Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim iyiyim suan problem yok gibi benim de akintim var beyaz beyaz. Asiri degil senin dedigin gibi. Ya evet canim son olaylar karışık oldu. Suan akışına bırakmak istiyorum. Cumartesi gittigim hastanede takip düşündüğüm icin orda degerim 267 cikti onu baz alarak hesap yaptim gidersem bile cuma belki kese icin giderim. Ama dayanabilirsem kalp atisina kadar gitmemeyi dusunuyorum. Allah nasip ederse[/QUOTE]
O zaman boyle olması normal. İlk gebeligimden akıntı konusunu hiç hatırlamıyorum. Bazılarında çok akıntı oluyormuş. Buzimkiside normal herhalde

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Vesveseye hiç yer verme.bebegin saglicakla gidiyorddur Allahin izniyle. Insallah istedigin yere kadar sabredebilirsin:). Kalp atışı ve devamında sağlıcakla devam etmesiyle şad olursunuz:)

Veson naber canım? Bugün ateş tabloma Yen'i değeri girince çizgiyi 19. Güne taşıdı. Ama demiştim ya her gün ovu testi yapıyorum. O gün olma olasılığı sıfır, o günkü test hayalet çizgi. 19. Gün bir saat önce uyanmıştım ve 36.8 çıkmıştı. Bende saat başı bir derece değişiyor. Çizgi 19 da kalmasın diye ben de ateş değerini 36.8 den 36.9 a çektim. Bu ay tek sevğncim geç yum olmaması buna da sevindim işte kader.

O zaman boyle olması normal. İlk gebeligimden akıntı konusunu hiç hatırlamıyorum. Bazılarında çok akıntı oluyormuş. Buzimkiside normal herhalde

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Vesveseye hiç yer verme.bebegin saglicakla gidiyorddur Allahin izniyle. Insallah istedigin yere kadar sabredebilirsin:). Kalp atışı ve devamında sağlıcakla devam etmesiyle şad olursunuz:)[/QUOTE]

Amin canim insallah sen ne yapcaksin?

Deme oyle demeeeee bak pisman olirsun anam bende dedim senin gibi 4 ay kan kustum yok anam yok saglicakla hamuke kalda olmasin bulantin falan insaAllah hamile kalir saglicaklada kucaklar hamileliginde kolay gecer kuzum aman deyim deme oyle vallahi bin pisman olursun hayirlisini dileeee hamileligin aha haksizsam soylesin ablam iiz

15 te ovu olmuş gibi 2 gün daha bekleyelim

15 te ovu olmuş gibi 2 gün daha bekleyelim
evet canım sanırım 15 te oldu. bekliyorum sakin kalmaya çalışıyorum. cumadan beri adet ağrım var ama olmadım . ateşim de düşmeyince olumlu düşünmek istiyorum da gene adet olursam durumum vahim , üzüntüden kahrolurum artık

Kızlar selamlar, sizler bilirsiniz , tecrübelisiniz , bu testi dün sabah yapmıştım, gece baktığımda böyleydi, T çizgisinin kurumuş Halim'i anlayamadım, transferimin 10. Günüydü , ne olur bir akıl verin

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 56
Reactions: iiz
2-3 damla su damlat canim bakalim silinecek mi cizgi? Buharlasma ise beklemeden dolayi böyle olduysa su dokunce silinir.umarim bebis seninledir

Çok şükğr cnm iyiyim artık sevinecek birşeyler arıyoruz böyle Hayırlısı olsun sen gelecek aya tüpe mi başlayacaksın

Cnm daha çok yenisin Rabbim bekletmesin inşallah ama adet olursan da Dünya'nın sonu değil yeni ay yeniden kolları sıvayıp yoluna devam edeceksin hepimiz gibi.ateşi 9 ay düşmesin inşallah sonucu kesin yaz ateş tablonu da yolla.ilk sayfadan yardım alarak tablonu da yapabilirsin

Çok şükğr cnm iyiyim artık sevinecek birşeyler arıyoruz böyle Hayırlısı olsun sen gelecek aya tüpe mi başlayacaksın
Eğer yumurta varsa ve gelişecekse evet. Artık koşullu hale geldim :/ kaç seferdir iptal oluyor tedavim. o yüzden bu ay olmasa bile benim için yum olması ve zamanında çatlaması moralen bana iyi gelecek.

Bence yarın yeniden test yap cnm. İnçe bir çizgi var. İnşallah yarın yaptığında görürsün hemen.

Eğer yumurta varsa ve gelişecekse evet. Artık koşullu hale geldim :/ kaç seferdir iptal oluyor tedavim. o yüzden bu ay olmasa bile benim için yum olması ve zamanında çatlaması moralen bana iyi gelecek.
Misdincer in karışımını yemeye devam et inşallah bol bol yumurtan olur

Su tut çizgi kayboluyorsa buharlaşma çizgisi olabilir

Hayirlisi olsun canim insallah bebis vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…