Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 2 kullanmamda da sabah bir akşam bir şeklinde içmiştim 5 gün

canim ben klomen kullandigimda genelde son kontrole gittigim yumurta catlamaya başlamış oluyor ultrasonda anliyor doktorlar catlatma ignesine gerek yok deyi gönderdiler hep
ama çatladığını görüp demiş en son 15mm ken görüp naaıl bida kontrole çağırmayıp zatn kendi çatlar diyolar onu merak ettim

geçmiş olsun ablacım saol teşeklür ederim arkadaşlardan biri ben büyüyüm 37 yaşındayım dedi de 2 tane çocuğu varmış maşallah 14 le 10 yaşında ondan merak ettim en büyüğümüz sendin diye :)

Canim benim maasAllahim var kusmuyorum 2/3 gundur.. sadece bas donmek ve bulantim oluyor.. oyle ogurcek derecede de degil.. tansiyonn problemim var galiba biraz:) iiz soda ic her gun canim o da iyi geliyor
ilk hafta gunde 2 soda ıcıyordum ama artık mumkun degııl. tansıyonun düşyorsa tuzlu ayranı unutma aslında en ıyısı sarımsakta ama yıyemem dıyorsun ama nmınık mınık ekmek arasına koy bıre lokmada yersın aslında

Evet bakıldı canım amh 0.39 fsh ise 12 kusurlarda muhtemelen durum ciddi olduğu için böyle dedi doktor

doktor birde klomenı tek seferde ıkı tane alıcaksın dedi cok değilmi
benım fsh ım 12.24 olmuştu . doktor bana ancak ilaçla düşerse düşer yoksa düşmez demişti. çörek otu çiğne 2 ay çiğnedim fsh ım 8 düştü arada bır de testere dişli aslan pençesi çay yapıp içtim kür gib değilde çat gıbı akıma geldıkce ıctım. fsh düştüğünü gördüğüm ayın ertesı ayı hamıleydım tabı ben rahım filmide cektırdım belkı ondan da kaynaklandı bilmiyorum. bır de hamıle kaldıgım ay takıp yapmadım yapacak vaktım yoktu hıc kafama takmadım hatta sonucu öğrendıgım gune kadar acaba hamıle myım demek aklıma bıle gelmedı

kadında akıntı her sürecte oluyor canım sadece adetle ovu arası bır kuruluk oluyor o kadar ovudan sonra hamıle olanında olmayanında akıntısı var bu yuzden akıntıda anormallik olmadıkca bır sey denemıyor.

aşırı koku ya da renk farkı gıbı bır şey yoksa sadece akıntı dıyebılıyoruz

Kuzum sen nasilsin bu ay hsg cekilicekmisin neler yapiyorsun..gozune iyi geldimi damla..
evet kaşıntı hafifledi baya canım hag çektircem gibi duruyo yol gözümde büyüyo ama bu ay öbür ay derken sallanıo hsgyi çektiriyim eşimde spremi yenilesin yeni adetle yeni doktora başlamak istiyorum ct smear sonucu belli olcak bekliyorum

Reactions: iiz
Melissa81 sen nasılsın bebişler nasıl karnın ne kdr büyücek acaba ikiz daha başka :) bnm kuzen 6 aylık 17 kilo almış 30u bulurum bu gidişle diyo bide tek onun bebek

yeni dr insallah ugurlu gelir canim rabbim bekletmesin daha dualarimdasiniz hep iyi insanlar iyi drlarla karsilastirsin insallah.hsg baya ise yariyor masallah insallah sanada mucizeni getirir canim :) iyi hadi gozun gecer insallah busekilde.insallah kanamalarinda gecici birseydir smearde az cok onla ilgili birsey cikar herhalde..

Melissa81 sen nasılsın bebişler nasıl karnın ne kdr büyücek acaba ikiz daha başka :) bnm kuzen 6 aylık 17 kilo almış 30u bulurum bu gidişle diyo bide tek onun bebek
Baya hizli almis canim ben bugun 5.ayima girdim 1 kilo aldim kilomu sorma sisko ve kisayim :))) 100 u gecmemek icin dua ediyorum :)

Benim akıntı beyaz ve az ve kokusuz. İlla çok artması lazım değil dimi?
Bu arada günden güne kendini belli ediyor. bende çok yorgunluk oluyor. haftasonubiraz doluydum dudagim ucuklamis resmen. artık daha dikkatli olmalıyım. Çok yorulmamaliyim galiba. sende nasıl yorgunluk var ni?

Baya hizli almis canim ben bugun 5.ayima girdim 1 kilo aldim kilomu sorma sisko ve kisayim :))) 100 u gecmemek icin dua ediyorum :)

Ayy benimde en korktuğum olay çok kilo almak. boyum 1.53 kilom 65 . etim sıkı olduğu için çok belli etmiyorum. İnşallah 72 lerde filan bitirebilirim gebeligi.
İlerde çok bel ağrısı yaşar miyim o beni korkutuyor çünkü 65 benim en kilolu halim ve bel ağrım var. Ah ah evlenmeden 57 kiloydum en fazla .

üstüne eklememişsin en azından :) ben evlendiğimde 54tüm hep myle kalıcam sanıyodum 20 kilo bile alsam belli etmem diyodum boyum 168 daha hamile kalamadan oldum 68 kilo bu gidişle 100 le doğururum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…