İşte bu Yüzden tablo değişik ilerliyor yarım saat bile çok şey farkettirebiliyor tam saatinde ölçmeye çalışHafta sonu kayma oluyor bazen ama hafta içi 7:30-7:45 arası ölçmüş oluyorum canım.
Ben 3.5 oldum şimdi de 4 ayda geçer diyolar ama sayılı gün biter canım napalım herşey bebeğimiz için biraz eli yüzü belirginlessin o kadar özlüyorsun ki videoyaya aldı kardeşim yetmiyo çok kısa geliyo ezberledim her saniyeyi :)canımsın yaaa ... 3 aydan sonra biter diyorlar ama günlerı gecırmek zor oluyor.bendede başladı bögürme ama hafıf
İşte bu Yüzden tablo değişik ilerliyor yarım saat bile çok şey farkettirebiliyor tam saatinde ölçmeye çalış
Ben 3.5 oldum şimdi de 4 ayda geçer diyolar ama sayılı gün biter canım napalım herşey bebeğimiz için biraz eli yüzü belirginlessin o kadar özlüyorsun ki videoyaya aldı kardeşim yetmiyo çok kısa geliyo ezberledim her saniyeyi :)
Benim beş altı hafta arası başladı erken baslayanin erken geçiyormuş diyolar bide :) benim de yanmalar başladı gaviscon elimde akşamlarıBenim 2 hamileliğimde de bulantı 3. aydan sonra başlamıştı sonrasında da doğuma kadar yanma.. Rennie yi koliyle almıştık
Benim beş altı hafta arası başladı erken baslayanin erken geçiyormuş diyolar bide :) benim de yanmalar başladı gaviscon elimde akşamları
Canim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:)Ben 3.5 oldum şimdi de 4 ayda geçer diyolar ama sayılı gün biter canım napalım herşey bebeğimiz için biraz eli yüzü belirginlessin o kadar özlüyorsun ki videoyaya aldı kardeşim yetmiyo çok kısa geliyo ezberledim her saniyeyi :)
Yaaa en korktugum seybnm bi kuzenin kanaması vardı ya 12. haftadaymış kese de kanama varmış kendi kanaması da iğne ve hapa rağmen kesilmemiş doktor daha yapıcak bişey yok geçmesinş beklicez demiş geçerse tabi hiç kalkmadan yatıyomuş
bilmiyorum ki heralde baştan beri kötü gidiyodu bi aydır yatıyo ztn progestanfln vermişlerdi şimdi hiç kalkmıcaksn demişler bakalım hayırlısı olsun hakkında bn bukdr büyük olduğunu bilmiodumYaaa en korktugum seyinsAllah cabuk kesilirr saglikli buyur bebegi.. 12 haftadan bahsediyorsun.. tutunsunn yavrucak guclu olsun insAllah.. neden olmus ki? Agir mi kaldirmis?
Aynen ben de öyleyim artık ama bitiyo rennie alıcam ben de çok övdü kızlar dao gaviscon a hiç ısınamadım ben midemi bulandırıyordu kullanamadım, rennie yi de hiç kaşık kullanarak içmedim hep kafaya diktim
Maşallah canım aman böyle iyi geçsin de benim karnım büyüsün diye bakarken pantalonlarim bol şuan :) midem şişiyor yemek yiyince acayip o rahatsız ediyo cokCanim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:)iiz soda ic her gun canim o da iyi geliyor
Tam saatinde uyanabilsem''5dk dahaa''cıyım hiç doyamıyorum sabah uykusuna
Ölç yat.birçok derece hafızaya alabiliyor düğmesine Basılı tutunca en son dereceyi gösterecektir.sabah uyanınca kaç çıkmış bakarsın
2 hamileligim demişsin cnm ikisi de düşük mı olduBenim 2 hamileliğimde de bulantı 3. aydan sonra başlamıştı sonrasında da doğuma kadar yanma.. Rennie yi koliyle almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?