Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam sen sonucu yazarsın bize, beni etiketle de kaybolmasın

Kizlar cuma gece 12de 397ydi. Bugun sali 12de verdim 1077 cikti. Iyi ki artis. @Themodernmumma elmol Veson @8403BHC diger kizlar
canım aynı yerdeki sonuçlar dimi bunlar öyleyse iyi canım en az %60 lık artık gerekli bu duruma göre senin bu gece bile 1019 oluyor %60 ın ama 12 saat öncesi değerin iyi nasıl matematik yaptım inşallah da doğrudur perşembe kese görmeye gidecek misin canım ?

Evet canim ayni yerdeki sonuclar bunlar. 3unu de ayni yerde yaptirdim. 31 ocaaga randevu bulabildim istedigim doktora o zamani bekliycem canim. Benim de matematik rezalet hesap yapamadim. Zaten heyecanliyim

Evet canim ayni yerdeki sonuclar bunlar. 3unu de ayni yerde yaptirdim. 31 ocaaga randevu bulabildim istedigim doktora o zamani bekliycem canim. Benim de matematik rezalet hesap yapamadim. Zaten heyecanliyim
hayırlısıyla büyüyo annesi heyecan stres artık hiç bitmeyecek sağlıkla kucağına al inşallah canım biraz sabır işi bu ilk aylar özellikle

Insallah canim. Valla oyle gercekten insan stres oluyor.
Canım kalbini ferah tut. Artmisa benziyor. Diğer arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardir.
İnşallah bebeğin sağlıcakla büyüyor. Pozitif düşünmeye çalış aklına kötü şeyler getirme. Her şey güzel olacak İnşallah. Dogurdugumuz zamanlar ada geleceğiz ins

Amin canim insallah. Ferah kalbim. Bu sefer allahin izni ile olacak hissediyorum. Ondan aslinda rahatligim

Olmuş geçen ayların bilgileri varsa onları da gir ilişki Günlerini ve varsa akıntı bilgilerini deEki Görüntüle 1943714
çok sağol canım akşam eve gidince inşallah onları da ekleyeyim. ben ateş ölçmeye ilk bu ay başladımeğer adet olursam önümüzdeki ay da burdan takip ederiz birlikte

Sanirim klomen kullaniyorsun o da akintiyi etkiler

adetin 5. gününden itibaren 5 gün kullandırdı Dr. ama hiç içime sinmedi. yumurtayı çabuk geliştirdi ama çatlamadan çok emin değilim canım. birde kist oturttu bana bi güzel. Akıntım oluyor tabii de bu kadar yoğun bi beyazlığı ilk kez gördüm..

Catlamasini kontrol etmedi mi canim? Klomen bir kere kullandim bende de kist yapti.

yeri gelmişken bende bişey sorayım ben 2 ay klomen kullandım kızlar biliyo ztn ikisinde de çatlatma iğnesi vurdum ama çatlatma iğnesi vermeyen soktorlarda var neye göre verip vermemeye karar veriyolar bence klomen kullanılıyorsa ztn kpntrol şart kaç mm olduğunun bilinmesi lazım

bi ay bende 6.5 cm kist oldu ama çörekotu tarçın yemiştim p mu fazla büyüttü bilemedim klomrnli ay diildi 3 ayda zor gitti oda son ay doğum kontrol hapı kullandım da öyle kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…