Ceviz ve süt tüket canım yiyebiliyosan da balıkTamam cnm sağolasın süt falan çokça tiketeyimmi
Hiç klomen kullanmadım ama fikrim tek yumurta ile de gebelik olur. Bence sayı iyi
Yiyebilirim cnm sıkıntı yok şimdilik bulantı falan.Ceviz ve süt tüket canım yiyebiliyosan da balık
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bugunku muayenede doktor sağdan 2 solda 1 yumurtan var dedi ve klomen yazdı klomeni bir defada ıkı doz kullanıcaksın dedi sizce bu yumurta sayısı ile ve klomenle hamıle kalabilirmiyim
Bir yumurta ile bile gebelik olabiliyor klomen ile yumurta sayısını arttırıp gebe kalma şansını arttırmak istiyor DrArkadaşlar merhaba iyi akşamlar bugunku muayenede doktor sağdan 2 solda 1 yumurtan var dedi ve klomen yazdı klomeni bir defada ıkı doz kullanıcaksın dedi sizce bu yumurta sayısı ile ve klomenle hamıle kalabilirmiyim
Maile baktım gelmiş uğraştım ama yapamadımKız ateş çok güzel gidiyor tabloda daha net gözüküyor foto değil linki yollaEki Görüntüle 1943586
pamukkksekerrr
Bir yumurta ile bile gebelik olabiliyor klomen ile yumurta sayısını arttırıp gebe kalma şansını arttırmak istiyor Dr
İnşallah canım yaa . Bişey sorucam bu akşam durduk yere midem boğazıma geldi . Afedersin öğürme filan Yok ama midem boğazımda sanki , kaçtır su içiyorum gene aynı . Çıkartıcam gibi oluyor arada . Sanki boğazım tıkanmış gibi , hani yemeği de hafif yedim anlamadım ilk defa böyle oluyorum . Belirti olabilir mi kiCanim tablon cok guzel duruyor insallah sonu bebis olsunpamukkksekerrr
Ben de tele yükledim ordan giriyorum bilgileri link mail e geliyor onu kes buraya yapıştır yapıyorsun bitiyorMaile baktım gelmiş uğraştım ama yapamadımsürekli şifre filan istiyor ben tlfna indirmiştim uygulamasını ordan giriyorum . O fotoyu da ordan çektim başka Türlü gönderemedim diye
Canım telefondan menü + settings + charting home page de link var onu kopyalaMaile baktım gelmiş uğraştım ama yapamadımsürekli şifre filan istiyor ben tlfna indirmiştim uygulamasını ordan giriyorum . O fotoyu da ordan çektim başka Türlü gönderemedim diye
yoğurt canım süt şişkinlik yapabilir. tabıı tercıhen sen bilirisnTamam cnm sağolasın süt falan çokça tiketeyimmi
benim ilk belirtim buyduİnşallah canım yaa . Bişey sorucam bu akşam durduk yere midem boğazıma geldi . Afedersin öğürme filan Yok ama midem boğazımda sanki , kaçtır su içiyorum gene aynı . Çıkartıcam gibi oluyor arada . Sanki boğazım tıkanmış gibi , hani yemeği de hafif yedim anlamadım ilk defa böyle oluyorum . Belirti olabilir mi ki
doğrudur canım.tablon çok umut verici canı hadi inşallah hayırlısıyla diyorum test yapınca atarsın buraya :) dpo 16dan uzun süren pek görmedim trifazik diye bi durum var ona benziyo senin tablo dimiFreeSoull
Peki arkadaşım benım saygıdeğer doktorum Neden böyle konuşuyor.
Doktorumu cok seviyorum ama birazda olsa ümit vermiyor hep en kötüsünden bahsediyor iyimi yapıyor bilmiyorum inşallah klomenın faydası olur
İnşallah canlarım inşallah . Birkaç gün daha gelmezse ilk işim idrarda test yapmak , sonucu burdan yazıcam sizleredoğrudur canım.
Evet canım trifazik desen oluşmuş, umut var. Güzel ilerlemiş. Varsa testte çıkma olasılığı yüksek. Senin ovulasyon bir gün sonra da olabilir ama anladığım zaten o günlerde çalışma olmuş. Hadi sonu bebiş olsun
Kuzum sana garanti verse Dr.cuğun ve olmasa nasıl hissedersin? Senin de deneyimlerinde vardır, negatif test hayal kırıklığı yaratıyor, insan sonraki ay bile toparlanmıyor hele tedavi sonucu negatif olmuşsa. O yüzden temkinli yaklaşması bence normal. Ben severim öyle Dr.ları.
Doktorumu cok seviyorum ama birazda olsa ümit vermiyor hep en kötüsünden bahsediyor iyimi yapıyor bilmiyorum inşallah klomenın faydası olur
Sonu guzel olsun canim insallah umut vermek istemem ama guzel belirtiler bunlar. Umarim iyi haberler verirsinİnşallah canım yaa . Bişey sorucam bu akşam durduk yere midem boğazıma geldi . Afedersin öğürme filan Yok ama midem boğazımda sanki , kaçtır su içiyorum gene aynı . Çıkartıcam gibi oluyor arada . Sanki boğazım tıkanmış gibi , hani yemeği de hafif yedim anlamadım ilk defa böyle oluyorum . Belirti olabilir mi ki
aniden kan fışkıracak gıbı hıssedıyorum. off ya toparlamadan tekrar fenalaşacagım galıbaOldu canım hatta kaç sabah burnumun içinde kurumuş kan temizledim normalmiş olabiliyormuş
Ahh canım Allah yardım etsin çok zor geçti benim hala arada vuruyor kusmalar bitti derken mide yanmasiyla geri geldi resmen hava çıkıyor midemden taş gibiyim ogurmeyi durduramıyorum başladı mıaniden kan fışkıracak gıbı hıssedıyorum. off ya toparlamadan tekrar fenalaşacagım galıba
Ben de yok canim.. ama kanamasi normalmis.. ben kan inceltici kullaniyorum ya belki ondan olmuyodur bende.. bugun ama baya kasildi rahmim, korktum bi.. ama gecti sonra sukur.. 7 haftaligiz bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?