- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
201-397 degerleri aslinda normal ama doktorlar yine de bi deger artisi daha gormek isterler. Genelde iki katindan fazla arttigini gorduklerinde tamam gerek yok diyorlar.Canim carsamba 201 cikti cuma 397.yani aslinda katlamasini gordum. 3. Yani cumartesi farkli hastanede 267 cikti. Onu dikkate almiyorum insallah labaratuvar farki diye
Istedigim doktora 31 ocaga randevu bulabildim canim[/QUOTE]201-397 degerleri aslinda normal ama doktorlar yine de bi deger artisi daha gormek isterler. Genelde iki katindan fazla arttigini gorduklerinde tamam gerek yok diyorlar.
Bence kalp atisina dek bekleme. En azindan kese zamani git dokktora.
ama testi sabah yaptım akşam böyleydi diyo canım anında belirmemiş ki10. gundeysen eğer hamilesin canım. bu zamana kadar ilaçların etkisi kalmaz bencepassionete de de öyle oldu mesela
He ablamm yaaaaaa az kaldi 36+1 im suan bakalim persembe kontrolum var heyecanimda var tabi acaba nasil olucak suyum mu gelicek doguma nasil gidicim ayyy simdide teori kuruyorum kafamda kesin soyle giderim boyle giderim diyeyaklaştı doğumun hayırlısıyla kucagına al canım. Allah kurtarsın
Hakkinda hayirlisi olsun canim.[/QUOTE]Istedigim doktora 31 ocaga randevu bulabildim canim
Allah zorunuzu kolay etsin. çok çok üzüldüm senin ne halde olduğunu düşünemiyorum bile. tedavisi işe yarasın inşallah. her zaman dua ediyorum sana.bu ay oldun bebegin de size güneş gibi doğsun inşallahamin kızlar çok saolun iyi ki varsınız doktoru bi iğne vermişti akyuvarları çoğaltıp bağışıklığı arttıran onun etkisiymiş ağrın olmasa ztn işe yaramamış derdik demiş 5 gün böyle kıvranırsın demiş ağrı kesici serum takmışlar anca bi gün idare eder seni dmiş
ama testi sabah yaptım akşam böyleydi diyo canım anında belirmemiş ki10. gundeysen eğer hamilesin canım. bu zamana kadar ilaçların etkisi kalmaz bencepassionete de de öyle oldu mesela
Zaten günden güne artıyor belirtiler canım. Hiç kafana takma.bazisinda hiç olmuyor. Bizde yeni müjde aldık. Abimin eşi emziriyordu yigenim dokuz aylık. Hamile olduğunu öğrendi. 2 aylık olmuş hemde neredeyse. Düzensiz adet gördüğü için farkedememis. Düşün belirtisi yok denecek kadar azmis . Belirtiler hep kişiye göre değişiyor. 31 ocak iyiymiş. Hem çok günde yok. Su an 4+? Kacsin. Bir kere daha değer görsen ne ise yarayacak ki? Ben şunu merak ediyorum düzenli artmadı mesela doktorlar ne yapıyor? Düzenli artması için yapılabilecek bir şey var mi? Ya da kese görmeye gittin diyelim kese görünmedi ne yapabilir doktorlar? Gene bi kaç hafta daha beklemek gerekmiyor mu. Belki geç dollenmedir diye. . En sonunda kapımız hep beklemeye çıkıyor... Rabbim bizlere sabir versin. Her gün on ikiyi bir gece gebelik takvimine bakıyorum olayy bebeğim bir gün daha büyüdü diye sevinmek için:)
Hepimiz Allaha emanet iz.
Ama oldu ki ters bir şeyler hissedersin hemen acilen doktora gidersin. Ters durum kendini hemen belli eder Allah in izniyle.
çok fazla tüketmedikten sonra sakıncası yoktur heralde ya nekdr yemiş olabilirsin kiThemodernmumma cnm neleri yemem lazım neleri hiç yememeliyiz.tecrubelerinr dayanarak söyler misin.mesela geçen gün maydanoz yedim sonradan ogrendimki sakincaliymis
Kasasiyla yemedigin surece her sey ye canim. Maydanoz da ye. Bitki caylarindan, alkolden, sigaradan uzak dur yeter canim. Ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor. Bu yuzden kendi vucuduna ve depolarima yatirim yapiyorsun. Bol su ic ama bebek icin o cok onemli.Themodernmumma cnm neleri yemem lazım neleri hiç yememeliyiz.tecrubelerinr dayanarak söyler misin.mesela geçen gün maydanoz yedim sonradan ogrendimki sakincaliymis
Zaten günden güne artıyor belirtiler canım. Hiç kafana takma.bazisinda hiç olmuyor. Bizde yeni müjde aldık. Abimin eşi emziriyordu yigenim dokuz aylık. Hamile olduğunu öğrendi. 2 aylık olmuş hemde neredeyse. Düzensiz adet gördüğü için farkedememis. Düşün belirtisi yok denecek kadar azmis . Belirtiler hep kişiye göre değişiyor. 31 ocak iyiymiş. Hem çok günde yok. Su an 4+? Kacsin. Bir kere daha değer görsen ne ise yarayacak ki? Ben şunu merak ediyorum düzenli artmadı mesela doktorlar ne yapıyor? Düzenli artması için yapılabilecek bir şey var mi? Ya da kese görmeye gittin diyelim kese görünmedi ne yapabilir doktorlar? Gene bi kaç hafta daha beklemek gerekmiyor mu. Belki geç dollenmedir diye. . En sonunda kapımız hep beklemeye çıkıyor... Rabbim bizlere sabir versin. Her gün on ikiyi bir gece gebelik takvimine bakıyorum olayy bebeğim bir gün daha büyüdü diye sevinmek için:)
Hepimiz Allaha emanet iz.
Ama oldu ki ters bir şeyler hissedersin hemen acilen doktora gidersin. Ters durum kendini hemen belli eder Allah in izniyle.
Amin canim insallah sen ne yapcaksin?
2 gündür biraz daha ıyıyım ama ıyıce toparladım diyemem bır serum daha yersem ıyı olurum galiba. yarın gitmeyı düşünüyorum doktra.Böyle igrenme gibi :) dini. Ben tam sekiz ay her ay hamile miyim diye bekledim. Bu ay diyorum ki beklentisizlik ilk ayim ancak ikinci aya tam beklentisizlik olurum. Kafada bitiyor diyorlardı ya önemliymiş demek ki. Çok şükür. Sen nasılsın canım bu arada?
canım sakın yemekten kesilme gıdanı tam al kı mıde bulantıların başlamasın . benım azıcık çoğalınca kestım yemegı bu defa bebek anneeden cekıyor ya sen yorgun düşüyorsun gıdasızda kalınca mide bulantıların çoğalıyor. sen az az sık sık yemene devam et .su yu unutma. mutlaka şekerli bir şey ye ...ki kan şekerin düşmesin. ben 0 şeker aldım . bebege zarar şeker diye ama kan şekerimin düşeceği hiç aklıma gelmedi aklıma gelince agzıma bır kesme şeker attım resmen gözüm açıldı demek kan şekerim düşmüş[/QUOTE]Ya canım ben su an hala gebeligin haberiyle ayaklarım yere inmedi:) her gün sabah kalktığımda sukrediyorum... Ya ben 7.haftada gidecektim. Sonra 13 Şubatta zaten randevumuz olduğu aklımıza geldi.(eşli tedaviye baslayacaktik ama Allah gönderdi mucizemizi) direk 13 Şubatta gitmeye karar verdik eşimle. Doktora da sürpriz olacak:)
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.sık sık atistirinca azar azar miğdem çok bulanmiyor. Belinde ve kasiklarimda agri var. cabuk yoruluyorum. Goguslerim sizlamaya başladı . Durumlar böyle. Her halimize şükür.
canım sakın yemekten kesilme gıdanı tam al kı mıde bulantıların başlamasın . benım azıcık çoğalınca kestım yemegı bu defa bebek anneeden cekıyor ya sen yorgun düşüyorsun gıdasızda kalınca mide bulantıların çoğalıyor. sen az az sık sık yemene devam et .su yu unutma. mutlaka şekerli bir şey ye ...ki kan şekerin düşmesin. ben 0 şeker aldım . bebege zarar şeker diye ama kan şekerimin düşeceği hiç aklıma gelmedi aklıma gelince agzıma bır kesme şeker attım resmen gözüm açıldı demek kan şekerim düşmüş[/QUOTE]Ya canım ben su an hala gebeligin haberiyle ayaklarım yere inmedi:) her gün sabah kalktığımda sukrediyorum... Ya ben 7.haftada gidecektim. Sonra 13 Şubatta zaten randevumuz olduğu aklımıza geldi.(eşli tedaviye baslayacaktik ama Allah gönderdi mucizemizi) direk 13 Şubatta gitmeye karar verdik eşimle. Doktora da sürpriz olacak:)
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.sık sık atistirinca azar azar miğdem çok bulanmiyor. Belinde ve kasiklarimda agri var. cabuk yoruluyorum. Goguslerim sizlamaya başladı . Durumlar böyle. Her halimize şükür.
canimm ya:):)Themodernmumma B BenanAsiye kizlar ikinizi de cok iyi anlıyorum..ikinize de hak veriyorum. Tabiki burda bana söyledikleriniz hepsi tavsiye. Hepsini kafamda ölçüp tartip biçiyorum merak etmeyin. Ikinizi de seviyorum hatta hepinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?