Farketmez gibi geldi bana sankiKızlar bir ilaç var sabah iki akşam iki içiyorsun bitiyor şimdi sabah unuttum akşam iki sabah iki içsem ne farkeder??
Çatladi herhaldebak bugünkü ovu testim silinmis
benim ateş şaşmıyor hiç 36.4 gördümü düşüyo ertesi günde 36.1 lere .Ah ahhhhh Yum bulmaya hamile kalınsaydı keşkesabahki ateşinden belli idi Hayırlısı diyelim yeni ay yeni Ümitler
tahmin ettiğimiz gibiartık bat bekleme zamanı tablonun sonu yeşillensin inşallah
Yok cnm istersem yarın sabah iki akşam iki içebilirim:)Başka şansın yok zaten öyle iç yine 12 saat arayla
Ne zamandır deniyorsunuz? Bir seneyi geçti deyince genellikle Dr lar yumurta takibi yapıyorbenim ateş şaşmıyor hiç 36.4 gördümü düşüyo ertesi günde 36.1 lere .
yum ları 2.5yıldır denk getirdiğimizde oluyo olmuyoda ama ne güzel kimisi yazıyo ateş ölçmeyle ovu testleyle hamileym diyee niye bİzde de işe yaramıyor bu yöntemler daha ne yapsak ki ne diyelim aslında Bunların da hepsi vesile bahane Rabbim nasip ettikden sonra tek ilişkiyle de nasip ediyor elhamdülillah sabırla duayla beklicez bu ay da çalışmalara devam ettircez. salı doktora gitcem hiç tedavi önermediler nasıl desemde doktor bana klomen çatlatma iğnesi felan verir .
Yok cnm istersem yarın sabah iki akşam iki içebilirim:)
biz evlendiğimizden beri korunmuyoruz.ist da gittim doktora önce eşimin değerleri ilk testde çok düşük çıktı sonra anladıkdı numuneyi çok beklettklerndn sonuç kötüymş tabi doktorum direk tüp bebek demeye başladılr düzende yaptırdk klomen ve promotil m forte solgar arginine kullandı eşim sonuçlar düzeldi ankya kaan aydos a tedavi oldu dna hasarı enfeksiyın testleri temiz çıktı.eşim doğal yolla olurolmazsa tüp bebek dediler genelde eş kaynaklı demeye başladlr.benimde hafif tiroid teshişi hariç hormannlar normal hsg rahim tüpler temiz sıkıntı yok yumurtlammada yok adetlerim düzenli diye kadın doğum drum bana hiç tedavi vermedi.şansıma pek ilgili dr bulamadım .Eşimin sonuçları ortalama değerlerinde sadece morfolojisi 4 şimdi şırnakdayız bakalım dr ne diyecek inşallah istda bulamadm dr burda bulurum. Aşılama istedim ama burda şanki imkanlarla yokmuş klomen istemeyi düşünüyorm bende dr dan . 3güne alabildm randevuyı takip yapılabilir mi geç kalmam demiNe zamandır deniyorsunuz? Bir seneyi geçti deyince genellikle Dr lar yumurta takibi yapıyor
Evet cnm ya ben de onu düşündüm biran önce başlayayım ki etkisini çabuk göstersin demi.12 saatte bir kullandıktan sonra ha sabah akşam ha akşam sabah farketmez herhaldeZaman açısından dedim tatlım ben vakit geçmeden fayda etsin anlamında
Bana da yarin yukselir gibi geldi ovualsyon dususu olmus test siliklesmis. Iyi bari arada derede ama calisma olmus. Bebis olsun insallah.bilemedimki cnm ya2 gündür geceleri hem ovulasyon agrisi gibi hem adet ağrısı gibi agrilarim var. düne kadar sulu ve yumurta aki gibi akintim vardi bugün krem akinti oldu. bakalim yarin yükselecek mi ateş
Gecmis olsun canim ya senin baya zor gecti hamilelik. Senin su karaciger mevzusu noldu sanki kaçırdım ben onu.Bana yine bildirim gelmez oldu ama hepsini okudum bu sıra baş agrilariyla boğuşuyorum normalde dayanamam ilaç fayda etmezse iğne olurum kesinlikle ama sabretmeye çalışıyorum
Inşallah öyledir cnm. Ama ateş garanti değil. Hepimize bu tür şakalar yaptı ateş. En güzeli test yapman. Sanırım bu ay ateş de olcmedin.Kızlar adetime 3 gün kaldı . Akıntımda artış var beyaz renkli bi akıntım var . Gün içerisinde ara ara adet olacakmışım gibi ağrım var ve bu 3-4 gündür devam ediyor . Göğüslerim dokunmadan bile ağrıyor . Vücut ısım yumurtlamadan sonra 36.1 civarı oluyordu . 2 gündür 36.4 çıkıyor . Gebe olabilir miyim ne dersiniz ? Şimdiden test yapmak istemiyorum erken diye ?
Yok cnm geç değil zaten adetin 3. Gün kontrol edip seni yönlendirir Dr inşallah kafana göre bir dr bulursun vakti gelince herşey boş ya burda bunu çok net gördük sıkıntısı olan hamile kalıyor olmayan kalamıyor herkes vaktini bekliyor Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallahbiz evlendiğimizden beri korunmuyoruz.ist da gittim doktora önce eşimin değerleri ilk testde çok düşük çıktı sonra anladıkdı numuneyi çok beklettklerndn sonuç kötüymş tabi doktorum direk tüp bebek demeye başladılr düzende yaptırdk klomen ve promotil m forte solgar arginine kullandı eşim sonuçlar düzeldi ankya kaan aydos a tedavi oldu dna hasarı enfeksiyın testleri temiz çıktı.eşim doğal yolla olurolmazsa tüp bebek dediler genelde eş kaynaklı demeye başladlr.benimde hafif tiroid teshişi hariç hormannlar normal hsg rahim tüpler temiz sıkıntı yok yumurtlammada yok adetlerim düzenli diye kadın doğum drum bana hiç tedavi vermedi.şansıma pek ilgili dr bulamadım .Eşimin sonuçları ortalama değerlerinde sadece morfolojisi 4 şimdi şırnakdayız bakalım dr ne diyecek inşallah istda bulamadm dr burda bulurum. Aşılama istedim ama burda şanki imkanlarla yokmuş klomen istemeyi düşünüyorm bende dr dan . 3güne alabildm randevuyı takip yapılabilir mi geç kalmam demi
Yok canım tüm ay boyunca ölçtüm . 14. Gün ateşim 35.3 çıkmıştı . Sonra 36.1 ve 36.2 arasında oldu . Ta ki 2 gün öncesine kadar . 2 gündür 36.4 çıkıyor . Ve istisnasız her gün sabah 7 de ölçüyorum . O yüzden sizeden de fikir alayım dedimInşallah öyledir cnm. Ama ateş garanti değil. Hepimize bu tür şakalar yaptı ateş. En güzeli test yapman. Sanırım bu ay ateş de olcmedin.
Benim bugün ki testimde böyle idi canım. Ateş yükselmedi. İki güne tahmini yüksek ateş girdim çizgiyi bugüne çekiyor..bak bugünkü ovu testim silinmis
nugün kaçıncı gün 14. Gün yumurtlamış gibisinYok canım tüm ay boyunca ölçtüm . 14. Gün ateşim 35.3 çıkmıştı . Sonra 36.1 ve 36.2 arasında oldu . Ta ki 2 gün öncesine kadar . 2 gündür 36.4 çıkıyor . Ve istisnasız her gün sabah 7 de ölçüyorum . O yüzden sizeden de fikir alayım dedim
valla misafirler olunca cok komik oluyor :) resmen calisma yapmak maceraya dönüşüyorBana da yarin yukselir gibi geldi ovualsyon dususu olmus test siliklesmis. Iyi bari arada derede ama calisma olmus. Bebis olsun insallah.
Gecmis olsun canim ya senin baya zor gecti hamilelik. Senin su karaciger mevzusu noldu sanki kaçırdım ben onu.
Veson bence de bisey olmaz gibi.
Bugün 26. GünümTü
nugün kaçıncı gün 14. Gün yumurtlamış gibisin
canim benimde adetlerim filan cok düzenli bi sorun yok diye ilk doktorum klomene yanaşmadı direk aşılamaya gecirdi ama sonra gittigim doktorlar hep kizdi. bu işin prosedürü önce klomen tarzi bi ilacla yum takibidir diye. düzenli yumurtluyor olsak da klomenle yumurta sayisi arttığı icin hamile kalma şansı artiyor. doktoruna israr et 3 kere klomen dene derim. insallah ilkinde hamile kalirsinbiz evlendiğimizden beri korunmuyoruz.ist da gittim doktora önce eşimin değerleri ilk testde çok düşük çıktı sonra anladıkdı numuneyi çok beklettklerndn sonuç kötüymş tabi doktorum direk tüp bebek demeye başladılr düzende yaptırdk klomen ve promotil m forte solgar arginine kullandı eşim sonuçlar düzeldi ankya kaan aydos a tedavi oldu dna hasarı enfeksiyın testleri temiz çıktı.eşim doğal yolla olurolmazsa tüp bebek dediler genelde eş kaynaklı demeye başladlr.benimde hafif tiroid teshişi hariç hormannlar normal hsg rahim tüpler temiz sıkıntı yok yumurtlammada yok adetlerim düzenli diye kadın doğum drum bana hiç tedavi vermedi.şansıma pek ilgili dr bulamadım .Eşimin sonuçları ortalama değerlerinde sadece morfolojisi 4 şimdi şırnakdayız bakalım dr ne diyecek inşallah istda bulamadm dr burda bulurum. Aşılama istedim ama burda şanki imkanlarla yokmuş klomen istemeyi düşünüyorm bende dr dan . 3güne alabildm randevuyı takip yapılabilir mi geç kalmam demi
ateş bazen yanıltıcı olabiliyor ama yüksek olmasi güzel bisey insallah hic düşmezYok canım tüm ay boyunca ölçtüm . 14. Gün ateşim 35.3 çıkmıştı . Sonra 36.1 ve 36.2 arasında oldu . Ta ki 2 gün öncesine kadar . 2 gündür 36.4 çıkıyor . Ve istisnasız her gün sabah 7 de ölçüyorum . O yüzden sizeden de fikir alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?