- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Sinirlenme canim. Erkekler biraz da bugun ovulasyon bugun bebek yapalim lafından sonra sanki isteksizlesiyor. Biz bir kere tam ovulasyon gunu ereksiyon problemi yasadik. Ki eşim istek konusunda normal üstü ama o zaman ne olduysa oldu. Sonra ben hep yanaşıp baştan cikararak soylemeden yapmaaya basladim. Tekrar olmadi. Amacim taktik vermek degil tabii deniyorsundur ama erkekler biz gibi degiller iste. Farklilar. Sen bir de umreden geldiginden beri cok kafaya takiyorsun gibi geldi bana. Dualarimdasin canim..senin dualarin bize vesile oldu rabbim sana da tez zmaanda hayirlisi ile nasip etsin inşallahBu kocalardan hiç bişey olmaz relg biteli kac gün oldu hiç sırnaşmadım hiç umurunda değil sorsan bu ay bebek yapmaya başladık bu akşam hadi bebek yapalım dedim kafayı yastığa koyduğu gibi uyudu sabah namazdan sonra aklına gelir diye bekledim fosur fosur uyudu.bende daha uğraşacak değilim dedim ona geriye doğru bi düşün 3 gebelik nasıl oldu benim seni dürtmemle çocuk yaptık benden bu kadar dedim 4. Yüde kendi çabanla yap. Sonra heves olmuyor bende böyle kocayla nasıl olsun bi lafta bebek istiyor icraat ben hadi hadi diyecem de olacak..
Ohh inşallah ablacim bir dahaki aya bekliyorum bomba gibiSende görürsün canım inşallah.. :))
Bu ay stres yok çok şükür canım.. Sadece öbür aya ışık tutsun diye yapıyorum.. :))
Amin canım inşallah duanızı eksik etmeyin ablacım...Sinirlenme canim. Erkekler biraz da bugun ovulasyon bugun bebek yapalim lafından sonra sanki isteksizlesiyor. Biz bir kere tam ovulasyon gunu ereksiyon problemi yasadik. Ki eşim istek konusunda normal üstü ama o zaman ne olduysa oldu. Sonra ben hep yanaşıp baştan cikararak soylemeden yapmaaya basladim. Tekrar olmadi. Amacim taktik vermek degil tabii deniyorsundur ama erkekler biz gibi degiller iste. Farklilar. Sen bir de umreden geldiginden beri cok kafaya takiyorsun gibi geldi bana. Dualarimdasin canim..senin dualarin bize vesile oldu rabbim sana da tez zmaanda hayirlisi ile nasip etsin inşallah
Ohh inşallah ablacim bir dahaki aya bekliyorum bomba gibi
zafrina89 canim insallah önce su saglik problemini hallet de yoluna daha rahat bak. Bu ay da bundan ertelensin bosver
daha yenı kalp atısını duydum tarama testı için şimdiden mi randevu alayım yanı.. aaa cok erken sanmıstım bende. özelde takıbe devam etmeyı düşünüyorum. devlette ki doktorumdan da memnunum ama dogumu özelde düşündüğüm için sanırım gec kalmadan takıbede özelden devam etmelıymısımiiz ikili tarama testini devlette yaptiracaksan bir an önce randevu almalısın. Randevular doluyor. Ben 9.haftada çok gec kalmiştim. Simdi mecbur özelde yaptiracagim. Önce kadin dogumdan randevu aliyorsun o seni yonlendiyor
iyi yolculklar canım. gule gule ucKizlar konyadan istanbula uctum bi sıkıntı olmadi elhamdulillah.. zaten 55 dakikalik bi ucustu.. sadece oturdugumda sirtim ve belim agriyo, onun harici problem olmadi sukur... İnsaAllah ikinci ucusumda da olmaz.. hemen hemen 4 saate yakin bir ucus olacak.. x raylardan gecmedim:) 2 saat ucagi bekleyecek olmam biraz mutsuz etti beni.. bir de yalniz uçacağımkalbim konyada kaldi
sen rahım filmi çektireli ne kadar oldu ?yok cnm ne ozeli:) sol yumurtalikta 2 tane var cnm yaklaşık olarak biri 1 cm diğeri 2 cm. arkadasininki kac cm mis? bi de rahim filmi cektirsin cikolata kistleri yapisiklik yapabiliyor
ateşin bugün yükslmemiş acaba bugun mu çatlayacak ne dersinyok cnm ne ozeli:) sol yumurtalikta 2 tane var cnm yaklaşık olarak biri 1 cm diğeri 2 cm. arkadasininki kac cm mis? bi de rahim filmi cektirsin cikolata kistleri yapisiklik yapabiliyor
1buçuk yıl cnmsen rahım filmi çektireli ne kadar oldu ?
bilemedimki cnm yaateşin bugün yükslmemiş acaba bugun mu çatlayacak ne dersin
Ah ahhhhh Yum bulmaya hamile kalınsaydı keşkeGeldii kırmızılarbu ayda nasip değilmiş çok umutlanmıştm yum günümü bulduk değerlendirdik diye.
tahmin ettiğimiz gibiDediğin gibi 15. Güne çekti BugünVeson
bilemedimki cnm ya2 gündür geceleri hem ovulasyon agrisi gibi hem adet ağrısı gibi agrilarim var. düne kadar sulu ve yumurta aki gibi akintim vardi bugün krem akinti oldu. bakalim yarin yükselecek mi ateş
bak bugünkü ovu testim silinmiskaliteli yum galiba bu kadar zorluyorsa bence bugun catlayacak yarına yuıkselecek ates sankii
bugun catlamıs işte. yarın yukselmıs olacak ated. hatta gun içi atesine bak bakalım ne olaakbak bugünkü ovu testim silinmis
yum sabaha karşı çatladıysa sen de erken ölçüyorsun ya ates daha yukselmeden ölçmüş olabilirisn bende oyle oldu 1-2 defa .. bence catlamıs calısman da var. bugunde calısmışsın zaten süper. hadı bakalım ocagı cıkarmadan sende hamıle olbak bugünkü ovu testim silinmis
bencede cnm aynen dedigin gibi oldu. 36 saatte bir calisma yaptik insallah tutar artik bu ay.. misafirler filan var yatili arada derede hallettik :))))yum sabaha karşı çatladıysa sen de erken ölçüyorsun ya ates daha yukselmeden ölçmüş olabilirisn bende oyle oldu 1-2 defa .. bence catlamıs calısman da var. bugunde calısmışsın zaten süper. hadı bakalım ocagı cıkarmadan sende hamıle ol
Ben de özelde devam ediyorum ama bu tarz testleri yaptırıp sonucunu ozelede goturecektim. Artık detaylı usg icin devletten randevu alacagim o da 18.haftada randevu almak gerek. Tabi bu durum Istanbul icin geçerli hemen doluyor maalesefdaha yenı kalp atısını duydum tarama testı için şimdiden mi randevu alayım yanı.. aaa cok erken sanmıstım bende. özelde takıbe devam etmeyı düşünüyorum. devlette ki doktorumdan da memnunum ama dogumu özelde düşündüğüm için sanırım gec kalmadan takıbede özelden devam etmelıymısım
Ah ahhhhh Yum bulmaya hamile kalınsaydı keşkesabahki ateşinden belli idi Hayırlısı diyelim yeni ay yeni Ümitler
tahmin ettiğimiz gibiartık bat bekleme zamanı tablonun sonu yeşillensin inşallah
Kızlar bir ilaç var sabah iki akşam iki içiyorsun bitiyor şimdi sabah unuttum akşam iki sabah iki içsem ne farkeder??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?