- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Ben de boyle duymustum canim, vucut savassin diye kullaniliyor o igneler. Ise yariyor olmasi daha iyi bence. Biraz sabir lazim biraz da destek cok zor ama Allah yardimcisi olsun.amin kızlar çok saolun iyi ki varsınız doktoru bi iğne vermişti akyuvarları çoğaltıp bağışıklığı arttıran onun etkisiymiş ağrın olmasa ztn işe yaramamış derdik demiş 5 gün böyle kıvranırsın demiş ağrı kesici serum takmışlar anca bi gün idare eder seni dmiş
Canim ya valla boyle daha cok stres yapiyorum durmadan kan verince. Ama kafamda da ya artış duzenli degilse de düşünmeden de edemiyorum. Valla bilmiyorum.[/QUOTE]Canim ya gecmis olsun gercekten zor hastalik surec de oyle zor. Allah kolaylik versin insallah.
Ben beklememeni ve kan vermeni oneririm. Duzensiz artislarda takip gerekiyor Allah gostermesin baska sey cikabilir diye. Farkli yerlerde yaptirdin ama ayni yerde bi deger daha gormek lazim onceki iki katindan fazla katlanmadiysa.
Allah şifa versin canım yaa ne denir bilmiyorum... en kısa sürede atlatsın bu süreçleri sağlığına kavuşsun inşallah... Allah hepinize sabır versin..kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Canim ya valla boyle daha cok stres yapiyorum durmadan kan verince. Ama kafamda da ya artış duzenli degilse de düşünmeden de edemiyorum. Valla bilmiyorum.
O zaman boyle olması normal. İlk gebeligimden akıntı konusunu hiç hatırlamıyorum. Bazılarında çok akıntı oluyormuş. Buzimkiside normal herhalde
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Vesveseye hiç yer verme.bebegin saglicakla gidiyorddur Allahin izniyle. Insallah istedigin yere kadar sabredebilirsin:). Kalp atışı ve devamında sağlıcakla devam etmesiyle şad olursunuz:)
Her sey Allahtan ama, en azindan 2 defa duzenli artis gormek lazim canim. 1 defasini zaten yaptirmissin, ikincisini de yaptirmani oneririm. Zaten yaptirmayinca icin ferahlamiyor ki aklin hep orda oluyor. O ikiye katlanmayi gorunce en azindan biraz ferahlarsin.
Canım ya ne desem yetersiz biliyorum. Allah babanın acılarını dindirsin sağlığına kavuştursun inşallah. sana da güç kuvvet versin. moralini iyi tutmaya çalış canım ki babanın moralinide yüksek tutabilesiniz allah yardımcınız olsunkızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Amin canim insallah sen ne yapcaksin?
Her sey Allahtan ama, en azindan 2 defa duzenli artis gormek lazim canim. 1 defasini zaten yaptirmissin, ikincisini de yaptirmani oneririm. Zaten yaptirmayinca icin ferahlamiyor ki aklin hep orda oluyor. O ikiye katlanmayi gorunce en azindan biraz ferahlarsin.
yaklaştı doğumun hayırlısıyla kucagına al canım. Allah kurtarsınCok sevindim ablam az da olsa duzelmissin dahada duzelir iyikesirsin insaAlalh yaa hayirlisi olsun emii bebd ecok dua ediyorum leyla ablama ve burdakilere ozellikle doguma girerken edicem bana dua edin de saglicakla normal dogum yapayim insaAlalh kizimi alrkim kucagima bu persembe dr kontrolum var ondam sonra haftalik cagiricak beni dr emice heyecanimda artti tabi
sen ne hissediyorsun cinsiyet için ?Ay öyle mi diyosun:)) bende alıştırmaya basladim kendimi bakalım süpriz olacakmı:))teşekkür ederim canim
Ya canım ben su an hala gebeligin haberiyle ayaklarım yere inmedi:) her gün sabah kalktığımda sukrediyorum... Ya ben 7.haftada gidecektim. Sonra 13 Şubatta zaten randevumuz olduğu aklımıza geldi.(eşli tedaviye baslayacaktik ama Allah gönderdi mucizemizi) direk 13 Şubatta gitmeye karar verdik eşimle. Doktora da sürpriz olacak:)
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.sık sık atistirinca azar azar miğdem çok bulanmiyor. Belinde ve kasiklarimda agri var. cabuk yoruluyorum. Goguslerim sizlamaya başladı . Durumlar böyle. Her halimize şükür.
benımde lk belırtım belli belirsiz mide bulantısıydı. ben de her ay hamılemıyım dıye beklerım bu ay hıc beklemedım belırtıden de anlamadımCanım benim erken gebelik Belirtim mide bulanmasiydi. Ben onemsemiyordum ama yok değilim filan derken adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm...
Naçizane tavsiyem cidden bu da adet belirtisi olabilir ama çok umuda kapılmayın hatta yok gibi davranın. Ve adetiniz en azından bir iki gün geçmeden test yapmayın. Çünkü adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor malesef. kurtajdan sonraki dokuz ay her ay farklı belirtiler bana hamileyim dedirtiyordu. son ay gerçek olan belirtiler rbile ben hamile değilim dexietiyordu bana ama hamileydim:) inşallah sizde hamilesinizdir:)
Ya canım ben su an hala gebeligin haberiyle ayaklarım yere inmedi:) her gün sabah kalktığımda sukrediyorum... Ya ben 7.haftada gidecektim. Sonra 13 Şubatta zaten randevumuz olduğu aklımıza geldi.(eşli tedaviye baslayacaktik ama Allah gönderdi mucizemizi) direk 13 Şubatta gitmeye karar verdik eşimle. Doktora da sürpriz olacak:)
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.sık sık atistirinca azar azar miğdem çok bulanmiyor. Belinde ve kasiklarimda agri var. cabuk yoruluyorum. Goguslerim sizlamaya başladı . Durumlar böyle. Her halimize şükür.
Böyle igrenme gibi :) dini. Ben tam sekiz ay her ay hamile miyim diye bekledim. Bu ay diyorum ki beklentisizlik ilk ayim ancak ikinci aya tam beklentisizlik olurum. Kafada bitiyor diyorlardı ya önemliymiş demek ki. Çok şükür. Sen nasılsın canım bu arada?benımde lk belırtım belli belirsiz mide bulantısıydı. ben de her ay hamılemıyım dıye beklerım bu ay hıc beklemedım belırtıden de anlamadım
Aynen canim ya bu halimize sukur cidden ben de en erken istediğim doktora 31 ocaga bulabildim o zamana kadar allaha emanetiz bakalim. Benim de kasiklarimda var ama cok siddetlo degil
Kızlar selamlar, sizler bilirsiniz , tecrübelisiniz , bu testi dün sabah yapmıştım, gece baktığımda böyleydi, T çizgisinin kurumuş Halim'i anlayamadım, transferimin 10. Günüydü , ne olur bir akıl verin
ahhh canim yaa malesef öyle oluyor. arkadasimin ablasi kemoterapi alda da yazik sabaha kadar ablasina masaj yapiyordu yine de dinmiyordu agrilarikızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
Allah kimseyi acıyla sınamasın Allah yadımcısı olsun inşallah.kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?