- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Neden birkac gunu bekliyorsun dpo 14 desin bence yarinda yuksek cikarsa test yap.. :)İnşallah canlarım inşallah . Birkaç gün daha gelmezse ilk işim idrarda test yapmak , sonucu burdan yazıcam sizlere
Senin ates tablon yok?? Dpo kactasin canimKizlar bgn k.rengi 2 3 damla sivi geldi sonra durdu beyaz akntim var atesim 36.7 36.9lara ciktisizce neden?
15. Gun k.rengi damla geldi sabah olunca 16.gune uyancam. Ates tablosu yapamadim program yabanci diye cok anlamadm hergn kendim olcup takvimime not aliyorumSenin ates tablon yok?? Dpo kactasin canim
canim doktor adetli iken bakip söylediyse bu yumurta sayisini aslinda onlar yumurtalikta olan folikuller. her ay onlardan bi tanesi büyüyüp catliyor ve nasip olursa dollenip bebek oluyor. ama adetli iken bakilan ultrasonda her iki yumurtalikta da dörder beşer folikul olmasi lazim bu yumurta rezervinin iyi oldugunu gösterir. birer ikişer olmasi malesef yumurta rezervinin az olduguna işaret. fsh ve amh bakildi mi sana?Doktorumu cok seviyorum ama birazda olsa ümit vermiyor hep en kötüsünden bahsediyor iyimi yapıyor bilmiyorum inşallah klomenın faydası olur
Yarin düşerse regl gelir muhtemelen.. ovuyu degerlendirdin mi15. Gun k.rengi damla geldi sabah olunca 16.gune uyancam. Ates tablosu yapamadim program yabanci diye cok anlamadm hergn kendim olcup takvimime not aliyorum
Evet o gun ve oncesini dgerlendirdikYarin düşerse regl gelir muhtemelen.. ovuyu degerlendirdin mi
Ahh canım Allah yardım etsin çok zor geçti benim hala arada vuruyor kusmalar bitti derken mide yanmasiyla geri geldi resmen hava çıkıyor midemden taş gibiyim ogurmeyi durduramıyorum başladı mı
yarın ateşin düşmezse testını yap canım 14. gunun dolmus artıkİnşallah canlarım inşallah . Birkaç gün daha gelmezse ilk işim idrarda test yapmak , sonucu burdan yazıcam sizlere
aman aman olmasın çok kötü...Ben de yok canim.. ama kanamasi normalmis.. ben kan inceltici kullaniyorum ya belki ondan olmuyodur bende.. bugun ama baya kasildi rahmim, korktum bi.. ama gecti sonra sukur.. 7 haftaligiz bugun :)
Yap cnm ve link yollamayı tekrar dene bize biz de takip edelim:)kızlar günaydın regl derecem 35.6-7olmuştu biliyorsunuz . bugun de 36.2 çıktı. en azından tehlikeli bi arada değil. yarın da böyle çıkarsa diyorum ki test mi yapsam
36.5miş dün bugün 36.2ye düşmüş bakalım yarın kaç çıkıcak inşallah yukarı yönelirYap cnm ve link yollamayı tekrar dene bize biz de takip edelim:)
saol canım uyku sersemliğineTgbptn cnm değeri salı yerine çarşambaya girmişsin
beraber ilerliyoruz dpo 5 senin ölçüm saati farkı gözüküo farklı saatlerde mi ölçtün yoksa saatimi yanlış girdinHer gün benim tablomla birlikte diğerlerine de bakıyorum en saçma benim ki ya
beraber ilerliyoruz dpo 5 senin ölçüm saati farkı gözüküo farklı saatlerde mi ölçtün yoksa saatimi yanlış girdin
evet canım düşüş var. ben de yarını merak ediyorum . düşük çıkarsa bişey yok demektir. yine böyle olursa yani 36.2-3 civarı olursa test alıcam36.5miş dün bugün 36.2ye düşmüş bakalım yarın kaç çıkıcak inşallah yukarı yönelir
İşte tablo olmayınca Aklımızda tutmak mümkün değil yorum yapamıyor insan:)36.5miş dün bugün 36.2ye düşmüş bakalım yarın kaç çıkıcak inşallah yukarı yönelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?