Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinirlenme canim. Erkekler biraz da bugun ovulasyon bugun bebek yapalim lafından sonra sanki isteksizlesiyor. Biz bir kere tam ovulasyon gunu ereksiyon problemi yasadik. Ki eşim istek konusunda normal üstü ama o zaman ne olduysa oldu. Sonra ben hep yanaşıp baştan cikararak soylemeden yapmaaya basladim. Tekrar olmadi. Amacim taktik vermek degil tabii deniyorsundur ama erkekler biz gibi degiller iste. Farklilar. Sen bir de umreden geldiginden beri cok kafaya takiyorsun gibi geldi bana. Dualarimdasin canim..senin dualarin bize vesile oldu rabbim sana da tez zmaanda hayirlisi ile nasip etsin inşallah

Sende görürsün canım inşallah.. :))

Bu ay stres yok çok şükür canım.. Sadece öbür aya ışık tutsun diye yapıyorum.. :))
Ohh inşallah ablacim bir dahaki aya bekliyorum bomba gibi
zafrina89 canim insallah önce su saglik problemini hallet de yoluna daha rahat bak. Bu ay da bundan ertelensin bosver

Amin canım inşallah duanızı eksik etmeyin ablacım...

daha yenı kalp atısını duydum tarama testı için şimdiden mi randevu alayım yanı.. aaa cok erken sanmıstım bende. özelde takıbe devam etmeyı düşünüyorum. devlette ki doktorumdan da memnunum ama dogumu özelde düşündüğüm için sanırım gec kalmadan takıbede özelden devam etmelıymısım

iyi yolculklar canım. gule gule uc

ateşin bugün yükslmemiş acaba bugun mu çatlayacak ne dersin
bilemedimki cnm ya 2 gündür geceleri hem ovulasyon agrisi gibi hem adet ağrısı gibi agrilarim var. düne kadar sulu ve yumurta aki gibi akintim vardi bugün krem akinti oldu. bakalim yarin yükselecek mi ateş

Reactions: iiz
bilemedimki cnm ya 2 gündür geceleri hem ovulasyon agrisi gibi hem adet ağrısı gibi agrilarim var. düne kadar sulu ve yumurta aki gibi akintim vardi bugün krem akinti oldu. bakalim yarin yükselecek mi ateş

kaliteli yum galiba bu kadar zorluyorsa bence bugun catlayacak yarına yuıkselecek ates sankii

bencede cnm aynen dedigin gibi oldu. 36 saatte bir calisma yaptik insallah tutar artik bu ay.. misafirler filan var yatili arada derede hallettik :))))

Kızlar bir ilaç var sabah iki akşam iki içiyorsun bitiyor şimdi sabah unuttum akşam iki sabah iki içsem ne farkeder??

Ben de özelde devam ediyorum ama bu tarz testleri yaptırıp sonucunu ozelede goturecektim. Artık detaylı usg icin devletten randevu alacagim o da 18.haftada randevu almak gerek. Tabi bu durum Istanbul icin geçerli hemen doluyor maalesef

Ah ahhhhh Yum bulmaya hamile kalınsaydı keşkesabahki ateşinden belli idi Hayırlısı diyelim yeni ay yeni Ümitler

tahmin ettiğimiz gibi artık bat bekleme zamanı tablonun sonu yeşillensin inşallah

Aynen canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…