Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşalla bebiş bunu atlatır da anneciğiyle kalır yavv :/ çok üzülüyorum düşük tehdidi haberlerine....

tsefem28 naptın cnm? Regl bekliyordun?
(Ben ısrarla bebek bekliyorum . )
Canım ağrım çok fazla tablolarima baktım en geç 31 de regl gelmiş bugün yarın gelir mi bilmiyorum çok sancim var belim ağrıyor ama ateş de olcmedim ya bi fikrim yok inşallah senin bekledigin gelir tatlım ne deyim

Her gün benim tablomla birlikte diğerlerine de bakıyorum en saçma benim ki ya
Canim onemli olan sonuç. Ne saçma tablolarin sonu yesillendi. Insallah cok bekletmeden gelir bebis.

Hafta sonu kayma oluyor bazen ama hafta içi 7:30-7:45 arası ölçmüş oluyorum canım.

Canim tam saatinde olcersen daha düzgün olur tablon. Ben de 7:15e kuruyorum hergun saati olcup geri uyuyorum.

Ay rabbim hepimize yasatsin insallah o duyguyu.

Canim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:) @iiz soda ic her gun canim o da iyi geliyor

Ben de hergun sade soda iciyorum canim iyi geliyor. Benim de bulanti 2 gun oldu ama sonrasi hep bas donmesi var elim falan titiriyor baya sendeledigim oluyor. Bunlari yasamak bile guzel ama.

Allah sifa versin annesine sıkıca tutunsun insallah. İçini ferah tutsun. Zor ya hamilelik. Heran bisey olacak korkusu.

3 gündür ateş ölçmüyorum ya cok merak ediyorum derecemi unuttum

Ben hala ölçüyorum bugün biraz düştü hatta.

Hayır canım benim 14 ve 10 yaşında 2 kızım var :) Bu tekne kazıntısı olacak inşallah :)
Ay masallah allah bağışlasın

Evet bakıldı canım amh 0.39 fsh ise 12 kusurlarda muhtemelen durum ciddi olduğu için böyle dedi doktor

doktor birde klomenı tek seferde ıkı tane alıcaksın dedi cok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…