Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 canım zor bir süreç baban ve sizler için. Rabbim dayanma gücü versin babana. İnşallah hayirlisiyla atlatirsiniz bugünleri, sağlığına tez zamanda kavuşur inşallah.

Ateş ölçer arkadaşlar ateş topiği olarak hatim yapıyoruz hatmin Duası Kabe de isimlerimiz anılarak yapılacak inşallah Arapça bilmeyenler kendi adına başka bir bilene okutabilir.benim de ismim oralarda anılsın isterseniz bildirim yapabilirsiniz :))

Evde bi tane test kaldiydi yapasim cizgi goresim geldi kiz :))
O ani hic unutamiyorum :))

Anladim canim tahmin ettim zaten.

Ben hala yapiyorum canim gebelik testi. Koyulastikca hosuma gidiyor.

benımde evde duran tetsım var ben de yapayım kopkoyu çizgiyi göreyim şöyle. o görünmeyen çizgiyi aradaıgım günlere inat :)

Ohhhh bizim için de yapın kızlar

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bugunku muayenede doktor sağdan 2 solda 1 yumurtan var dedi ve klomen yazdı klomeni bir defada ıkı doz kullanıcaksın dedi sizce bu yumurta sayısı ile ve klomenle hamıle kalabilirmiyim

Reactions: iiz
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bugunku muayenede doktor sağdan 2 solda 1 yumurtan var dedi ve klomen yazdı klomeni bir defada ıkı doz kullanıcaksın dedi sizce bu yumurta sayısı ile ve klomenle hamıle kalabilirmiyim
Hiç klomen kullanmadım ama fikrim tek yumurta ile de gebelik olur. Bence sayı iyi

Kızlar ben bişey sormak istiyorum ben ilişki saatine göre ff ye am yada pm den hangisini girmem gerektiğini kestiremiyorum mesela çalışma gece 2 yada 3 te oldu diyelim bu güne mi pm girecem yoksa yarına mı am girecem ben şimdiye kadar hep bu günün gecesi olduğu icin pm giriyordum. atıyorum dün gece 3 te çalışma oldu 22 ocağa pm girdim doğru mu oluyo

aslımda gece 12den öğlen 12ye kdr am öğlen 12den gece 12ye kadar pm oluyo canım

15 ovulasyon diye düşünmüştüm ff 14 e çekmiş daha önce tablon olmadığı için ortalama dpo süreni bilmiyoruz ama güzel gidiyo 2 güne test yapılır hiç test yağtınmı şimdiye kdr pamukkksekerrr

bu arada kızlar dpo 10 11 civarlarında teste pozitifi gördüler :) ilişki günlerini girmemişsin tabloya

Evet canım ilk defa yaptım işteydim o kadar oldu ilişki günlerini giremedim :)) hiç test yapmadım ama bu hafta gelmezse yapıcam . Tam 13. Günde yani ateşin dipte olduğu gün ve ondan sonra bir gün ara verip tekrar çalışma yaptık bekliyorum :)))

tablon çok umut verici canı hadi inşallah hayırlısıyla diyorum test yapınca atarsın buraya :) dpo 16dan uzun süren pek görmedim trifazik diye bi durum var ona benziyo senin tablo dimi FreeSoull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…