- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
evet canım adet olup olmadığımı mutlaka yazıcam. çok teşekkür ederimm.. Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin isteyen herkesin inşallahCnm daha çok yenisin Rabbim bekletmesin inşallah ama adet olursan da Dünya'nın sonu değil yeni ay yeniden kolları sıvayıp yoluna devam edeceksin hepimiz gibi.ateşi 9 ay düşmesin inşallah sonucu kesin yaz ateş tablonu da yolla.ilk sayfadan yardım alarak tablonu da yapabilirsin
kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Cok zor gercekten..Allah acil şifalar versin canım Rabbim size bagıslasın babanızıkızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Canim allah dayanma gücü versin babanakızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
saol tatlım senle kaynaşamadk hoşgeldin bu aradaCanım çok geçmiş olsunDualarım seninle
Vallahi tadı igrenclik ötesi. Hayıt çayı yanında hiç. O kadar kötü. Bazen oguruyorum ama dayanip yiyorum sabah akşam.Misdincer in karışımını yemeye devam et inşallah bol bol yumurtan olur
O zaman boyle olması normal. İlk gebeligimden akıntı konusunu hiç hatırlamıyorum. Bazılarında çok akıntı oluyormuş. Buzimkiside normal herhalde
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Vesveseye hiç yer verme.bebegin saglicakla gidiyorddur Allahin izniyle. Insallah istedigin yere kadar sabredebilirsin:). Kalp atışı ve devamında sağlıcakla devam etmesiyle şad olursunuz:)
saol tatlım senle kaynaşamadk hoşgeldin bu arada
Canim ya gecmis olsun gercekten zor hastalik surec de oyle zor. Allah kolaylik versin insallah.kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Ben beklememeni ve kan vermeni oneririm. Duzensiz artislarda takip gerekiyor Allah gostermesin baska sey cikabilir diye. Farkli yerlerde yaptirdin ama ayni yerde bi deger daha gormek lazim onceki iki katindan fazla katlanmadiysa.[/QUOTE]Amin canim insallah sen ne yapcaksin?
tatlım dediğin yerden tablomu yaptım . o tabloya göre yarın adet günüm görünüyorCnm daha çok yenisin Rabbim bekletmesin inşallah ama adet olursan da Dünya'nın sonu değil yeni ay yeniden kolları sıvayıp yoluna devam edeceksin hepimiz gibi.ateşi 9 ay düşmesin inşallah sonucu kesin yaz ateş tablonu da yolla.ilk sayfadan yardım alarak tablonu da yapabilirsin
Canim Allah yardimciniz olsun malesef bu surec gercekten cok yipratici oluyor.hastayada hasta yakininada.suan agir geliyor babacigina insallah rabbim safi adiyla sifalar versin rabbim iyiligini versin canimkızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Rabbim şifa ver mevlam.senin baban bizim babamız öyle içim acidiki okuyunca.rabbimize duadan başka bişey gelmiyor elden.kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Rabbim şifa versin canım. Kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah...kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Aynen canim bende de bi sorun olmadi sukurDün ben de İstanbul dan SİVAS a geldim uçakla. Midem bulanır diye yanıma su kraker leblebi mandalina :) ne bulduysam aldım ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. X-ray lerde sorun çıkarmadı kimse. Hemen elle arama yapıp aradan geçirdiler beni.
saol canım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?