Leyla çok geçmiş olsun senin histereskopiyi kaçırmışım ben, polipler tüpleri mi kapatıyormuş? İnşallah vesilen olsun histereskopi.Evet canım ya. Keşke ne güzel olurdu. Benim adetin 3.cü günü 14mm yumurtam vardı. Doktor kontrolde söylemişti. O çatladı sanırım.. Bugün kesin çatladı. Demin ovulasyon testi yaptım iyice silinmiş. Ateş 37.2 çıktı. Dün gece 36.7 idi. Yarın yükselmesi lazım.. Inşallah sen bu ay hamile kal öbür ayda biz arkandan gelelim canım. Cumartesi kontrolum var. Bakalım doktor ne diyecek inşallah ameliyat yerleri iyileşmiştir. Kanamada kesildi çok şükür canım.. Bu ay mutluyum. Inşallah öbür ayda hamilelik mutluluğu yaşarım...
Hg kardelencim.. Seni özlemiştim canım. Nerelerdesin bakalım. Uzun zamandır ortada yoksun. En son sorunlar var diyordun sanki ailevi. Inşallah herşey yolundadır.. Bu arada ben hamile kaldım ama 12 haftalık iken kalp atışları durdu. Agustos ta zorunlu kürtaj oldum. Geçen haftada histeropkopi ile 3 tane tüpleri tıkayan polipler alındı.. Inşallah öbür ay yüzümüz güler... Çok öpüyorum seni canım.. Sürekli gel ben hep burdayım gülüm... Çocuğun büyümüştür sanırım. Umarım oda iyidir...
Sağol canım Evet iki tanesi tam tüplerin girişindeymiş. Doktorum iyiki yaptık histeropkopi yi dedi. Geçen hafta cumartesi oldum. Ameliyat bir saat sürmüş.. Rabbim inşallah sağlıkla yeniden hamile kalmamızı nasip etsin cümlemizin canım.. Umarım iyisindir. Duâ topicine yazdım sana gördünmü bilmiyorum canım..Leyla çok geçmiş olsun senin histereskopiyi kaçırmışım ben, polipler tüpleri mi kapatıyormuş? İnşallah vesilen olsun histereskopi.
Sağol canım Evet iki tanesi tam tüplerin girişindeymiş. Doktorum iyiki yaptık histeropkopi yi dedi. Geçen hafta cumartesi oldum. Ameliyat bir saat sürmüş.. Rabbim inşallah sağlıkla yeniden hamile kalmamızı nasip etsin cümlemizin canım.. Umarım iyisindir. Duâ topicine yazdım sana gördünmü bilmiyorum canım..
Canım normalde 27. Yada 28 sürer ama 31 de geldiği de oldu bir kez ağrım çok ama eli kulagindadirtsefem28 cnm döngün kaç gün sürer normalde?
Evet canım ya. Ultrasonda bir ufak polip görmüştü doktor sadece.. Ameliyat kararını Allah biliyorya hamile kalırsam polip yüzünden düşük olur diye olmak istemiştim. Meğer tüplerin giriş yerlerindeymiş. Doktor ben amelıyattan çıkınca kağıda çizerek anlattı şok oldum valla.. Herşey de bir hayır var. Inşallah vesilemiz olsun hepimizin histeropkopi.. Senin de iyi olmana sevindim. Yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm. Kendini yıpratma kafanıda kuruntularla doldurma canım.. Eşin gelince inşallah herşey yoluna girer.. İkinizde biraz kafa dinleyin. İmza atmak kolay ama iyice düşünmek lazım. Inşallah bir an evvel ordanda kurtulursun canım. Orası da sizin ilişkinizi olumsuz etkiliyor olabilir. Tebdili mekanda ferahlık vardır... Senden hep güzel haberler alalım inşallah..Aaa bak ultrasonla ne kadar önemsiz duruyordu oysa. İnşallah vesilen olsun. En kısa sürede gelsin bebek.
Bende çok daha İyiyim canım , çabaladığını görüyorum bütün sinirim kızgınlığım geçiyor. En son "dün nöbette düşündüm nasıl gösterebilirim sevgimi sana burdan diye. tlfla arayabilirim başka bişey yapamam dimi? Eee tlfda da konuşacak bişey bulamıyoruz , bugün neler yaptın anlat belki konu konuyu açar" dediçabası böyle yani
Eşimle aram kötü olunca herşeyin tadı tuzu anlamı kaçıyor yavalla annem de burdaydı tartıştığımız gün onla bile oturup sohbet edesim gelmedi. İnşallah burdan gitmek iyi gelecek bize , bana. 2 ay kaldı inşallah
Dileyelim gelmesin,Canım normalde 27. Yada 28 sürer ama 31 de geldiği de oldu bir kez ağrım çok ama eli kulagindadir
Hadi gözün aydın. Sonuç da pozitif olur umarım.Günaydın kızlarsonunda yumurtam catladı ateşim 36.6 cıktı bugün dün tahmin etmiştim catladıgını iki gün yüksek ates girince düne cizgiyi cekiyor hayırlısı artık beklemeye aldım kendimi
Bencede simdiden al randevu bende gec kalmistim 11 ci hafta da yapiliyo dedi drum bana oysa ben 11 ile 16 hafta arasi saniyodum gittjm ozelde yaptirdim ablam gozun aydin yavrucanin kalp atisni duymussun demistim sana saglikli gebelik olucak bu diye takvim yapsana kiz artij kalp atisinida duydun ne guzel bende takip ederim seni kacinci haftadasin falan diyetektendaha yenı kalp atısını duydum tarama testı için şimdiden mi randevu alayım yanı.. aaa cok erken sanmıstım bende. özelde takıbe devam etmeyı düşünüyorum. devlette ki doktorumdan da memnunum ama dogumu özelde düşündüğüm için sanırım gec kalmadan takıbede özelden devam etmelıymısım
Cok sevindim ablam az da olsa duzelmissin dahada duzelir iyikesirsin insaAlalh yaa hayirlisi olsun emii bebd ecok dua ediyorum leyla ablama ve burdakilere ozellikle doguma girerken edicem bana dua edin de saglicakla normal dogum yapayim insaAlalh kizimi alrkim kucagima bu persembe dr kontrolum var ondam sonra haftalik cagiricak beni dr emice heyecanimda artti tabiLeyloşum serum yedım ya azıcık kendımı toparladım baktım bıraz ıyıyım fırsat bu fırsat ye bırazda kendıne gel dedım kendı kendıme . yogurt falan gecıstırıyorum. ekmek aras yesil şeyler yıyerek mıdemı doldurmaya calısyorum 2 gun öncesine göre cok ıyıyım.
salı tekrar gıdeceğim dktora serum ısteyecegım. sonrada kendime doguma kadar devam edecegım bır doktor aramasına gececegım. özelden devam edeceğim artık
senın kanamam kesilmiş iyi. neşelisinde. bu doktor sana ıyı geldı. dınlen bu ay stresste tamamen atılmıs olarak yenı aya başla ... takipteyım merakla. bu ay gülsü yüzün inşallah. dualarım seninle. darısı seninde başına inşallah.
denedim sogan suyunu hic faydasi olmadiCanim onunki 8 cm.. doktor klomen sonrasi igne veririm sonra rahim filmi demis.. en son tup... bu ay ilk klomene basladi.. hayirlisi olsun hakkinizda.. seninkiler pek buyuk degilmis canim. Sogan suyuyla erimezler mi acaba ??
yok cnm adet olursam subatta kullancamklomen kullnsam mı dıyordun kullandın mııı
bence de sana bu histeroskopi iyi gelcekEvet canım ya. Keşke ne güzel olurdu. Benim adetin 3.cü günü 14mm yumurtam vardı. Doktor kontrolde söylemişti. O çatladı sanırım.. Bugün kesin çatladı. Demin ovulasyon testi yaptım iyice silinmiş. Ateş 37.2 çıktı. Dün gece 36.7 idi. Yarın yükselmesi lazım.. Inşallah sen bu ay hamile kal öbür ayda biz arkandan gelelim canım. Cumartesi kontrolum var. Bakalım doktor ne diyecek inşallah ameliyat yerleri iyileşmiştir. Kanamada kesildi çok şükür canım.. Bu ay mutluyum. Inşallah öbür ayda hamilelik mutluluğu yaşarım...
Hg kardelencim.. Seni özlemiştim canım. Nerelerdesin bakalım. Uzun zamandır ortada yoksun. En son sorunlar var diyordun sanki ailevi. Inşallah herşey yolundadır.. Bu arada ben hamile kaldım ama 12 haftalık iken kalp atışları durdu. Agustos ta zorunlu kürtaj oldum. Geçen haftada histeropkopi ile 3 tane tüpleri tıkayan polipler alındı.. Inşallah öbür ay yüzümüz güler... Çok öpüyorum seni canım.. Sürekli gel ben hep burdayım gülüm... Çocuğun büyümüştür sanırım. Umarım oda iyidir...
ikimizinde dün çatladı
benimki de dün çatladıGünaydın kızlarsonunda yumurtam catladı ateşim 36.6 cıktı bugün dün tahmin etmiştim catladıgını iki gün yüksek ates girince düne cizgiyi cekiyor hayırlısı artık beklemeye aldım kendimi
amin inş canımHadi gözün aydın. Sonuç da pozitif olur umarım.
oo hadi inş beraber yeşillenir tablolarımızbenimki de dün çatladıbirlikte dpo sayariz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?