Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla misafirler olunca cok komik oluyor :) resmen calisma yapmak maceraya dönüşüyor bu ay hamile kalirsam bu maceralari hic unutamam :))))
Insallah canim ya valla hamile kalda calismanin onemi yok. Bizim de gecen ay kaynanamlar vardi hatta ben doktra gitmiycem dedim gitmezlerse rahat calisamam diye sansima ya da oyle denk getirdiler tam igne oldugum gun gittiler. Hemen o gazla doktor o gun degil ertesi gun olsun dedigi halde dinlemedik hemen yaptik iyi ki yapmisim o gün catladi buyuk ihtimalle. Sonuc da ortada

Benim bugün ki testimde böyle idi canım. Ateş yükselmedi. İki güne tahmini yüksek ateş girdim çizgiyi bugüne çekiyor..
benimde artik yarin yükselmesi lazim atesin. eğer yukselmezse demekki bu ay catlayamadi kist oldu dicem
korunmasaydin ne güzel ayni gün ovu olcakti birlikte gün sayardik. bu arada benim dogum kontrol hapi kullanirken ovulasyon olmamisti senin olmus masallah

amin canım hep dualarımdasınızninşallah az kaldı Allahın izniylee gelecek bebişlerimşz göbüşlerimize

inşallah canımm yaa sorma 2 ay önce şırnakdaki doktor gitmiştm adet olmadan gidip tanışayım diye yumurta takibi yapabilirm klomenle ancak demişti aşılama yokmuş burda ama hep adet dönemlerm hafta sonuna geldi gidmedm bu ayda diğer drla tanışcam bakalım ne diyecek

Sağol canım ya parol içtim artık dayanamadım soğuk pres yapıyorum biraz hafifler inşallah kusmaya başladım ağrıdan

yok cnm ne ozeli:) sol yumurtalikta 2 tane var cnm yaklaşık olarak biri 1 cm diğeri 2 cm. arkadasininki kac cm mis? bi de rahim filmi cektirsin cikolata kistleri yapisiklik yapabiliyor
Canim onunki 8 cm.. doktor klomen sonrasi igne veririm sonra rahim filmi demis.. en son tup... bu ay ilk klomene basladi.. hayirlisi olsun hakkinizda.. seninkiler pek buyuk degilmis canim. Sogan suyuyla erimezler mi acaba ??

O zaman umut var. İnşallh kırmızılar gelmez.

Bana yine bildirim gelmez oldu ama hepsini okudum bu sıra baş agrilariyla boğuşuyorum normalde dayanamam ilaç fayda etmezse iğne olurum kesinlikle ama sabretmeye çalışıyorum
Miğren degıl mı.. benımde var. sanırım topiğin genel sorunu miğren. hamilelikte tteikliyor iyice dayanılmaz oluyor

klomen kullnsam mı dıyordun kullandın mııı

Evet canım ya. Keşke ne güzel olurdu. Benim adetin 3.cü günü 14mm yumurtam vardı. Doktor kontrolde söylemişti. O çatladı sanırım.. Bugün kesin çatladı. Demin ovulasyon testi yaptım iyice silinmiş. Ateş 37.2 çıktı. Dün gece 36.7 idi. Yarın yükselmesi lazım.. Inşallah sen bu ay hamile kal öbür ayda biz arkandan gelelim canım. Cumartesi kontrolum var. Bakalım doktor ne diyecek inşallah ameliyat yerleri iyileşmiştir. Kanamada kesildi çok şükür canım.. Bu ay mutluyum. Inşallah öbür ayda hamilelik mutluluğu yaşarım...
leylacım selam canım,seni burda bulabildim.benim de hala 2. yokkk,sanırım sen de uğraşıyosun.görüşelim mutlaka.
Hg kardelencim.. Seni özlemiştim canım. Nerelerdesin bakalım. Uzun zamandır ortada yoksun. En son sorunlar var diyordun sanki ailevi. Inşallah herşey yolundadır.. Bu arada ben hamile kaldım ama 12 haftalık iken kalp atışları durdu. Agustos ta zorunlu kürtaj oldum. Geçen haftada histeropkopi ile 3 tane tüpleri tıkayan polipler alındı.. Inşallah öbür ay yüzümüz güler... Çok öpüyorum seni canım.. Sürekli gel ben hep burdayım gülüm... Çocuğun büyümüştür sanırım. Umarım oda iyidir...

Bulantın geçtimi sümbülüm nasılsın?
Leyloşum serum yedım ya azıcık kendımı toparladım baktım bıraz ıyıyım fırsat bu fırsat ye bırazda kendıne gel dedım kendı kendıme . yogurt falan gecıstırıyorum. ekmek aras yesil şeyler yıyerek mıdemı doldurmaya calısyorum 2 gun öncesine göre cok ıyıyım.

salı tekrar gıdeceğim dktora serum ısteyecegım. sonrada kendime doguma kadar devam edecegım bır doktor aramasına gececegım. özelden devam edeceğim artık

senın kanamam kesilmiş iyi. neşelisinde. bu doktor sana ıyı geldı. dınlen bu ay stresste tamamen atılmıs olarak yenı aya başla ... takipteyım merakla. bu ay gülsü yüzün inşallah. dualarım seninle. darısı seninde başına inşallah.

İyi olmana sevindim canım. Amin gülüm Allah razı olsun canım. Evet eşimi o zaman dinlemediğim için kendime çok kızıyorum. Bu doktor çok iyi gerçekten. Hakkında yanlış ve erken karar vermişim meğer.. Inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak inanıyorum. Başarmak inanmanın yarısıdır. Zaten çok inatçı bir insanım. Bir şeyi kafaya koyduysam elde etmeden bırakmam.. Bugünlere tırnaklarımla kazıyarak geldim hiç bir şeyi kolay elde etmedim canım. O yüzden inşallah Rabbim mucizemi gönderecek. Dualarımızı kabul etsin Yüce Mevlam inşallah.. Kızımı şu yalan dünya da yalnız bırakmasın dilerim.. Olacak inşallah sümbülüm olacak.. Rabbime yürekten güveniyorum ve inancım tam çok şükür.. Sağlıklı bir evlat gönderecek inşallah.. Hayırlısını istedim hep yine hayırlısını diliyorum Rabbim den... Kendine dikkat et çok öpüyorum canım.. Dualarımdasın.. Sende duânı eksik etme leyloşuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…