Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın. bugun ateşim 36.5 çıktı .. Göğüslerim çok sızlıyor, kasıklarım batıyor,, Allahım çok hafif de midem bulanıyor şuan. Ben mide bulantısına da razıyım yeter ki kırmızılar gelmesin bat 25 aralık

Kızlar ya bilgisayarım bozuldu tel in de şarjı dayanmıyor bu internete girmeye hemen bitiveriyor. Resmen madurum

Canım bulantı öyle hemen olmuyor benim bildiğim. Bir de regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı, bat geçmeden erken sevinme bence ama inşallah bebiş vardır.

kızlar tablomun son halini atıyorum

1.gün-
2.gün-35.7
3gün-35.7
4.gün-35.6
5.gün- *
6.gün-36.0
7.gün-*
8.gün-35.9
9.gün-35.6*
10.gün-35.6
11.gün-35.7*
12.gün-35.9
13.gün-35.3*
14.gün-35.6
15.gün-35.7*
16.gün-36.0
17.gün-36.1
18.gün-36.2
19.gün-36.1
20.gün-36.2*
21.gün-36.0*
22.gün-36.1*
23.gün-36.2
24.gün-36.1
25.gün-36.0
26.gün-36.4*
27.gün-36.4*
28.gün-36.5

Olacağı varsa kayınvalide falan dinlemiyor

fakirin umudu işte ne yapayım ,
Yok canım estağfurullah olur mu hiç. Erkenden sevinince hayal kırıklığı çok oluyor diye söylemek istedim. Yoksa ben de bir yıl boyunca her ay gebelik belirtisi takip ettim. Hatta bu ay gebe kaldım ama belirtilerimi soranlara, geçen ay daha fazla belirti hissetmiştim dedim gerçekten de geçen ay erkenden yorulmalar, baş dönmesi, bel ve sırt ağrısı, kramplar, beyaz akıntı olmuştu ama bu ay sadece bat günü regl sancısı oldu 5-10 dk kadar, bir de iştahım artmıştı.

Canım maalesef çok sinir bozucu bir durum. Ben de çok yaşadım ama son bir kaç ay eşim çok değişti. İş planını bile ovulasyona göre yapıyordu çok yorulmayacağı şekilde çalışıyordu. Ha ne yaptın dersen, hiçbir şey yapmadım kendiliğinden oldu. Bebek isteği arttı herhalde. Bir de sperm testi sonuçları da etkilemiş olabilir. Eşim hep problemin kendinde olduğunu düşünüyormuş içten içe. Sperm testi sonuçları iyi gelince kendine güveni geldi herhalde.

Dün ben de İstanbul dan SİVAS a geldim uçakla. Midem bulanır diye yanıma su kraker leblebi mandalina :) ne bulduysam aldım ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. X-ray lerde sorun çıkarmadı kimse. Hemen elle arama yapıp aradan geçirdiler beni.

inşallah ben de sevinirim. gerçi bizim 3. ayımız bu ay ama ne yapayım her ay diyorum bu ay takmıycam umursamıycam diye. bat yaklaştıkça bi heyecan tutuyo beni. regl ağrım var cumadan beri mesela. hala da var. olmayınca bi de ateşim de düşmeyince öyle düşündüm, daha doğrusu düşünmek istedim ama Allahtan hayırlısı.

Canım benim erken gebelik Belirtim mide bulanmasiydi. Ben onemsemiyordum ama yok değilim filan derken adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm...
Naçizane tavsiyem cidden bu da adet belirtisi olabilir ama çok umuda kapılmayın hatta yok gibi davranın. Ve adetiniz en azından bir iki gün geçmeden test yapmayın. Çünkü adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor malesef. kurtajdan sonraki dokuz ay her ay farklı belirtiler bana hamileyim dedirtiyordu. son ay gerçek olan belirtiler rbile ben hamile değilim dexietiyordu bana ama hamileydim:) inşallah sizde hamilesinizdir:)

İnşallah canım. adet günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum evet. geçen ay yapmıştım bi gün önce, tüm hayallerim yıkıldı. bu ay adetim gecikirse şayet, bir sonraki haftayı bekliycem

Canim hosgeldin bu arada ateşin güzel gidiyor. Insallah sonu guzelolsun. Ama atesin son dakika bile düştüğü oluyor malesef. Insallah bebis seninledir.

Olacağı varsa kayınvalide falan dinlemiyor
Aynen oyle canim valla. Kesinlikle dinlemiyor.
B BenanAsiye canim klavyeden almanca olmus ilk kelimeler. Bir an ben mi yanlis görüyorum dedim. ShinSeGi bebis olsun canim insallah. Bu ay heyecanli umutlusun insallah olur canim

Arkadaşlar merhaba nasılsınız?

Yeni hamile arkadaşlar:) akintiniz nasıl? Benim kokusuz beyaz ama. böyle çok bi artış göstermedi. sanki artması lazımdı ya da kuruntu mu yapıyorum. ? Benim ki az çünkü.

Bugün hamdolsun 5+5 olduk. Burarada gebeligimi sadece Eşim ben gorumcem biliyoruz birde de kendi annem ama annem uzakta.... Bende gün geçtikçe bir yorgunluk daha çok uyuma isteği oluyor. Dün aileden birinin nikahı. vardı. kalabalıktı. bata yoruldum. herkeste normal zaman olduğu nu zannettiği için kimse dur sen otur demiyor:) saat 10 da uyku bastırıyor bi taraftan. Hadi gidelim diyorum kimse aldırmıyor.. gorumcemde de diyor ki saklarsan böyle olur kimse sana daha nazik davranmaz :)
Bütün korkularımi azad ettim ama hala söyleme hususunda ki korku mu atamadım... ilk bebeğimi kaybettikten aylar sonra bile hamileliğimimi doğumumu soran oluyordu.. öğrendiğimiz gün yedi duvelin haberi olmuştu. sonra öldüğünü söylemek çok acıydı....
Siz ne zaman başladınız söylemeye?

Son düzenleme:
[.
B BenanAsiye canim klavyeden almanca olmus ilk kelimeler. Bir an ben mi yanlis görüyorum dedim. ShinSeGi bebis olsun canim insallah. Bu ay heyecanli umutlusun insallah olur canim[/QUOTE]
Sagolasin canım düzelttim. nasılsın canım? Tüm sayfaları okuyamadım çok fazlaydi birde günlerdir yoğun olunca... Daha kan vermeyecegğim bekleyeceğim yazdığını gördüm sadece. Her şey yolunda inşallah.?

Artışlar güzel canım. Bat ne zamandı?

[.
B BenanAsiye canim klavyeden almanca olmus ilk kelimeler. Bir an ben mi yanlis görüyorum dedim. ShinSeGi bebis olsun canim insallah. Bu ay heyecanli umutlusun insallah olur canim
Sagolasin canım düzelttim. nasılsın canım? Tüm sayfaları okuyamadım çok fazlaydi birde günlerdir yoğun olunca... Daha kan vermeyecegğim bekleyeceğim yazdığını gördüm sadece. Her şey yolunda inşallah.?[/QUOTE]
Canim iyiyim suan problem yok gibi benim de akintim var beyaz beyaz. Asiri degil senin dedigin gibi. Ya evet canim son olaylar karışık oldu. Suan akışına bırakmak istiyorum. Cumartesi gittigim hastanede takip düşündüğüm icin orda degerim 267 cikti onu baz alarak hesap yaptim gidersem bile cuma belki kese icin giderim. Ama dayanabilirsem kalp atisina kadar gitmemeyi dusunuyorum. Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…