- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Doktorlar 10. Haftadan itibaren filan anlayabiliyorlar cinsiyetini ama hemen söylemiyor diye biliyorumhayırlı olsun oğlusun
Amin canım inşallah. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün emeklerimizi zayi etmesin..bence de sana bu histeroskopi iyi gelcekartik cok yakin zamanda gelsin bebisler
Benim ateş yükselişe geçmedi..ikimizinde dün çatladı
Canım bulantı öyle hemen olmuyor benim bildiğim. Bir de regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı, bat geçmeden erken sevinme bence ama inşallah bebiş vardır.kızlar günaydın. bugun ateşim 36.5 çıktı .. Göğüslerim çok sızlıyor, kasıklarım batıyor,, Allahım çok hafif de midem bulanıyor şuan. Ben mide bulantısına da razıyım yeter ki kırmızılar gelmesinbat 25 aralık
Olacağı varsa kayınvalide falan dinlemiyorInsallah canim ya valla hamile kalda calismanin onemi yok. Bizim de gecen ay kaynanamlar vardi hatta ben doktra gitmiycem dedim gitmezlerse rahat calisamam diye sansima ya da oyle denk getirdiler tam igne oldugum gun gittiler. Hemen o gazla doktor o gun degil ertesi gun olsun dedigi halde dinlemedik hemen yaptik iyi ki yapmisim o gün catladi buyuk ihtimalle. Sonuc da ortada
fakirin umudu işte ne yapayım ,Canım bulantı öyle hemen olmuyor benim bildiğim. Bir de regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı, bat geçmeden erken sevinme bence ama inşallah bebiş vardır.
Yok canım estağfurullah olur mu hiç. Erkenden sevinince hayal kırıklığı çok oluyor diye söylemek istedim. Yoksa ben de bir yıl boyunca her ay gebelik belirtisi takip ettim. Hatta bu ay gebe kaldım ama belirtilerimi soranlara, geçen ay daha fazla belirti hissetmiştim dedimfakirin umudu işte ne yapayım ,
Canım maalesef çok sinir bozucu bir durum. Ben de çok yaşadım ama son bir kaç ay eşim çok değişti. İş planını bile ovulasyona göre yapıyordu çok yorulmayacağı şekilde çalışıyordu. Ha ne yaptın dersen, hiçbir şey yapmadım kendiliğinden oldu. Bebek isteği arttı herhalde. Bir de sperm testi sonuçları da etkilemiş olabilir. Eşim hep problemin kendinde olduğunu düşünüyormuş içten içe. Sperm testi sonuçları iyi gelince kendine güveni geldi herhalde.Bu kocalardan hiç bişey olmaz relg biteli kac gün oldu hiç sırnaşmadım hiç umurunda değil sorsan bu ay bebek yapmaya başladık bu akşam hadi bebek yapalım dedim kafayı yastığa koyduğu gibi uyudu sabah namazdan sonra aklına gelir diye bekledim fosur fosur uyudu.bende daha uğraşacak değilim dedim ona geriye doğru bi düşün 3 gebelik nasıl oldu benim seni dürtmemle çocuk yaptık benden bu kadar dedim 4. Yüde kendi çabanla yap. Sonra heves olmuyor bende böyle kocayla nasıl olsun bi lafta bebek istiyor icraat ben hadi hadi diyecem de olacak..
Dün ben de İstanbul dan SİVAS a geldim uçakla. Midem bulanır diye yanıma su kraker leblebi mandalina :) ne bulduysam aldım ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. X-ray lerde sorun çıkarmadı kimse. Hemen elle arama yapıp aradan geçirdiler beni.Kizlar konyadan istanbula uctum bi sıkıntı olmadi elhamdulillah.. zaten 55 dakikalik bi ucustu.. sadece oturdugumda sirtim ve belim agriyo, onun harici problem olmadi sukur... İnsaAllah ikinci ucusumda da olmaz.. hemen hemen 4 saate yakin bir ucus olacak.. x raylardan gecmedim:) 2 saat ucagi bekleyecek olmam biraz mutsuz etti beni.. bir de yalniz uçacağımkalbim konyada kaldi
inşallah ben de sevinirim. gerçi bizim 3. ayımız bu ay ama ne yapayım her ay diyorum bu ay takmıycam umursamıycam diye. bat yaklaştıkça bi heyecan tutuyo beni. regl ağrım var cumadan beri mesela. hala da var. olmayınca bi de ateşim de düşmeyince öyle düşündüm, daha doğrusu düşünmek istedim ama Allahtan hayırlısı.Yok canım estağfurullah olur mu hiç. Erkenden sevinince hayal kırıklığı çok oluyor diye söylemek istedim. Yoksa ben de bir yıl boyunca her ay gebelik belirtisi takip ettim. Hatta bu ay gebe kaldım ama belirtilerimi soranlara, geçen ay daha fazla belirti hissetmiştim dedimgerçekten de geçen ay erkenden yorulmalar, baş dönmesi, bel ve sırt ağrısı, kramplar, beyaz akıntı olmuştu ama bu ay sadece bat günü regl sancısı oldu 5-10 dk kadar, bir de iştahım artmıştı.
kızlar günaydın. bugun ateşim 36.5 çıktı .. Göğüslerim çok sızlıyor, kasıklarım batıyor,, Allahım çok hafif de midem bulanıyor şuan. Ben mide bulantısına da razıyım yeter ki kırmızılar gelmesinbat 25 aralık
İnşallah canım. adet günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum evet. geçen ay yapmıştım bi gün önce, tüm hayallerim yıkıldı. bu ay adetim gecikirse şayet, bir sonraki haftayı bekliycemKreuznach benimmt erkennt gebelik Belüftung müde bulanmasiydi. Ben onemsemiyordum ama yok değilim filan derken adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm...
Naçizane tavsiyem cidden bu da adet belirtisi olabilir ama çok umuda kapılmayın hatta yok gibi davranın. Ve adetiniz en azından bir iki gün geçmeden test yapmayın. Çünkü adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor malesef. kurtajdan sonraki dokuz ay her ay farklı belirtiler bana hamileyim dedirtiyordu. son ay gerçek olan belirtiler rbile ben hamile değilim dexietiyordu bana ama hamileydim:) inşallah sizde hamilesinizdir
Canim hosgeldin bu arada ateşin güzel gidiyor. Insallah sonu guzelolsun. Ama atesin son dakika bile düştüğü oluyor malesef. Insallah bebis seninledir.kızlar tablomun son halini atıyorum
1.gün-
2.gün-35.7
3gün-35.7
4.gün-35.6
5.gün- *
6.gün-36.0
7.gün-*
8.gün-35.9
9.gün-35.6*
10.gün-35.6
11.gün-35.7*
12.gün-35.9
13.gün-35.3*
14.gün-35.6
15.gün-35.7*
16.gün-36.0
17.gün-36.1
18.gün-36.2
19.gün-36.1
20.gün-36.2*
21.gün-36.0*
22.gün-36.1*
23.gün-36.2
24.gün-36.1
25.gün-36.0
26.gün-36.4*
27.gün-36.4*
28.gün-36.5
Aynen oyle canim valla. Kesinlikle dinlemiyor.Olacağı varsa kayınvalide falan dinlemiyor
Artışlar güzel canım. Bat ne zamandı?kızlar tablomun son halini atıyorum
1.gün-
2.gün-35.7
3gün-35.7
4.gün-35.6
5.gün- *
6.gün-36.0
7.gün-*
8.gün-35.9
9.gün-35.6*
10.gün-35.6
11.gün-35.7*
12.gün-35.9
13.gün-35.3*
14.gün-35.6
15.gün-35.7*
16.gün-36.0
17.gün-36.1
18.gün-36.2
19.gün-36.1
20.gün-36.2*
21.gün-36.0*
22.gün-36.1*
23.gün-36.2
24.gün-36.1
25.gün-36.0
26.gün-36.4*
27.gün-36.4*
28.gün-36.5
Sagolasin canım düzelttim. nasılsın canım? Tüm sayfaları okuyamadım çok fazlaydi birde günlerdir yoğun olunca... Daha kan vermeyecegğim bekleyeceğim yazdığını gördüm sadece. Her şey yolunda inşallah.?[/QUOTE][.
B BenanAsiye canim klavyeden almanca olmus ilk kelimeler. Bir an ben mi yanlis görüyorum dedim.ShinSeGi bebis olsun canim insallah. Bu ay heyecanli umutlusun insallah olur canim
canım bata son 2 günArtışlar güzel canım. Bat ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?