Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef canim benim 6. Yilim bu yillarda kortizon tedavisi oldum 20kg almisim..insallah rabbim yardim ederde agrisiz sizisiz bitiririz.rabbim herkese guzel hamilelik donemi nasip etsin..

Sağol cnm

üstüne eklememişsin en azından :) ben evlendiğimde 54tüm hep myle kalıcam sanıyodum 20 kilo bile alsam belli etmem diyodum boyum 168 daha hamile kalamadan oldum 68 kilo bu gidişle 100 le doğururum gibi
eskidende cok kilo aliniyormus dedigin gibi 30a variyomus ama artik drlar direk diyet baslatiyor sanirim son ay 5 kilo kadar aliniyormus..hayirlisi canim saglikli olsunlarda azami 10-15 dedi drum :)

kalp atışıyla bıraz rahatlarsın canım. kalp atışına kadar içten içe bir tedirginlik oluyor. bu pazar pazartesı gıdersen kese rahatlıkla karından görunur artık
Amin canim. Rabbim hepsini sirayla isteyen herkese nasip etsin insallah

Baya hizli almis canim ben bugun 5.ayima girdim 1 kilo aldim kilomu sorma sisko ve kisayim :))) 100 u gecmemek icin dua ediyorum :)
Canim benim masalalh size cok iyi almışsın canim. Ama herseyden once sağlığınız onemli olan.

passionete artışını hesapladım canım, katlamalı gitmiş. Diyelim. İnşallah sorunsuz devam eder. Bence artık ölçüm yaptımasan da olur.
Canim artik yaptirmiycam hatta bugün bile savaşarak gittim kan vermeye. 31 ocaga kadar bir aksilik olmazsa bekliycez bakalim

Glucophage kullananlar iştah kaybı yaşadı mı ya acıkma hissim yok oldu saat akşam 5 e kadar kahvaltı yapmadan duruyorum yemek aklıma gelmiyor midemde acıkma diye bişey yok bu ilaçı ilk kullanırken öyle değildi zaman ilerledikçe oldu bu hiç hoşuma gitmiyor zoraki aldığım kilolar gitti 56 ya zor çıkmıştım sonra 54 te sabitlemişti kilom bu ilac zayıflattı beni bugün dar olan bi eteğim üstüme olunca kendimi tartıda buldum 52 olmuşum çok üzüldüm bu ilaca devam ettikçe zayıflayacakmıyım

Sizede masallah canim guzel guzel buyuyor minisin insallah saglikla.sorunsuz belirtisiz guzel bir hamilelik gecirirsin insallah sende canim

yok canım etmedi zaten yumurta takibine de karşıymış benden bunaldığı için 13. günü gel dedi 15mm di yumurta

İmkanın varsa her yolu ve takibi yapmakta istekli bir Dr öneririm. Sanki on sekizliksin.... töv be ya bu

banada bir dahaki ay gel klomeni 2 katına çıkarıp iğne yaparız dedi ama niyetim yok içerim mis gibi incir kürümü
Kürlerle çok oyalanma ama bence...

Geçmiş olsun Leyla. Bu yıl çocuklar yine mahvoldu ya...

Her ne işe yarıyorsa önemli değil, alayım bir dal!!!!
Spor salonuna yazıldım, ölçüm yapıldı ve %35 çıktı yağ oranım. Kiloma normal demesine rağmen

Pco icin kullanıyorum canim insülin direncini dengeliyormuş ama zayıflattı beni
valla zayıflattı dedin bizi can evimizden vurdun 10 kilo fazlam var verilebilse hemen verirdim sana bende lise 2 ye kdr hep çok zayıftım zorla yemek tıkıştırırlarsı ağzıma bir açıldım pir açıldım

Bende kiloyu sevmiyorum ama bebek için az kilom olsun istiyorum çünkü bunaldım insanların biraz kilo al çok zayıfsın bebek tutunamaz böyle demelerinden

Bende kiloyu sevmiyorum ama bebek için az kilom olsun istiyorum çünkü bunaldım insanların biraz kilo al çok zayıfsın bebek tutunamaz böyle demelerinden
Ay hiiiç takma o lafları. Benim bir arkadaşım var çöp gibi lafı onun yanında kilolu kalır! Üstünde elbise durmaz türü. Yese de işe yaramıyor. Maşallah ıkı oğlan doğurdu. Üstelik normal Doğum ve gebe kalmak için fazladan hiçbir şey yapmadı!

Vallahi bir yandan spor salonundaki ölçüme bozuldum ama lömbür lömbür oldum, haklı... üç günde anca hazmettim gerçekleri

Canım benim amh 0.39 baya sıkıntılı inşallah klomenın faydası olur sen klomenlemi düzene soktun

Canım sen ne ara pco oldun? Ben şok
Bende anlamadan oldu valla :) İstanbul'da gittiğim doktor pco görünümünün her iki yumurtalıkta da olduğunu söyledi ekranda bende gördüm bu ilacı verdi sağda görüyordu doktorlar ama çok fazla değil diye önemsiz görüyordular bu doktor ilaç verdi işte ama geçen ay 15. Gün yum oldu yanı ilaç etki gösterdi 1 ayda ben 19 hatta son gebelikte22 de yumurtlamıştım

Cok sağol canım Moral veriyosun inşallah elimi cabuk tutup acele ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…