teşekkür ederim canımm 37 yaşındayım ben belki çoğunuzdan büyüğümdür ama inan bu metodların hepsini şu 3 ay içerisinde öğrendim :)
O vakit gariplik mertebesi bende kaldı
Tamam sen sonucu yazarsın bize, beni etiketle de kaybolmasınCanım ağrım çok fazla tablolarima baktım en geç 31 de regl gelmiş bugün yarın gelir mi bilmiyorum çok sancim var belim ağrıyor ama ateş de olcmedim ya bi fikrim yok inşallah senin bekledigin gelir tatlım ne deyim
Yaşın kaç kuzum?Evet bakıldı canım amh 0.39 fsh ise 12 kusurlarda muhtemelen durum ciddi olduğu için böyle dedi doktor
doktor birde klomenı tek seferde ıkı tane alıcaksın dedi cok değilmi
canım aynı yerdeki sonuçlar dimi bunlar öyleyse iyi canım en az %60 lık artık gerekli bu duruma göre senin bu gece bile 1019 oluyor %60 ın ama 12 saat öncesi değerin iyi nasıl matematik yaptım inşallah da doğrudur perşembe kese görmeye gidecek misin canım ?Kizlar cuma gece 12de 397ydi. Bugun sali 12de verdim 1077 cikti. Iyi ki artis. @Themodernmummaelmol Veson @8403BHC diger kizlar
Evet canim ayni yerdeki sonuclar bunlar. 3unu de ayni yerde yaptirdim. 31 ocaaga randevu bulabildim istedigim doktora o zamani bekliycem canim. Benim de matematik rezalet hesap yapamadim. Zaten heyecanliyimcanım aynı yerdeki sonuçlar dimi bunlar öyleyse iyi canım en az %60 lık artık gerekli bu duruma göre senin bu gece bile 1019 oluyor %60 ın ama 12 saat öncesi değerin iyi nasıl matematik yaptım inşallah da doğrudur perşembe kese görmeye gidecek misin canım ?
hayırlısıyla büyüyo annesi heyecan stres artık hiç bitmeyecek sağlıkla kucağına al inşallah canım biraz sabır işi bu ilk aylar özellikleEvet canim ayni yerdeki sonuclar bunlar. 3unu de ayni yerde yaptirdim. 31 ocaaga randevu bulabildim istedigim doktora o zamani bekliycem canim. Benim de matematik rezalet hesap yapamadim. Zaten heyecanliyim
Insallah canim. Valla oyle gercekten insan stres oluyor.hayırlısıyla büyüyo annesi heyecan stres artık hiç bitmeyecek sağlıkla kucağına al inşallah canım biraz sabır işi bu ilk aylar özellikle
Canım kalbini ferah tut. Artmisa benziyor. Diğer arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardir.Insallah canim. Valla oyle gercekten insan stres oluyor.
Amin canim insallah. Ferah kalbim. Bu sefer allahin izni ile olacak hissediyorum. Ondan aslinda rahatligimCanım kalbini ferah tut. Artmisa benziyor. Diğer arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardir.
İnşallah bebeğin sağlıcakla büyüyor. Pozitif düşünmeye çalış aklına kötü şeyler getirme. Her şey güzel olacak İnşallah. Dogurdugumuz zamanlar ada geleceğiz ins
Canim beni ovulasyon sonrasi beyaz akintim oluyor. Normaldir yani.Kızlar bembeyaz kokusuz bi akıntım olmuş ne ola ki??
Canim beni ovulasyon sonrasi beyaz akintim oluyor. Normaldir yani.
Sanirim klomen kullaniyorsun o da akintiyi etkilerben ilk defa görüyorum
çok sağol canım akşam eve gidince inşallah onları da ekleyeyim. ben ateş ölçmeye ilk bu ay başladımOlmuşgeçen ayların bilgileri varsa onları da gir ilişki Günlerini ve varsa akıntı bilgilerini deEki Görüntüle 1943714
Sanirim klomen kullaniyorsun o da akintiyi etkiler
Catlamasini kontrol etmedi mi canim? Klomen bir kere kullandim bende de kist yapti.adetin 5. gününden itibaren 5 gün kullandırdı Dr. ama hiç içime sinmedi. yumurtayı çabuk geliştirdi ama çatlamadan çok emin değilim canım. birde kist oturttu bana bi güzel. Akıntım oluyor tabii de bu kadar yoğun bi beyazlığı ilk kez gördüm..
bende de olmuştu canım ovulasyondan sonraben ilk defa görüyorum
yeri gelmişken bende bişey sorayım ben 2 ay klomen kullandım kızlar biliyo ztn ikisinde de çatlatma iğnesi vurdum ama çatlatma iğnesi vermeyen soktorlarda var neye göre verip vermemeye karar veriyolar bence klomen kullanılıyorsa ztn kpntrol şart kaç mm olduğunun bilinmesi lazımadetin 5. gününden itibaren 5 gün kullandırdı Dr. ama hiç içime sinmedi. yumurtayı çabuk geliştirdi ama çatlamadan çok emin değilim canım. birde kist oturttu bana bi güzel. Akıntım oluyor tabii de bu kadar yoğun bi beyazlığı ilk kez gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?