Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bgn k.rengi 2 3 damla sivi geldi sonra durdu beyaz akntim var atesim 36.7 36.9lara cikti sizce neden?

Doktorumu cok seviyorum ama birazda olsa ümit vermiyor hep en kötüsünden bahsediyor iyimi yapıyor bilmiyorum inşallah klomenın faydası olur
canim doktor adetli iken bakip söylediyse bu yumurta sayisini aslinda onlar yumurtalikta olan folikuller. her ay onlardan bi tanesi büyüyüp catliyor ve nasip olursa dollenip bebek oluyor. ama adetli iken bakilan ultrasonda her iki yumurtalikta da dörder beşer folikul olmasi lazim bu yumurta rezervinin iyi oldugunu gösterir. birer ikişer olmasi malesef yumurta rezervinin az olduguna işaret. fsh ve amh bakildi mi sana?

Ahh canım Allah yardım etsin çok zor geçti benim hala arada vuruyor kusmalar bitti derken mide yanmasiyla geri geldi resmen hava çıkıyor midemden taş gibiyim ogurmeyi durduramıyorum başladı mı
canımsın yaaa ... 3 aydan sonra biter diyorlar ama günlerı gecırmek zor oluyor.bendede başladı bögürme ama hafıf

kızlar günaydın regl derecem 35.6-7olmuştu biliyorsunuz . bugun de 36.2 çıktı. en azından tehlikeli bi arada değil. gece de eşim uyuyamamış uyanmıştı o arada ben de uyandım ama nasıl midem bulanıyor. yatarken hiçbişey yemedim. akşam yemeğimi de hafif yemiştim saat 8 de. yarın da böyle çıkarsa diyorum ki test mi yapsam

Her gün benim tablomla birlikte diğerlerine de bakıyorum en saçma benim ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…