Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bugunku muayenede doktor sağdan 2 solda 1 yumurtan var dedi ve klomen yazdı klomeni bir defada ıkı doz kullanıcaksın dedi sizce bu yumurta sayısı ile ve klomenle hamıle kalabilirmiyim
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bugunku muayenede doktor sağdan 2 solda 1 yumurtan var dedi ve klomen yazdı klomeni bir defada ıkı doz kullanıcaksın dedi sizce bu yumurta sayısı ile ve klomenle hamıle kalabilirmiyim
Bir yumurta ile bile gebelik olabiliyor klomen ile yumurta sayısını arttırıp gebe kalma şansını arttırmak istiyor Dr

Canim tablon cok guzel duruyor insallah sonu bebis olsun pamukkksekerrr
İnşallah canım yaa . Bişey sorucam bu akşam durduk yere midem boğazıma geldi . Afedersin öğürme filan Yok ama midem boğazımda sanki , kaçtır su içiyorum gene aynı . Çıkartıcam gibi oluyor arada . Sanki boğazım tıkanmış gibi , hani yemeği de hafif yedim anlamadım ilk defa böyle oluyorum . Belirti olabilir mi ki

Maile baktım gelmiş uğraştım ama yapamadım sürekli şifre filan istiyor ben tlfna indirmiştim uygulamasını ordan giriyorum . O fotoyu da ordan çektim başka Türlü gönderemedim diye
Ben de tele yükledim ordan giriyorum bilgileri link mail e geliyor onu kes buraya yapıştır yapıyorsun bitiyor

Maile baktım gelmiş uğraştım ama yapamadım sürekli şifre filan istiyor ben tlfna indirmiştim uygulamasını ordan giriyorum . O fotoyu da ordan çektim başka Türlü gönderemedim diye
Canım telefondan menü + settings + charting home page de link var onu kopyala

benim ilk belirtim buydu

tablon çok umut verici canı hadi inşallah hayırlısıyla diyorum test yapınca atarsın buraya :) dpo 16dan uzun süren pek görmedim trifazik diye bi durum var ona benziyo senin tablo dimi FreeSoull
doğrudur canım.

Evet canım trifazik desen oluşmuş, umut var. Güzel ilerlemiş. Varsa testte çıkma olasılığı yüksek. Senin ovulasyon bir gün sonra da olabilir ama anladığım zaten o günlerde çalışma olmuş. Hadi sonu bebiş olsun

Peki arkadaşım benım saygıdeğer doktorum Neden böyle konuşuyor.

Doktorumu cok seviyorum ama birazda olsa ümit vermiyor hep en kötüsünden bahsediyor iyimi yapıyor bilmiyorum inşallah klomenın faydası olur

Kuzum sana garanti verse Dr.cuğun ve olmasa nasıl hissedersin? Senin de deneyimlerinde vardır, negatif test hayal kırıklığı yaratıyor, insan sonraki ay bile toparlanmıyor hele tedavi sonucu negatif olmuşsa. O yüzden temkinli yaklaşması bence normal. Ben severim öyle Dr.ları.

İnşallah canlarım inşallah . Birkaç gün daha gelmezse ilk işim idrarda test yapmak , sonucu burdan yazıcam sizlere

Sonu guzel olsun canim insallah umut vermek istemem ama guzel belirtiler bunlar. Umarim iyi haberler verirsin

aniden kan fışkıracak gıbı hıssedıyorum. off ya toparlamadan tekrar fenalaşacagım galıba
Ahh canım Allah yardım etsin çok zor geçti benim hala arada vuruyor kusmalar bitti derken mide yanmasiyla geri geldi resmen hava çıkıyor midemden taş gibiyim ogurmeyi durduramıyorum başladı mı

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…