Catlamasini kontrol etmedi mi canim? Klomen bir kere kullandim bende de kist yapti.
yeri gelmişken bende bişey sorayım ben 2 ay klomen kullandım kızlar biliyo ztn ikisinde de çatlatma iğnesi vurdum ama çatlatma iğnesi vermeyen soktorlarda var neye göre verip vermemeye karar veriyolar bence klomen kullanılıyorsa ztn kpntrol şart kaç mm olduğunun bilinmesi lazım
bi ay bende 6.5 cm kist oldu ama çörekotu tarçın yemiştim p mu fazla büyüttü bilemedim klomrnli ay diildi 3 ayda zor gitti oda son ay doğum kontrol hapı kullandım da öyle kurtuldum
%60 Artış olmuş cnm inşallah Artış daha da artarak devam eder şimdilik yeterli duruyor çok şükğrKizlar cuma gece 12de 397ydi. Bugun sali 12de verdim 1077 cikti. Iyi ki artis. @Themodernmummaelmol Veson @8403BHC diger kizlar
Benim adet öncesi olurdu hep bide hamilelikte ki bayağı yoğun şekilde hatta 9 10 haftaya kadar oldu diyebilirim
Sukrler olsun canim insallah bakalim daha kan vermeyi düşünmüyorum bakalim bir aksilik olmazsa insallah%60 Artış olmuş cnm inşallah Artış daha da artarak devam eder şimdilik yeterli duruyor çok şükğr
Koku kaşıntı yoksa sıkıntı yok
İnşallah olmazsın da hamişler arasına karışırsınçok sağol canım akşam eve gidince inşallah onları da ekleyeyim. ben ateş ölçmeye ilk bu ay başladımeğer adet olursam önümüzdeki ay da burdan takip ederiz birlikte
Sıra kese deSukrler olsun canim insallah bakalim daha kan vermeyi düşünmüyorum bakalim bir aksilik olmazsa insallah
Insallah canim darisi en kisa zmaanda basiniza insallah. DualarımdasınızSıra kese de
bende klomeni hep günde 2 tane kullandim genelde öyle veriyorlar işe yaramazsa günde 3 bile veriyorlar. yumurtalik rezervin azalmış gibi ama bu hamile kalmana engel degil klomen işe yaramazsa iğne tedavisi dener doktor muhakkak sonuc alirsiniz korkmaEvet bakıldı canım amh 0.39 fsh ise 12 kusurlarda muhtemelen durum ciddi olduğu için böyle dedi doktor
doktor birde klomenı tek seferde ıkı tane alıcaksın dedi cok değilmi
aminnnİnşallah olmazsın da hamişler arasına karışırsın
gayet güzel artmis masallah 2 gün sonra kese de görünür heraldeKizlar cuma gece 12de 397ydi. Bugun sali 12de verdim 1077 cikti. Iyi ki artis. @Themodernmummaelmol Veson @8403BHC diger kizlar
canim ben klomen kullandigimda genelde son kontrole gittigim yumurta catlamaya başlamış oluyor ultrasonda anliyor doktorlar catlatma ignesine gerek yok deyi gönderdiler hepyeri gelmişken bende bişey sorayım ben 2 ay klomen kullandım kızlar biliyo ztn ikisinde de çatlatma iğnesi vurdum ama çatlatma iğnesi vermeyen soktorlarda var neye göre verip vermemeye karar veriyolar bence klomen kullanılıyorsa ztn kpntrol şart kaç mm olduğunun bilinmesi lazım
bi ay bende 6.5 cm kist oldu ama çörekotu tarçın yemiştim p mu fazla büyüttü bilemedim klomrnli ay diildi 3 ayda zor gitti oda son ay doğum kontrol hapı kullandım da öyle kurtuldum
Insallah canim artik hafataya saliya kismetgayet güzel artmis masallah 2 gün sonra kese de görünür heralde
38 yaşındayım canım. Ne oldu ki? Babana geçmiş olsun canım. Dün yazacaktım kızım çok hastalandı. Sabah beri hastanedeyiz.penisilin testi ve iğnesi yapıldı. Çok ağladı kuzum.. Bir sürü ilaç verdi doktor. Zor içirdim... Çok yoruldum ya..kız yeni uyudu da topice anca baktım...
Ablacim gecmis olsun ya yine mi hasta senin kiz kiyamam. Bağışıklığı baya zayıf sanırım cok hasta oluyor. Allah sifa versin38 yaşındayım canım. Ne oldu ki? Babana geçmiş olsun canım. Dün yazacaktım kızım çok hastalandı. Sabah beri hastanedeyiz.penisilin testi ve iğnesi yapıldı. Çok ağladı kuzum.. Bir sürü ilaç verdi doktor. Zor içirdim... Çok yoruldum ya..kız yeni uyudu da topice anca baktım...
Canim ozellikle beyaz peynir kasar peyniri ve sutu ihmal etme demisti dr bende hergun abartmadan hepsinden yemistim..ilk haftalarda az yiyorum bebisler etkilenirmi tedirginim dedigimde suan normal tuket daha sonra senden beslenecek dedi..ilk etapta depolarindan aliyor sanirim..folik ceviz badem bunlara ozen gostermistim..Tamam cnm sağolasın süt falan çokça tiketeyimmi
Cok gecmis olsun canim hemen iyilessin insallah38 yaşındayım canım. Ne oldu ki? Babana geçmiş olsun canım. Dün yazacaktım kızım çok hastalandı. Sabah beri hastanedeyiz.penisilin testi ve iğnesi yapıldı. Çok ağladı kuzum.. Bir sürü ilaç verdi doktor. Zor içirdim... Çok yoruldum ya..kız yeni uyudu da topice anca baktım...
Canim ben uzun sure yikanirken yuzumu yikarken burnum kanicak gibi hissettim doluymus gibi.arasira halada devam ediyor pihtida goruyorum.normalmis bu vu udun daha fazla kan uretiyormusaniden kan fışkıracak gıbı hıssedıyorum. off ya toparlamadan tekrar fenalaşacagım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?