- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
genel kanı beklenen teste guvenılmez ama benım fıkrım ben guvenıyorum . durdukca netleşiyor bence. şu da var tabıı ben temmuz ayında 4 tane test yapmıstım 4 . de pozıtıf cıkmıstı kosa kosa kan verdım ama yoktu. testlerde bzuk olabilir tabı bu da her zaman ıhtımal dahilinde.ama testi sabah yaptım akşam böyleydi diyo canım anında belirmemiş ki
Themodernmumma B BenanAsiye kizlar ikinizi de cok iyi anlıyorum..ikinize de hak veriyorum. Tabiki burda bana söyledikleriniz hepsi tavsiye. Hepsini kafamda ölçüp tartip biçiyorum merak etmeyin. Ikinizi de seviyorum hatta hepinizi de
2 gündür biraz daha ıyıyım ama ıyıce toparladım diyemem bır serum daha yersem ıyı olurum galiba. yarın gitmeyı düşünüyorum doktra.
sen ne zaman kese için gideceksin ?
genel kanı beklenen teste guvenılmez ama benım fıkrım ben guvenıyorum . durdukca netleşiyor bence. şu da var tabıı ben temmuz ayında 4 tane test yapmıstım 4 . de pozıtıf cıkmıstı kosa kosa kan verdım ama yoktu. testlerde bzuk olabilir tabı bu da her zaman ıhtımal dahilinde.
bu koşulda tekrar test yapacak. ben ilk testı yaptıgımda aynen bozuk testlerde oldugu gıbı resmne beyaz çizgi gösdum test bozuk ya da yok ıste dedım. sonra bır daha baktım pembelık ama oyle ıncekı çizgi resmen kıl gibi. bekledıkce baktım koyulaştı mınıcık daha. idrarı dökmemıstım aynı ıdrarla tekrar bır test yaptım baktım onda da var. 1 saat bekledım 1 saat sonra tekrar test yaptım baktım onda da çizgi var. yanı bir izgi görünüyorsa illa ertesi sabaha da gerek yok çünkü görünüyorsa çizgi artk kanda 20 lerın ustune cıkmıstır . bekleyıp 1 saat sonra tekrar yapılabilir. test bolsa tabıı
B BenanAsiye hicbir belirtisi yoktu, her sey guzel ilerliyordu 1 defa kan verdi ve 200 kusur cikti. Sonra kese muayenesi oncesi ic kanama gecirdi. Ben senin demek istedigini cok iyi anliyorum. Yurtdisinda da neden boyle bir uygulama oldugunun cok farkindayim. Sadece daha once basimdan gectigi icin, ve gecenleri de tanidigim icin, biraz daha bilincli yaklasmak, biraz da esegi saglam kaziga baglamak isteyen taraftayim.
Tabii ki herkesin kendi tasarrufu nasil yapacagi, neyi tercih edecegi.
Saglikli bi gebelik diliyorum hepinize. Zor buluyoruz, biraz daha onlemcil olabiliyoruz iste.
Seni morfoloji bozukluğu gibi topiklerde gördüm sandım ya da bu profil resmini çok kullanan var :)
Evde bi tane test kaldiydi yapasim cizgi goresim geldi kiz :))
O ani hic unutamiyorum :))
Anladim canim tahmin ettim zaten.
Ben hala yapiyorum canim gebelik testi. Koyulastikca hosuma gidiyor.
Anladim canim tahmin ettim zaten.
Ben hala yapiyorum canim gebelik testi. Koyulastikca hosuma gidiyor.
aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz . ben de yapayım barii benımde evde testım kaldıEvde bi tane test kaldiydi yapasim cizgi goresim geldi kiz :))
O ani hic unutamiyorum :))
olsun kız pahalı olsun bu saatten sonra pahalı olsunbi müsait olamadim bende gidip yeni test alacam:) zalim pahali ama olsun :)
olsun kız pahalı olsun bu saatten sonra pahalı olsun
aşırıya kaçmadıkca her şey yıyebılırısn. sadece çiğ et asla yemeyecksın mesela salam ... vs sebzeler cok ıyı yıkanmış olmalı. her şey iyi pişmeli. bitki çayı içmeyeceksin. sebzelerı sirkeli su da beklet canım ıyı durula. bol su iç . besinsiz kaldıgın anda güçten düşersin o yuzden sık sık az az ye.Themodernmumma cnm neleri yemem lazım neleri hiç yememeliyiz.tecrubelerinr dayanarak söyler misin.mesela geçen gün maydanoz yedim sonradan ogrendimki sakincaliymis
test parasina 750 ml zeytinyagi alabiliyorum iyi kalite :) koca ögrenci olunca hala:):)
alacam ama:)
Super tarif, tam olarak bunlari yapman lazim :))aşırıya kaçmadıkca her şey yıyebılırısn. sadece çiğ et asla yemeyecksın mesela salam ... vs sebzeler cok ıyı yıkanmış olmalı. her şey iyi pişmeli. bitki çayı içmeyeceksin. sebzelerı sirkeli su da beklet canım ıyı durula. bol su iç . besinsiz kaldıgın anda güçten düşersin o yuzden sık sık az az ye.
ben bunlara dikkat ediyorum.
Yaptim ben , T cizgisi C cizgisini ezip geciyor bu vakitlerde :))
kızlar çok kötüyümbabam 2. kemoterapisini aldı perş günü yan etkiler fena hiç bi yerim tutmuyo çok ağrım var diyodu demin aradm nasılsın diye ben dayanamıyorum çok ağrım var böyle olcaksa öleyim daha iyi fln dedi bide mızmız bi tip diildir demek ki baya kötü hastaneye götürdüler şimdi doktoru bekliolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?