif diye...

kızlar, hamılelere yapılan standart testler varmış ya onu ne zaman yapıyorlar ? ben 6+3 deyim kendi hesabıma göre kalp atışınıda gördük ama doktor testten bahsetmedi bile

Doğru diyorsun benden ona bulaşma riski var önce fitile başlayıp bitince Çalışmaya başlayayım umarım ovuyu kaçırmam
evet canım tedaviye öncelik ver birde eşine bulaşırsa onunla ugras dur ıyıce uzar gıder. hem histten sonra ıyıce dınlenmıs olur rahım kendını toparlar varsın 1 ay daha gec olsun hayırlısı olsunda

kızlar, hamılelere yapılan standart testler varmış ya onu ne zaman yapıyorlar ? ben 6+3 deyim kendi hesabıma göre kalp atışınıda gördük ama doktor testten bahsetmedi bile
2li 3lü tarama testleri sanırım canım.. Zamanı gelince doktorun yapar merak etme...

Reactions: iiz
Kız iki ay dinlendi zaten .:))) yetmez mi?:)) neyse önce mantardan kurtulayım arkasına da bebiş gelsin inşallah

Kız iki ay dinlendi zaten .:))) yetmez mi?:)) neyse önce mantardan kurtulayım arkasına da bebiş gelsin inşallah
ah keşke böyle olmasa ama ne yapalım canımcım her şer de bir hayır vardır .. her şey zamanı gelince olacak ne yapalım. bu ay da böyle olsun bakalım ve bu son olsun dualerım seninle. senınde sıran geldı artık bak topik in üst sırsı azaldı sen de aşşagıda olacaksın canım inşallah

iiz ikili tarama testini devlette yaptiracaksan bir an önce randevu almalısın. Randevular doluyor. Ben 9.haftada çok gec kalmiştim. Simdi mecbur özelde yaptiracagim. Önce kadin dogumdan randevu aliyorsun o seni yonlendiyor

Reactions: iiz
Valla ne kadar nazlı cıktı anlamadım bu aksamda calısıcaz bakalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…