Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B BenanAsiye hicbir belirtisi yoktu, her sey guzel ilerliyordu 1 defa kan verdi ve 200 kusur cikti. Sonra kese muayenesi oncesi ic kanama gecirdi. Ben senin demek istedigini cok iyi anliyorum. Yurtdisinda da neden boyle bir uygulama oldugunun cok farkindayim. Sadece daha once basimdan gectigi icin, ve gecenleri de tanidigim icin, biraz daha bilincli yaklasmak, biraz da esegi saglam kaziga baglamak isteyen taraftayim.
Tabii ki herkesin kendi tasarrufu nasil yapacagi, neyi tercih edecegi.
Saglikli bi gebelik diliyorum hepinize. Zor buluyoruz, biraz daha onlemcil olabiliyoruz iste.

ama testi sabah yaptım akşam böyleydi diyo canım anında belirmemiş ki
genel kanı beklenen teste guvenılmez ama benım fıkrım ben guvenıyorum . durdukca netleşiyor bence. şu da var tabıı ben temmuz ayında 4 tane test yapmıstım 4 . de pozıtıf cıkmıstı kosa kosa kan verdım ama yoktu. testlerde bzuk olabilir tabı bu da her zaman ıhtımal dahilinde.

bu koşulda tekrar test yapacak. ben ilk testı yaptıgımda aynen bozuk testlerde oldugu gıbı resmne beyaz çizgi gösdum test bozuk ya da yok ıste dedım. sonra bır daha baktım pembelık ama oyle ıncekı çizgi resmen kıl gibi. bekledıkce baktım koyulaştı mınıcık daha. idrarı dökmemıstım aynı ıdrarla tekrar bır test yaptım baktım onda da var. 1 saat bekledım 1 saat sonra tekrar test yaptım baktım onda da çizgi var. yanı bir izgi görünüyorsa illa ertesi sabaha da gerek yok çünkü görünüyorsa çizgi artk kanda 20 lerın ustune cıkmıstır . bekleyıp 1 saat sonra tekrar yapılabilir. test bolsa tabıı

2 gündür biraz daha ıyıyım ama ıyıce toparladım diyemem bır serum daha yersem ıyı olurum galiba. yarın gitmeyı düşünüyorum doktra.

sen ne zaman kese için gideceksin ?

iiz canim ben kese icin gitmeyecegim:) direk muayeneye gidecegim. kese kalp atisi hepsi beraber:)

13 Subatta randevum vardi zaten tedaviye baslayacaktik. o zaman gidecegim insallah esimle beraber

Son düzenleme:
Reactions: iiz

Evde bi tane test kaldiydi yapasim cizgi goresim geldi kiz :))
O ani hic unutamiyorum :))

hakliin canim... Cok üzüldüm Allah yardimcisi olsun... tekil tekil cok degisik olaylar olabiliyor. Sagolasin haber verdigin icin. Allah saglikli gebelikler yasatsin insallah hepimmize ve saglicakla dogurmayi kucagimiza almayi nasip etsin

Kizlar benim bebek isi bu ay da yas
Cumartesi yumurtlama oldu ve sadece rek iliski malesef
Sonrasinda ben sehir dışına cikmak zorunda kaldim canim da sıkıldı

Themodernmumma cnm neleri yemem lazım neleri hiç yememeliyiz.tecrubelerinr dayanarak söyler misin.mesela geçen gün maydanoz yedim sonradan ogrendimki sakincaliymis
aşırıya kaçmadıkca her şey yıyebılırısn. sadece çiğ et asla yemeyecksın mesela salam ... vs sebzeler cok ıyı yıkanmış olmalı. her şey iyi pişmeli. bitki çayı içmeyeceksin. sebzelerı sirkeli su da beklet canım ıyı durula. bol su iç . besinsiz kaldıgın anda güçten düşersin o yuzden sık sık az az ye.

ben bunlara dikkat ediyorum.

Super tarif, tam olarak bunlari yapman lazim :))

zafrina89 canım babana acil şifalar diliyorum acıları dinsin sağlığına kavuşsun biran önce inşallah zor süreç Rabbim kimseye vermesin çekene kolaylıklar versin

Rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…