Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

banada bir dahaki ay gel klomeni 2 katına çıkarıp iğne yaparız dedi ama niyetim yok içerim mis gibi incir kürümü

Reactions: iiz
benim kasıklarım şimdiden ağrımaya başladı üşüttüm mü naptım yine yaa

Evet bakıldı canım amh 0.39 fsh ise 12 kusurlarda muhtemelen durum ciddi olduğu için böyle dedi doktor

doktor birde klomenı tek seferde ıkı tane alıcaksın dedi cok değilmi
bende klomeni hep günde 2 tane kullandim genelde öyle veriyorlar işe yaramazsa günde 3 bile veriyorlar. yumurtalik rezervin azalmış gibi ama bu hamile kalmana engel degil klomen işe yaramazsa iğne tedavisi dener doktor muhakkak sonuc alirsiniz korkma sadece elini cabuk tut..

canim ben klomen kullandigimda genelde son kontrole gittigim yumurta catlamaya başlamış oluyor ultrasonda anliyor doktorlar catlatma ignesine gerek yok deyi gönderdiler hep

Leyla abla kaç yaşındydı ya hep o ben büyüğüm der ya Veson LeYLa_21
38 yaşındayım canım. Ne oldu ki? Babana geçmiş olsun canım. Dün yazacaktım kızım çok hastalandı. Sabah beri hastanedeyiz.penisilin testi ve iğnesi yapıldı. Çok ağladı kuzum.. Bir sürü ilaç verdi doktor. Zor içirdim... Çok yoruldum ya..kız yeni uyudu da topice anca baktım...

Ablacim gecmis olsun ya yine mi hasta senin kiz kiyamam. Bağışıklığı baya zayıf sanırım cok hasta oluyor. Allah sifa versin

Tamam cnm sağolasın süt falan çokça tiketeyimmi
Canim ozellikle beyaz peynir kasar peyniri ve sutu ihmal etme demisti dr bende hergun abartmadan hepsinden yemistim..ilk haftalarda az yiyorum bebisler etkilenirmi tedirginim dedigimde suan normal tuket daha sonra senden beslenecek dedi..ilk etapta depolarindan aliyor sanirim..folik ceviz badem bunlara ozen gostermistim..
Simdilerde haftayi gunlere bolerek balik kirmizi et beyazet olarak tukettiriyor.zaten omega felanda veriyor..kisaca zararlilari yememeye calis asitli gazli cips gibi( caniniz cekmesin :)) ben hic yemedim bunlari..
Arasira izin var tabi.drlar liste veriyor ne yencek yenmicek diye birde mevsiminde meyve ye demisti..gebeligimiz cok guzel zamana geldi hem kis hep yaz meyvelerini yicez :))

Cok gecmis olsun canim hemen iyilessin insallah
Leylosun arisutumuydu boyle sisenin icinde minicik sakiz gibi oluyor.cok sifali oldugunu duymustum tabi alerjisi yoksa

aniden kan fışkıracak gıbı hıssedıyorum. off ya toparlamadan tekrar fenalaşacagım galıba
Canim ben uzun sure yikanirken yuzumu yikarken burnum kanicak gibi hissettim doluymus gibi.arasira halada devam ediyor pihtida goruyorum.normalmis bu vu udun daha fazla kan uretiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…