Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah şifan olur

Peki, tüp düşünüyor musun? Yaşın genç ama ben gibi sorunun var. Ama benim yaşım var. O yüzden. Geç evlenince sonuç bu. Çok oyalanma canım. Dr keşke biosteron verse. Ya da sen kullan zararı yok yararı var. Biosteron, CoQ10, folik zaten Allah'ın emri.
Bir de kür uygula.
Hayıt ekstratı
Çivan perçemli ekstratı
Çörek otu ekstratı
Keçiboynuzu soğuk sıkım ya da tozu
Her sabah ve akşam bir tatlı kaşığı (metal olmasın) aç karna iç.

Ben böyle saydım yazdım ama belki de zaten biliyor ve hatta yapıyorsundur.

Bende kiloyu sevmiyorum ama bebek için az kilom olsun istiyorum çünkü bunaldım insanların biraz kilo al çok zayıfsın bebek tutunamaz böyle demelerinden
yok ya 40 kilo insanlar hamile kalıo öyle olsa afrikadakilerin bebeği olmazdı :) saçmalamış onlar hastalık derecesinde olmadıktan sonra zayıf olmak güzel ve iyi bişey bence

Ablacim gecmis olsun ya yine mi hasta senin kiz kiyamam. Bağışıklığı baya zayıf sanırım cok hasta oluyor. Allah sifa versin
Amin canım sağolasın ya.. Sorma valla mahvoldu kuzum.. Şuanda daha iyi şükürler olsun. 2 güne toparlar inşallah...
Cok gecmis olsun canim hemen iyilessin insallah
Leylosun arisutumuydu boyle sisenin icinde minicik sakiz gibi oluyor.cok sifali oldugunu duymustum tabi alerjisi yoksa
Sağol canım Ah Ah bişey yemiyor ki onu yesin. Sabah bir kaşık balı yutturamadım. Beni delirtiyor..
Sağol canım benim..
Yemez ki canım ya. Keşke yese..
İmkanın varsa her yolu ve takibi yapmakta istekli bir Dr öneririm. Sanki on sekizliksin.... töv be ya bu

Kürlerle çok oyalanma ama bence...

Geçmiş olsun Leyla. Bu yıl çocuklar yine mahvoldu ya...
Sağol canım amin inşallah..

anammm adam zorla keçiboynuzu içiyo ama metal kaşıkla

Şimdi doktor ne verirse ilaç olarak dışına cıkmak istemiyorum ters etki yapar diye korkuyorum allahım yar ve yardımcımız olsun cümlemizin gerçekten cokmu vahım benim durumum

İmkanın varsa her yolu ve takibi yapmakta istekli bir Dr öneririm. Sanki on sekizliksin.... töv be ya bu

Kürlerle çok oyalanma ama bence...

Geçmiş olsun Leyla. Bu yıl çocuklar yine mahvoldu ya...

Önerini bekliyorum canım

Akıntı bende hep var ama böyle beyaz ve yoğun olanına ilk kez rastladım sanırım klomenin de etkisi var bazı şeylerde göğüs uçlarımda da acı var çünkü..

Önerini bekliyorum canım
Amh falan testlerini yaptırdın mı bilmiyorum ama bence sonuç odaklı ilerleyen bir Dr ile devam etmelisin. Sonuçta zaman hepimizin aleyhine çalışıyor :/
Yani klomen verip takip etmiyor kısmı sanki sen gençsin de bu yaz olamazsa öteki yaz olacak gibi geldi. Böyle bir Dr.a ben de denk geldim, eşim en falan sorun yok, kendiniz deneyin dedi, sanki çok gencim de... sonrası malum 5 tüp bebek bir aşılama.... falan... benim durum karamsar, çok şükür senin öyle değil ama yakından takip eden bir Dr olsa sanki daha iyi. Neden aylarca sürünesin ki? Sonuçta klomen de bir hormon. Dengeni etkiliyordur.

Ya bu kadın annemin Dr u o yüzden gidiyorum çok ilgileniyor ama dediğin gibi olmaması için bir problem yok diyo. On yıldır her gittiğim Dr pko olduğumu söyledi bu yok öle bişey dedi. Çok mu iyi yoksa zamanı mı geçmiş bu kadının anlamadım. Ben testlerimi devlet hastanesinde yaptırıp gittim ona ama amh yok o testlerde.. e2 24 çıkmıştı hatta hepsine iyi dedi öğrendiğim kadarıyla bu değer düşük aslında.. Sen hangi Dr u önerirsin? Bi el at bacım ya

bilmiyorum ki heralde baştan beri kötü gidiyodu bi aydır yatıyo ztn progestanfln vermişlerdi şimdi hiç kalkmıcaksn demişler bakalım hayırlısı olsun hakkında bn bukdr büyük olduğunu bilmiodum
Amiiiinn.. Allah kimseye yaşatmasın insAllah!! Dusmanima bile derler ya o tabirde kimseyeee

Maşallah canım aman böyle iyi geçsin de benim karnım büyüsün diye bakarken pantalonlarim bol şuan :) midem şişiyor yemek yiyince acayip o rahatsız ediyo cok
Ben dugmemi kapatamiyorum canim.. sıktığından mı desem oraya baski yapiyo rahatsiz oluyorum ondan mi desem.. bilemedim.. bir de canim sende de oluyor mu? Sabahin erken saatlerinde elimi karnima koyuyorum hep sert oluyor hem de boyle hafif kasilma agri oluyo.. parmagimi rahim ustu koydugumda parmaklarima bir seyler titriyo gibi geliyo.. seyrelme mi derler bilmiyorum.. gun gun buyume takvimi var orda da en hareketleri donemleri diye geciyo ama asiri zayiflarda hissedilebilirmis.. ben de hamile oldugunu ogreneli 4 kilo vermisim:) 55 kiloyum.. b12 ve idrar vermistim onlarda guzel sonuclanmis... :) bolbol dua ediyorum simdilerde elim karnimda :)

Evet canim soda iyi geliyo.. bas donmem var ama dedigin gibi donunce mutlu oluyorum sipa buyuyor demekki diue dusunuyorum ben hamile oldugumu ogrendikten 16 gune kdr hep olctum de iste hollandaya gelirken unutmusum donunce ilk isim olcmek olcak. Ya da ablamda fln var mi cocuk derecesi bilmiyorum.. bi bulsam da olcsem cok eksik hissediyorum kendimi... sabah inceledim tablolari, seninki biraz dusmus ama sabaha yukselir Allahin izniyle.. keseyi gormusmuydunn? Bu ara pek giremedim.. bir sey kacirmadim ya?

%60 Artış olmuş cnm inşallah Artış daha da artarak devam eder şimdilik yeterli duruyor çok şükğr
passionete 3 gun sonra gorunur canim. Bence cumaya randevu al.. Hatta simdi bile gitsen doktor sana hesap yapip gelecegin tarihi soyler.. ben oyle oyle yaptim... daha kese yokken actigi alani gordum... sonucta ozele gittiginde 10 gun icinde kontrole ucretsiz gidebiliyorsun:) bence Abartabilirsin
Ben 680 gordukten 4 gun sonra keseyi gordum.. hesaplarsak 4 gunde asagi yukari 2700 olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…