Canim fazla ozel omayacaksa cikolata kistlerinin boyutu nedir? Arkadasimin da var doktoru klomen baslatmis... tek tek butun asamalardan gececekmis herhalde..ahhh kuzum 2 bucuk senedir ovu gününü kacirmisligimiz belki 3-4 aydir gerisinde hep denk getirdik ama olmayinca olmuyo işteRabbim ol desin artik insallah
evet çizgi geldi ztm bi buçuk yıldır ilk defa yumurtamın çatladığını hissettim hemde tam o anda ama çalışamadjm smear vericem diye
toksoplazmayı fln diyosan geçen devletteki bi doktor gerek yok demişti sanırım demizegenin doktotumuydu hatırlayamadm tamkızlar, hamılelere yapılan standart testler varmış ya onu ne zaman yapıyorlar ? ben 6+3 deyim kendi hesabıma göre kalp atışınıda gördük ama doktor testten bahsetmedi bile
ay bır an ıcımden hamıle oldugun gectı ha aşşagı dogru kayarak ınıyordum .... hayır olsun inşallah
Canim o esy gunune geri sayim. Ben twitterdan da takip ediyorum ve oradan bazen bedava Vip üyelik veriyor. Ben de o yarışma gibi şeye katıldım ve kodu ilk paylaşan oldum. Vip üyelikte test gününe geri sayıyor. Bir de bir önceki ovu gününü yeşil gösteriyor.FreeSoull tatlım senn tabloda stas yazıyor ya orada bi yesil işaret var o ne oluyr birde 5 yazıyor ilersinde
Aynen canım. Neleri beklemedik. Önce sağlık. Ben kaç defa sağlık sorunu yüzünden tup bebek erteledim. Seni çok iyi anlıyorum. Önce sağlık diyor insan.evet çizgi geldi ztm bi buçuk yıldır ilk defa yumurtamın çatladığını hissettim hemde tam o anda ama çalışamadjm smear vericem diyeolsun bi sağlık problemim çıkmasında şu kanama olayını bi çöziyim bebek bi kaç ay beklese de olur ztn bibuçuk yıldır bekliyoruz
Hadi iyi yolculuklar sana. Konya'yi çok mu seviyorsun? Hep Şeb-i Aruz için Konyaya gitmek istedim ama öğretmen olunca hiç kısmet olmadı.Kizlar konyadan istanbula uctum bi sıkıntı olmadi elhamdulillah.. zaten 55 dakikalik bi ucustu.. sadece oturdugumda sirtim ve belim agriyo, onun harici problem olmadi sukur... İnsaAllah ikinci ucusumda da olmaz.. hemen hemen 4 saate yakin bir ucus olacak.. x raylardan gecmedim:) 2 saat ucagi bekleyecek olmam biraz mutsuz etti beni.. bir de yalniz uçacağımkalbim konyada kaldi
yok cnm ne ozeli:) sol yumurtalikta 2 tane var cnm yaklaşık olarak biri 1 cm diğeri 2 cm. arkadasininki kac cm mis? bi de rahim filmi cektirsin cikolata kistleri yapisiklik yapabiliyorCanim fazla ozel omayacaksa cikolata kistlerinin boyutu nedir? Arkadasimin da var doktoru klomen baslatmis... tek tek butun asamalardan gececekmis herhalde..
hayirli yolculuklar cnmKizlar konyadan istanbula uctum bi sıkıntı olmadi elhamdulillah.. zaten 55 dakikalik bi ucustu.. sadece oturdugumda sirtim ve belim agriyo, onun harici problem olmadi sukur... İnsaAllah ikinci ucusumda da olmaz.. hemen hemen 4 saate yakin bir ucus olacak.. x raylardan gecmedim:) 2 saat ucagi bekleyecek olmam biraz mutsuz etti beni.. bir de yalniz uçacağımkalbim konyada kaldi
Saol tatlım merak ettim o yüzden sordumCanim o esy gunune geri sayim. Ben twitterdan da takip ediyorum ve oradan bazen bedava Vip üyelik veriyor. Ben de o yarışma gibi şeye katıldım ve kodu ilk paylaşan oldum. Vip üyelikte test gününe geri sayıyor. Bir de bir önceki ovu gününü yeşil gösteriyor.
Önemli değil.Saol tatlım merak ettim o yüzden sordum
Niye böyleler yavvvBu kocalardan hiç bişey olmaz relg biteli kac gün oldu hiç sırnaşmadım hiç umurunda değil sorsan bu ay bebek yapmaya başladık bu akşam hadi bebek yapalım dedim kafayı yastığa koyduğu gibi uyudu sabah namazdan sonra aklına gelir diye bekledim fosur fosur uyudu.bende daha uğraşacak değilim dedim ona geriye doğru bi düşün 3 gebelik nasıl oldu benim seni dürtmemle çocuk yaptık benden bu kadar dedim 4. Yüde kendi çabanla yap. Sonra heves olmuyor bende böyle kocayla nasıl olsun bi lafta bebek istiyor icraat ben hadi hadi diyecem de olacak..
Canim genelde kalp atisini duyduktan sonraki hafta yapiliyor buarada saglik ocagina kayit yaptirmayi unutmayok hayır canım teknoplazma mı ne rutın hamılleık testlerıymış bunlar . tsh falan bakılıyormus kan degerlerıne falan ama tam ne bılmıyorum
Hayirli yolculuklar canim sagsalim var insallah sevdiklerineKizlar konyadan istanbula uctum bi sıkıntı olmadi elhamdulillah.. zaten 55 dakikalik bi ucustu.. sadece oturdugumda sirtim ve belim agriyo, onun harici problem olmadi sukur... İnsaAllah ikinci ucusumda da olmaz.. hemen hemen 4 saate yakin bir ucus olacak.. x raylardan gecmedim:) 2 saat ucagi bekleyecek olmam biraz mutsuz etti beni.. bir de yalniz uçacağımkalbim konyada kaldi
Sende görürsün canım inşallah.. :))
Bu ay stres yok çok şükür canım.. Sadece öbür aya ışık tutsun diye yapıyorum.. :))iiz ve Elcanki kizlar gozunuz aydin. Darisi basima insallah. Canim sana da iyi yolculuklar gule gule git gel insallah. Sumbulum okuyamadin sanirim benim kan testleri kafami karistirdi..carsamba200 cuma 400 cikti biz bu ikisini ayni yerde yaptirdik. Ama son cikan 400u biz 300 anladik deger az artmis diye hemen hastaneye gittik ctesi o zmaanda 267 cikti. Daha gitmiycem iyice stres oldum. Olacaksa zaten olacak.
Veson senin de bu ay gitti erken yumurtlamak ise yaramadi. LeYLa_21 abla sen de test yapip kendini strese sokma boşuna. Rahat takıl bu ay.
Kizlar bu arada arkadasima geldim ates olceri evde unuttum. Bebeginin olceri ile ölçtüm. Resmen alışkanlık olmuş
Sende görürsün canım inşallah.. :))
Bu ay stres yok çok şükür canım.. Sadece öbür aya ışık tutsun diye yapıyorum.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?