Yaşın kaç kuzum?
Hadi inşallah şifan olurBende anlamadan oldu valla :) İstanbul'da gittiğim doktor pco görünümünün her iki yumurtalıkta da olduğunu söyledi ekranda bende gördüm bu ilacı verdi sağda görüyordu doktorlar ama çok fazla değil diye önemsiz görüyordular bu doktor ilaç verdi işte ama geçen ay 15. Gün yum oldu yanı ilaç etki gösterdi 1 ayda ben 19 hatta son gebelikte22 de yumurtlamıştım
Peki, tüp düşünüyor musun? Yaşın genç ama ben gibi sorunun var. Ama benim yaşım var. O yüzden. Geç evlenince sonuç bu. Çok oyalanma canım. Dr keşke biosteron verse. Ya da sen kullan zararı yok yararı var. Biosteron, CoQ10, folik zaten Allah'ın emri.26 canım
Bu arada insülin direnci eşittir kilo zaten. Bence o yüzden de kilo veriyor olabilirsin. Pco'nun ilacı kilo vermek diye biliyorum.Pco icin kullanıyorum canim insülin direncini dengeliyormuş ama zayıflattı beni
yok ya 40 kilo insanlar hamile kalıo öyle olsa afrikadakilerin bebeği olmazdı :) saçmalamış onlar hastalık derecesinde olmadıktan sonra zayıf olmak güzel ve iyi bişey benceBende kiloyu sevmiyorum ama bebek için az kilom olsun istiyorum çünkü bunaldım insanların biraz kilo al çok zayıfsın bebek tutunamaz böyle demelerinden
Amin canım sağolasın ya.. Sorma valla mahvoldu kuzum.. Şuanda daha iyi şükürler olsun. 2 güne toparlar inşallah...Ablacim gecmis olsun ya yine mi hasta senin kiz kiyamam. Bağışıklığı baya zayıf sanırım cok hasta oluyor. Allah sifa versin
Sağol canım Ah Ah bişey yemiyor ki onu yesin. Sabah bir kaşık balı yutturamadım. Beni delirtiyor..Cok gecmis olsun canim hemen iyilessin insallah
Leylosun arisutumuydu boyle sisenin icinde minicik sakiz gibi oluyor.cok sifali oldugunu duymustum tabi alerjisi yoksa
Sağol canım benim..geçmiş olsun ablacım saol teşeklür ederim arkadaşlardan biri ben büyüyüm 37 yaşındayım dedi de 2 tane çocuğu varmış maşallah 14 le 10 yaşında ondan merak ettim en büyüğümüz sendin diye :)
Yemez ki canım ya. Keşke yese..LeYLa_21 abla melisa doğru söylüyo bende bi ara arı sütü fln tüketmiştim bağışıklık için faydası var acayip kaşınıyodum alerjiden onu tükettiğim dönem kaybolmuştu kaşıntı
Sağol canım amin inşallah..İmkanın varsa her yolu ve takibi yapmakta istekli bir Dr öneririm. Sanki on sekizliksin.... töv be ya bu
Kürlerle çok oyalanma ama bence...
Geçmiş olsun Leyla. Bu yıl çocuklar yine mahvoldu ya...
anammm adam zorla keçiboynuzu içiyo ama metal kaşıklaPeki, tüp düşünüyor musun? Yaşın genç ama ben gibi sorunun var. Ama benim yaşım var. O yüzden. Geç evlenince sonuç bu. Çok oyalanma canım. Dr keşke biosteron verse. Ya da sen kullan zararı yok yararı var. Biosteron, CoQ10, folik zaten Allah'ın emri.
Bir de kür uygula.
Hayıt ekstratı
Çivan perçemli ekstratı
Çörek otu ekstratı
Keçiboynuzu soğuk sıkım ya da tozu
Her sabah ve akşam bir tatlı kaşığı (metal olmasın) aç karna iç.
Ben böyle saydım yazdım ama belki de zaten biliyor ve hatta yapıyorsundur.
Peki, tüp düşünüyor musun? Yaşın genç ama ben gibi sorunun var. Ama benim yaşım var. O yüzden. Geç evlenince sonuç bu. Çok oyalanma canım. Dr keşke biosteron verse. Ya da sen kullan zararı yok yararı var. Biosteron, CoQ10, folik zaten Allah'ın emri.
Bir de kür uygula.
Hayıt ekstratı
Çivan perçemli ekstratı
Çörek otu ekstratı
Keçiboynuzu soğuk sıkım ya da tozu
Her sabah ve akşam bir tatlı kaşığı (metal olmasın) aç karna iç.
Ben böyle saydım yazdım ama belki de zaten biliyor ve hatta yapıyorsundur.
İmkanın varsa her yolu ve takibi yapmakta istekli bir Dr öneririm. Sanki on sekizliksin.... töv be ya bu
Kürlerle çok oyalanma ama bence...
Geçmiş olsun Leyla. Bu yıl çocuklar yine mahvoldu ya...
yok ya 40 kilo insanlar hamile kalıo öyle olsa afrikadakilerin bebeği olmazdı :) saçmalamış onlar hastalık derecesinde olmadıktan sonra zayıf olmak güzel ve iyi bişey bence
kadında akıntı her sürecte oluyor canım sadece adetle ovu arası bır kuruluk oluyor o kadar ovudan sonra hamıle olanında olmayanında akıntısı var bu yuzden akıntıda anormallik olmadıkca bır sey denemıyor.
aşırı koku ya da renk farkı gıbı bır şey yoksa sadece akıntı dıyebılıyoruz
Meğer....anammm adam zorla keçiboynuzu içiyo ama metal kaşıkla
AminŞimdi doktor ne verirse ilaç olarak dışına cıkmak istemiyorum ters etki yapar diye korkuyorum allahım yar ve yardımcımız olsun cümlemizin gerçekten cokmu vahım benim durumum
Amh falan testlerini yaptırdın mı bilmiyorum ama bence sonuç odaklı ilerleyen bir Dr ile devam etmelisin. Sonuçta zaman hepimizin aleyhine çalışıyor :/Önerini bekliyorum canım
Amh falan testlerini yaptırdın mı bilmiyorum ama bence sonuç odaklı ilerleyen bir Dr ile devam etmelisin. Sonuçta zaman hepimizin aleyhine çalışıyor :/
Yani klomen verip takip etmiyor kısmı sanki sen gençsin de bu yaz olamazsa öteki yaz olacak gibi geldi. Böyle bir Dr.a ben de denk geldim, eşim en falan sorun yok, kendiniz deneyin dedi, sanki çok gencim de... sonrası malum 5 tüp bebek bir aşılama.... falan... benim durum karamsar, çok şükür senin öyle değil ama yakından takip eden bir Dr olsa sanki daha iyi. Neden aylarca sürünesin ki? Sonuçta klomen de bir hormon. Dengeni etkiliyordur.
Canım benimki 372 çıktıktan 6 gün sonra karnımdan görülebildi.Insallah canim artik hafataya saliya kismet
Amiiiinn.. Allah kimseye yaşatmasın insAllah!! Dusmanima bile derler ya o tabirde kimseyeeebilmiyorum ki heralde baştan beri kötü gidiyodu bi aydır yatıyo ztn progestanfln vermişlerdi şimdi hiç kalkmıcaksn demişler bakalım hayırlısı olsun hakkında bn bukdr büyük olduğunu bilmiodum
Ben dugmemi kapatamiyorum canim.. sıktığından mı desem oraya baski yapiyo rahatsiz oluyorum ondan mi desem.. bilemedim.. bir de canim sende de oluyor mu? Sabahin erken saatlerinde elimi karnima koyuyorum hep sert oluyor hem de boyle hafif kasilma agri oluyo.. parmagimi rahim ustu koydugumda parmaklarima bir seyler titriyo gibi geliyo.. seyrelme mi derler bilmiyorum.. gun gun buyume takvimi var orda da en hareketleri donemleri diye geciyo ama asiri zayiflarda hissedilebilirmis.. ben de hamile oldugunu ogreneli 4 kilo vermisim:) 55 kiloyum.. b12 ve idrar vermistim onlarda guzel sonuclanmis... :) bolbol dua ediyorum simdilerde elim karnimda :)Maşallah canım aman böyle iyi geçsin de benim karnım büyüsün diye bakarken pantalonlarim bol şuan :) midem şişiyor yemek yiyince acayip o rahatsız ediyo cok
Evet canim soda iyi geliyo.. bas donmem var ama dedigin gibi donunce mutlu oluyorum sipa buyuyor demekki diue dusunuyorumCanim onemli olan sonuç. Ne saçma tablolarin sonu yesillendi. Insallah cok bekletmeden gelir bebis.
Canim tam saatinde olcersen daha düzgün olur tablon. Ben de 7:15e kuruyorum hergun saati olcup geri uyuyorum.
Ay rabbim hepimize yasatsin insallah o duyguyu.
Ben de hergun sade soda iciyorum canim iyi geliyor. Benim de bulanti 2 gun oldu ama sonrasi hep bas donmesi var elim falan titiriyor baya sendeledigim oluyor. Bunlari yasamak bile guzel ama.
Allah sifa versin annesine sıkıca tutunsun insallah. İçini ferah tutsun. Zor ya hamilelik. Heran bisey olacak korkusu.
Ben hala ölçüyorum bugün biraz düştü hatta.
Ay masallah allah bağışlasın
%60 Artış olmuş cnm inşallah Artış daha da artarak devam eder şimdilik yeterli duruyor çok şükğr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?