Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımsın yaaa ... 3 aydan sonra biter diyorlar ama günlerı gecırmek zor oluyor.bendede başladı bögürme ama hafıf
Ben 3.5 oldum şimdi de 4 ayda geçer diyolar ama sayılı gün biter canım napalım herşey bebeğimiz için biraz eli yüzü belirginlessin o kadar özlüyorsun ki videoyaya aldı kardeşim yetmiyo çok kısa geliyo ezberledim her saniyeyi :)

Benim 2 hamileliğimde de bulantı 3. aydan sonra başlamıştı sonrasında da doğuma kadar yanma.. Rennie yi koliyle almıştık

Benim 2 hamileliğimde de bulantı 3. aydan sonra başlamıştı sonrasında da doğuma kadar yanma.. Rennie yi koliyle almıştık
Benim beş altı hafta arası başladı erken baslayanin erken geçiyormuş diyolar bide :) benim de yanmalar başladı gaviscon elimde akşamları

Benim beş altı hafta arası başladı erken baslayanin erken geçiyormuş diyolar bide :) benim de yanmalar başladı gaviscon elimde akşamları

o gaviscon a hiç ısınamadım ben midemi bulandırıyordu kullanamadım, rennie yi de hiç kaşık kullanarak içmedim hep kafaya diktim

Canim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:) iiz soda ic her gun canim o da iyi geliyor

bnm bi kuzenin kanaması vardı ya 12. haftadaymış kese de kanama varmış kendi kanaması da iğne ve hapa rağmen kesilmemiş doktor daha yapıcak bişey yok geçmesinş beklicez demiş geçerse tabi hiç kalkmadan yatıyomuş

Yaaa en korktugum sey insAllah cabuk kesilirr saglikli buyur bebegi.. 12 haftadan bahsediyorsun.. tutunsunn yavrucak guclu olsun insAllah.. neden olmus ki? Agir mi kaldirmis?

3 gündür ateş ölçmüyorum ya cok merak ediyorum derecemi unuttum

Reactions: iiz
canlar mide bulantım devam ediyor hafif hafif de olsa. regl öncesi bulanmaz normalde ama vücudum tümden değişiyor mu bu ay ne var anlamadım ya kafayı yicem

Yaaa en korktugum sey insAllah cabuk kesilirr saglikli buyur bebegi.. 12 haftadan bahsediyorsun.. tutunsunn yavrucak guclu olsun insAllah.. neden olmus ki? Agir mi kaldirmis?
bilmiyorum ki heralde baştan beri kötü gidiyodu bi aydır yatıyo ztn progestanfln vermişlerdi şimdi hiç kalkmıcaksn demişler bakalım hayırlısı olsun hakkında bn bukdr büyük olduğunu bilmiodum

o gaviscon a hiç ısınamadım ben midemi bulandırıyordu kullanamadım, rennie yi de hiç kaşık kullanarak içmedim hep kafaya diktim
Aynen ben de öyleyim artık ama bitiyo rennie alıcam ben de çok övdü kızlar da

Canim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:) iiz soda ic her gun canim o da iyi geliyor
Maşallah canım aman böyle iyi geçsin de benim karnım büyüsün diye bakarken pantalonlarim bol şuan :) midem şişiyor yemek yiyince acayip o rahatsız ediyo cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…