Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım adet olup olmadığımı mutlaka yazıcam. çok teşekkür ederimm.. Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin isteyen herkesin inşallah

kızlar çok kötüyüm babam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış

Reactions: iiz

Canım çok geçmiş olsun Dualarım seninle

Cok zor gercekten..Allah acil şifalar versin canım Rabbim size bagıslasın babanızı

Canim allah dayanma gücü versin babana
Size de sabır versin. Çok zor bu hastalık. Rabbim sifasini versin

amin kızlar onu acı çekerken görüp bi derman bulamamak çok kötü bide babam hep güçlüdür annesi ztn çok erken vefat etmiş dedemi abilerini elleriyle gömdü her işleriyle kendi uğraştı bukdr güçlü görüp şimdi bu durumda olması çok zor

Amin canim insallah sen ne yapcaksin?[/QUOTE]
Ben beklememeni ve kan vermeni oneririm. Duzensiz artislarda takip gerekiyor Allah gostermesin baska sey cikabilir diye. Farkli yerlerde yaptirdin ama ayni yerde bi deger daha gormek lazim onceki iki katindan fazla katlanmadiysa.

Canim ya gecmis olsun gercekten zor hastalik surec de oyle zor. Allah kolaylik versin insallah.

Amin canim insallah sen ne yapcaksin?
Ben beklememeni ve kan vermeni oneririm. Duzensiz artislarda takip gerekiyor Allah gostermesin baska sey cikabilir diye. Farkli yerlerde yaptirdin ama ayni yerde bi deger daha gormek lazim onceki iki katindan fazla katlanmadiysa.[/QUOTE]
Canim ya valla boyle daha cok stres yapiyorum durmadan kan verince. Ama kafamda da ya artış duzenli degilse de düşünmeden de edemiyorum. Valla bilmiyorum.

tatlım dediğin yerden tablomu yaptım . o tabloya göre yarın adet günüm görünüyor

Canim Allah yardimciniz olsun malesef bu surec gercekten cok yipratici oluyor.hastayada hasta yakininada.suan agir geliyor babacigina insallah rabbim safi adiyla sifalar versin rabbim iyiligini versin canim

Rabbim şifa ver mevlam.senin baban bizim babamız öyle içim acidiki okuyunca.rabbimize duadan başka bişey gelmiyor elden.

Kızlar ovulasyon döneminde acıkma oluyor mu sizde de? Yemek miktarım değişiyor mesela. Doymak bilmiyorum. Aranızda bunu yaşayan ya da duyan var mı?

Rabbim şifa versin canım. Kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah...

Aynen canim bende de bi sorun olmadi sukur

amin kızlar çok saolun iyi ki varsınız doktoru bi iğne vermişti akyuvarları çoğaltıp bağışıklığı arttıran onun etkisiymiş ağrın olmasa ztn işe yaramamış derdik demiş 5 gün böyle kıvranırsın demiş ağrı kesici serum takmışlar anca bi gün idare eder seni dmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…