Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de boyle duymustum canim, vucut savassin diye kullaniliyor o igneler. Ise yariyor olmasi daha iyi bence. Biraz sabir lazim biraz da destek cok zor ama Allah yardimcisi olsun.

Canim ya valla boyle daha cok stres yapiyorum durmadan kan verince. Ama kafamda da ya artış duzenli degilse de düşünmeden de edemiyorum. Valla bilmiyorum.[/QUOTE]

Her sey Allahtan ama, en azindan 2 defa duzenli artis gormek lazim canim. 1 defasini zaten yaptirmissin, ikincisini de yaptirmani oneririm. Zaten yaptirmayinca icin ferahlamiyor ki aklin hep orda oluyor. O ikiye katlanmayi gorunce en azindan biraz ferahlarsin.

Allah şifa versin canım yaa ne denir bilmiyorum... en kısa sürede atlatsın bu süreçleri sağlığına kavuşsun inşallah... Allah hepinize sabır versin..

Canim ya valla boyle daha cok stres yapiyorum durmadan kan verince. Ama kafamda da ya artış duzenli degilse de düşünmeden de edemiyorum. Valla bilmiyorum.

Her sey Allahtan ama, en azindan 2 defa duzenli artis gormek lazim canim. 1 defasini zaten yaptirmissin, ikincisini de yaptirmani oneririm. Zaten yaptirmayinca icin ferahlamiyor ki aklin hep orda oluyor. O ikiye katlanmayi gorunce en azindan biraz ferahlarsin.[/QUOTE]

Canim carsamba 201 cikti cuma 397.yani aslinda katlamasini gordum. 3. Yani cumartesi farkli hastanede 267 cikti. Onu dikkate almiyorum insallah labaratuvar farki diye

Amin canim insallah sen ne yapcaksin?[/QUOTE]

Ya canım ben su an hala gebeligin haberiyle ayaklarım yere inmedi:) her gün sabah kalktığımda sukrediyorum... Ya ben 7.haftada gidecektim. Sonra 13 Şubatta zaten randevumuz olduğu aklımıza geldi.(eşli tedaviye baslayacaktik ama Allah gönderdi mucizemizi) direk 13 Şubatta gitmeye karar verdik eşimle. Doktora da sürpriz olacak:)
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.sık sık atistirinca azar azar miğdem çok bulanmiyor. Belinde ve kasiklarimda agri var. cabuk yoruluyorum. Goguslerim sizlamaya başladı . Durumlar böyle. Her halimize şükür.

Canim carsamba 201 cikti cuma 397.yani aslinda katlamasini gordum. 3. Yani cumartesi farkli hastanede 267 cikti. Onu dikkate almiyorum insallah labaratuvar farki diye[/QUOTE]
Canım zaten görmüşsü artışı. Olsada olmasa da elden bir şey gelmiyor ki. Ben durmadan okuyorum. Dua ediyorum. Bebeğin anne karnındaki hayatı tamamen Allahın elinde . Bizim elimizden hiç bir şey gelmez. Duadan başka.

Canım ya ne desem yetersiz biliyorum. Allah babanın acılarını dindirsin sağlığına kavuştursun inşallah. sana da güç kuvvet versin. moralini iyi tutmaya çalış canım ki babanın moralinide yüksek tutabilesiniz allah yardımcınız olsun

Amin canim insallah sen ne yapcaksin?

Ya canım ben su an hala gebeligin haberiyle ayaklarım yere inmedi:) her gün sabah kalktığımda sukrediyorum... Ya ben 7.haftada gidecektim. Sonra 13 Şubatta zaten randevumuz olduğu aklımıza geldi.(eşli tedaviye baslayacaktik ama Allah gönderdi mucizemizi) direk 13 Şubatta gitmeye karar verdik eşimle. Doktora da sürpriz olacak:)
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.sık sık atistirinca azar azar miğdem çok bulanmiyor. Belinde ve kasiklarimda agri var. cabuk yoruluyorum. Goguslerim sizlamaya başladı . Durumlar böyle. Her halimize şükür.[/QUOTE]

Aynen canim ya bu halimize sukur cidden ben de en erken istediğim doktora 31 ocaga bulabildim o zamana kadar allaha emanetiz bakalim. Benim de kasiklarimda var ama cok siddetlo degil

Canim carsamba 201 cikti cuma 397.yani aslinda katlamasini gordum. 3. Yani cumartesi farkli hastanede 267 cikti. Onu dikkate almiyorum insallah labaratuvar farki diye[/QUOTE]
201-397 degerleri aslinda normal ama doktorlar yine de bi deger artisi daha gormek isterler. Genelde iki katindan fazla arttigini gorduklerinde tamam gerek yok diyorlar.
Bence kalp atisina dek bekleme. En azindan kese zamani git dokktora.

yaklaştı doğumun hayırlısıyla kucagına al canım. Allah kurtarsın

Aynen canim ya bu halimize sukur cidden ben de en erken istediğim doktora 31 ocaga bulabildim o zamana kadar allaha emanetiz bakalim. Benim de kasiklarimda var ama cok siddetlo degil[/QUOTE]

Canım ben de seni nerden hatırlıyorum diyorum, ben de tüp bebek için randevu aldım ama Rabbim gitmeden nasip etti çok şükür

benımde lk belırtım belli belirsiz mide bulantısıydı. ben de her ay hamılemıyım dıye beklerım bu ay hıc beklemedım belırtıden de anlamadım

Aynen canim ya bu halimize sukur cidden ben de en erken istediğim doktora 31 ocaga bulabildim o zamana kadar allaha emanetiz bakalim. Benim de kasiklarimda var ama cok siddetlo degil[/QUOTE]

Zaten günden güne artıyor belirtiler canım. Hiç kafana takma.bazisinda hiç olmuyor. Bizde yeni müjde aldık. Abimin eşi emziriyordu yigenim dokuz aylık. Hamile olduğunu öğrendi. 2 aylık olmuş hemde neredeyse. Düzensiz adet gördüğü için farkedememis. Düşün belirtisi yok denecek kadar azmis . Belirtiler hep kişiye göre değişiyor. 31 ocak iyiymiş. Hem çok günde yok. Su an 4+? Kacsin. Bir kere daha değer görsen ne ise yarayacak ki? Ben şunu merak ediyorum düzenli artmadı mesela doktorlar ne yapıyor? Düzenli artması için yapılabilecek bir şey var mi? Ya da kese görmeye gittin diyelim kese görünmedi ne yapabilir doktorlar? Gene bi kaç hafta daha beklemek gerekmiyor mu. Belki geç dollenmedir diye. . En sonunda kapımız hep beklemeye çıkıyor... Rabbim bizlere sabir versin. Her gün on ikiyi bir gece gebelik takvimine bakıyorum olayy bebeğim bir gün daha büyüdü diye sevinmek için:)
Hepimiz Allaha emanet iz.

Ama oldu ki ters bir şeyler hissedersin hemen acilen doktora gidersin. Ters durum kendini hemen belli eder Allah in izniyle.

benımde lk belırtım belli belirsiz mide bulantısıydı. ben de her ay hamılemıyım dıye beklerım bu ay hıc beklemedım belırtıden de anlamadım
Böyle igrenme gibi :) dini. Ben tam sekiz ay her ay hamile miyim diye bekledim. Bu ay diyorum ki beklentisizlik ilk ayim ancak ikinci aya tam beklentisizlik olurum. Kafada bitiyor diyorlardı ya önemliymiş demek ki. Çok şükür. Sen nasılsın canım bu arada?

Son düzenleme:
Reactions: iiz
Aynen canim ya bu halimize sukur cidden ben de en erken istediğim doktora 31 ocaga bulabildim o zamana kadar allaha emanetiz bakalim. Benim de kasiklarimda var ama cok siddetlo degil

Zaten günden güne artıyor belirtiler canım. Hiç kafana takma.bazisinda hiç olmuyor. Bizde yeni müjde aldık. Abimin eşi emziriyordu yigenim dokuz aylık. Hamile olduğunu öğrendi. 2 aylık olmuş hemde neredeyse. Düzensiz adet gördüğü için farkedememis. Düşün belirtisi yok denecek kadar azmis . Belirtiler hep kişiye göre değişiyor. 31 ocak iyiymiş. Hem çok günde yok. Su an 4+? Kacsin. Bir kere daha değer görsen ne ise yarayacak ki? Ben şunu merak ediyorum düzenli artmadı mesela doktorlar ne yapıyor? Düzenli artması için yapılabilecek bir şey var mi? Ya da kese görmeye gittin diyelim kese görünmedi ne yapabilir doktorlar? Gene bi kaç hafta daha beklemek gerekmiyor mu. Belki geç dollenmedir diye. . En sonunda kapımız hep beklemeye çıkıyor... Rabbim bizlere sabir versin. Her gün on ikiyi bir gece gebelik takvimine bakıyorum olayy bebeğim bir gün daha büyüdü diye sevinmek için:)
Hepimiz Allaha emanet iz.

Ama oldu ki ters bir şeyler hissedersin hemen acilen doktora gidersin. Ters durum kendini hemen belli eder Allah in izniyle.[/QUOTE]

Oldu da bi seyler ters giderse demek olur mu canim ?
Allah gostermesin dis gebelik olup da tupu patlayan insanlar var. Benim arkadasimin basina yeni geldi sirf takip etmedi kan artisini diye. Bunlar tesadufen basa gelen kaderden gelen durumlar degil ki..
Doktorlar duzenli artis icin bi seyler yapamaz. Ama duzensiz artisin takibini yapmazsa olumcul sonuclar bile cikiyor ortaya dis gebelik yuzunden.

10. gundeysen eğer hamilesin canım. bu zamana kadar ilaçların etkisi kalmaz bence passionete de de öyle oldu mesela

ahhh canim yaa malesef öyle oluyor. arkadasimin ablasi kemoterapi alda da yazik sabaha kadar ablasina masaj yapiyordu yine de dinmiyordu agrilari Rabbim dayanma gücü ve şifa versin

Allah kimseyi acıyla sınamasın Allah yadımcısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…