Olmuş
aslinda gece çalışma yaptik ama tam olmadi gibiShinSeGi bugünüde değerlendir canım..
Hadi canım! Benle yarışmaHer gün benim tablomla birlikte diğerlerine de bakıyorum en saçma benim ki ya
bnm bi kuzenin kanaması vardı ya 12. haftadaymış kese de kanama varmış kendi kanaması da iğne ve hapa rağmen kesilmemiş doktor daha yapıcak bişey yok geçmesinş beklicez demiş geçerse tabi hiç kalkmadan yatıyomuş
2 hamileligim demişsin cnm ikisi de düşük mı oldu
MaşallahHayır canım benim 14 ve 10 yaşında 2 kızım var :) Bu tekne kazıntısı olacak inşallah :)
Kurallara uyuyoruz
Maşallah
Canım ağrım çok fazla tablolarima baktım en geç 31 de regl gelmiş bugün yarın gelir mi bilmiyorum çok sancim var belim ağrıyor ama ateş de olcmedim ya bi fikrim yok inşallah senin bekledigin gelir tatlım ne deyim
Ayyy ne gusel uzun ömürlü olsunlar inş.Hayır canım benim 14 ve 10 yaşında 2 kızım var :) Bu tekne kazıntısı olacak inşallah :)
Ayyy ne gusel uzun ömürlü olsunlar inş.
O da o yaşlarda diye biliyorum
Canim onemli olan sonuç. Ne saçma tablolarin sonu yesillendi. Insallah cok bekletmeden gelir bebis.Her gün benim tablomla birlikte diğerlerine de bakıyorum en saçma benim ki ya
Hafta sonu kayma oluyor bazen ama hafta içi 7:30-7:45 arası ölçmüş oluyorum canım.
Ben 3.5 oldum şimdi de 4 ayda geçer diyolar ama sayılı gün biter canım napalım herşey bebeğimiz için biraz eli yüzü belirginlessin o kadar özlüyorsun ki videoyaya aldı kardeşim yetmiyo çok kısa geliyo ezberledim her saniyeyi :)
Canim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:) @iiz soda ic her gun canim o da iyi geliyor
bnm bi kuzenin kanaması vardı ya 12. haftadaymış kese de kanama varmış kendi kanaması da iğne ve hapa rağmen kesilmemiş doktor daha yapıcak bişey yok geçmesinş beklicez demiş geçerse tabi hiç kalkmadan yatıyomuş
3 gündür ateş ölçmüyorum ya cok merak ediyorumderecemi unuttum
Ay masallah allah bağışlasınHayır canım benim 14 ve 10 yaşında 2 kızım var :) Bu tekne kazıntısı olacak inşallah :)
canim doktor adetli iken bakip söylediyse bu yumurta sayisini aslinda onlar yumurtalikta olan folikuller. her ay onlardan bi tanesi büyüyüp catliyor ve nasip olursa dollenip bebek oluyor. ama adetli iken bakilan ultrasonda her iki yumurtalikta da dörder beşer folikul olmasi lazim bu yumurta rezervinin iyi oldugunu gösterir. birer ikişer olmasi malesef yumurta rezervinin az olduguna işaret. fsh ve amh bakildi mi sana?
canim doktor adetli iken bakip söylediyse bu yumurta sayisini aslinda onlar yumurtalikta olan folikuller. her ay onlardan bi tanesi büyüyüp catliyor ve nasip olursa dollenip bebek oluyor. ama adetli iken bakilan ultrasonda her iki yumurtalikta da dörder beşer folikul olmasi lazim bu yumurta rezervinin iyi oldugunu gösterir. birer ikişer olmasi malesef yumurta rezervinin az olduguna işaret. fsh ve amh bakildi mi sana?
O vakit gariplik mertebesi bende kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?