Kız mutfakta iş güç gırla gitti valla. Bakamadım bile. Olur öyle merak etme. Dpo 6dasın. Bazen olur.
İnşallah ilk ve son olurçok sağol canım akşam eve gidince inşallah onları da ekleyeyim. ben ateş ölçmeye ilk bu ay başladımeğer adet olursam önümüzdeki ay da burdan takip ederiz birlikte
Malesef canim benim 6. Yilim bu yillarda kortizon tedavisi oldum 20kg almisim..insallah rabbim yardim ederde agrisiz sizisiz bitiririz.rabbim herkese guzel hamilelik donemi nasip etsin..Ayy benimde en korktuğum olay çok kilo almak. boyum 1.53 kilom 65 . etim sıkı olduğu için çok belli etmiyorum. İnşallah 72 lerde filan bitirebilirim gebeligi.
İlerde çok bel ağrısı yaşar miyim o beni korkutuyor çünkü 65 benim en kilolu halim ve bel ağrım var. Ah ah evlenmeden 57 kiloydum en fazla .
Sağol cnmCanim ozellikle beyaz peynir kasar peyniri ve sutu ihmal etme demisti dr bende hergun abartmadan hepsinden yemistim..ilk haftalarda az yiyorum bebisler etkilenirmi tedirginim dedigimde suan normal tuket daha sonra senden beslenecek dedi..ilk etapta depolarindan aliyor sanirim..folik ceviz badem bunlara ozen gostermistim..
Simdilerde haftayi gunlere bolerek balik kirmizi et beyazet olarak tukettiriyor.zaten omega felanda veriyor..kisaca zararlilari yememeye calis asitli gazli cips gibi( caniniz cekmesin :)) ben hic yemedim bunlari..
Arasira izin var tabi.drlar liste veriyor ne yencek yenmicek diye birde mevsiminde meyve ye demisti..gebeligimiz cok guzel zamana geldi hem kis hep yaz meyvelerini yicez :))
üstüne eklememişsin en azından :) ben evlendiğimde 54tüm hep myle kalıcam sanıyodum 20 kilo bile alsam belli etmem diyodum boyum 168 daha hamile kalamadan oldum 68 kilo bu gidişle 100 le doğururum gibi
Amin canim. Rabbim hepsini sirayla isteyen herkese nasip etsin insallahkalp atışıyla bıraz rahatlarsın canım. kalp atışına kadar içten içe bir tedirginlik oluyor. bu pazar pazartesı gıdersen kese rahatlıkla karından görunur artık
Canim benim masalalh sizeBaya hizli almis canim ben bugun 5.ayima girdim 1 kilo aldim kilomu sorma sisko ve kisayim :))) 100 u gecmemek icin dua ediyorum :)
Canim artik yaptirmiycam hatta bugün bile savaşarak gittim kan vermeye. 31 ocaga kadar bir aksilik olmazsa bekliycez bakalimpassionete artışını hesapladım canım, katlamalı gitmiş. Diyelim. İnşallah sorunsuz devam eder. Bence artık ölçüm yaptımasan da olur.
Sizede masallah canim guzel guzel buyuyor minisin insallah saglikla.sorunsuz belirtisiz guzel bir hamilelik gecirirsin insallah sende canimAmin canim. Rabbim hepsini sirayla isteyen herkese nasip etsin insallah
Canim benim masalalh sizecok iyi almışsın canim. Ama herseyden once sağlığınız onemli olan.
Canim artik yaptirmiycam hatta bugün bile savaşarak gittim kan vermeye. 31 ocaga kadar bir aksilik olmazsa bekliycez bakalim
yok canım etmedi zaten yumurta takibine de karşıymış benden bunaldığı için 13. günü gel dedi 15mm di yumurta
Kürlerle çok oyalanma ama bence...banada bir dahaki ay gel klomeni 2 katına çıkarıp iğne yaparız dedi ama niyetim yok içerim mis gibi incir kürümü
38 yaşındayım canım. Ne oldu ki? Babana geçmiş olsun canım. Dün yazacaktım kızım çok hastalandı. Sabah beri hastanedeyiz.penisilin testi ve iğnesi yapıldı. Çok ağladı kuzum.. Bir sürü ilaç verdi doktor. Zor içirdim... Çok yoruldum ya..kız yeni uyudu da topice anca baktım...
Her ne işe yarıyorsa önemli değil, alayım bir dal!!!!Glucophage kullananlar iştah kaybı yaşadı mı ya acıkma hissim yok oldu saat akşam 5 e kadar kahvaltı yapmadan duruyorum yemek aklıma gelmiyor midemde acıkma diye bişey yok bu ilaçı ilk kullanırken öyle değildi zaman ilerledikçe oldu bu hiç hoşuma gitmiyor zoraki aldığım kilolar gitti 56 ya zor çıkmıştım sonra 54 te sabitlemişti kilom bu ilac zayıflattı beni bugün dar olan bi eteğim üstüme olunca kendimi tartıda buldum 52 olmuşum çok üzüldüm bu ilaca devam ettikçe zayıflayacakmıyım
Pco icin kullanıyorum canim insülin direncini dengeliyormuş ama zayıflattı beniHer ne işe yarıyorsa önemli değil, alayım bir dal!!!!
Spor salonuna yazıldım, ölçüm yapıldı ve %35 çıktı yağ oranım. Kiloma normal demesine rağmen
valla zayıflattı dedin bizi can evimizden vurdunPco icin kullanıyorum canim insülin direncini dengeliyormuş ama zayıflattı beni
Bende kiloyu sevmiyorum ama bebek için az kilom olsun istiyorum çünkü bunaldım insanların biraz kilo al çok zayıfsın bebek tutunamaz böyle demelerindenvalla zayıflattı dedin bizi can evimizden vurdun10 kilo fazlam var verilebilse hemen verirdim sana bende lise 2 ye kdr hep çok zayıftım zorla yemek tıkıştırırlarsı ağzıma bir açıldım pir açıldım
Canım sen ne ara pco oldun? Ben şokPco icin kullanıyorum canim insülin direncini dengeliyormuş ama zayıflattı beni
Ay hiiiç takma o lafları. Benim bir arkadaşım var çöp gibi lafı onun yanında kilolu kalır! Üstünde elbise durmaz türü. Yese de işe yaramıyor. Maşallah ıkı oğlan doğurdu. Üstelik normal Doğum ve gebe kalmak için fazladan hiçbir şey yapmadı!Bende kiloyu sevmiyorum ama bebek için az kilom olsun istiyorum çünkü bunaldım insanların biraz kilo al çok zayıfsın bebek tutunamaz böyle demelerinden
Vallahi bir yandan spor salonundaki ölçüme bozuldum ama lömbür lömbür oldum, haklı... üç günde anca hazmettim gerçeklerivalla zayıflattı dedin bizi can evimizden vurdun10 kilo fazlam var verilebilse hemen verirdim sana bende lise 2 ye kdr hep çok zayıftım zorla yemek tıkıştırırlarsı ağzıma bir açıldım pir açıldım
benım fsh ım 12.24 olmuştu . doktor bana ancak ilaçla düşerse düşer yoksa düşmez demişti. çörek otu çiğne 2 ay çiğnedim fsh ım 8 düştü arada bır de testere dişli aslan pençesi çay yapıp içtim kür gib değilde çat gıbı akıma geldıkce ıctım. fsh düştüğünü gördüğüm ayın ertesı ayı hamıleydım tabı ben rahım filmide cektırdım belkı ondan da kaynaklandı bilmiyorum. bır de hamıle kaldıgım ay takıp yapmadım yapacak vaktım yoktu hıc kafama takmadım hatta sonucu öğrendıgım gune kadar acaba hamıle myım demek aklıma bıle gelmedı
Bende anlamadan oldu valla :) İstanbul'da gittiğim doktor pco görünümünün her iki yumurtalıkta da olduğunu söyledi ekranda bende gördüm bu ilacı verdi sağda görüyordu doktorlar ama çok fazla değil diye önemsiz görüyordular bu doktor ilaç verdi işte ama geçen ay 15. Gün yum oldu yanı ilaç etki gösterdi 1 ayda ben 19 hatta son gebelikte22 de yumurtlamıştımCanım sen ne ara pco oldun? Ben şok
bende klomeni hep günde 2 tane kullandim genelde öyle veriyorlar işe yaramazsa günde 3 bile veriyorlar. yumurtalik rezervin azalmış gibi ama bu hamile kalmana engel degil klomen işe yaramazsa iğne tedavisi dener doktor muhakkak sonuc alirsiniz korkmasadece elini cabuk tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?