Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sertlik oluyo canım hatta benim kasık ve göbek aradı yumrugumdan büyük sert dediğin gibi pantalon kemeri çok rahatsız ediyo ama bollasti da ben de anlamadım aslında karnım dediğim gibi çıktı hafif kilo akımına geçerim dedim ama kusmalar da geri geldi midem hiçbişey almıyor bu siskinlikten yemek yiyesim gelmiyo

Canim o bende dr vardi ama dedigim gibi soda icmeye calis, hatta limon sık sodana.. eger tansiyon probleminde varsa tuz da ekleyebilirsin.. ben o sekilde iciyorum biraz rahatlatiyor... benim kasiklarim sertlesiyo ve hep siskinlik var taş gibi.. senin bulantilarin umarim dokuz ay surmez

Reactions: iiz
Şuan zaten soda tek rahatlatan şey canım biraz bulantiyi da bastırıyor tansiyonum hep düşük tuzlu ayran içiyorum arada onun için de

Veson ilaçlara başladınmı kefir içmekte florayı düzenliyor yazıodu nette içebiliosan faydası olur belki destek amaçlı

Hangi şehirdesin

Veson ilaçlara başladınmı kefir içmekte florayı düzenliyor yazıodu nette içebiliosan faydası olur belki destek amaçlı
Dün bir fitil koydum sanki sabah hepsi geri çıktı gibi :-/ kefir hiç içmedim denemedim ama şikayetler nerde ise bitti adetle beraber kaybolmuştu zaten hapı da geçen gün içtim bugün de kremlere başlarım önemli olan ilişki sırasında şikayetim olmaz inşallah

fitil eriyip geri geliyo gibi oluyo ztn heralde etken madde işe yarıyo geri kalan yardımcı maddeler kullanılmadan atılıyo ilişki azdırıyodu senin kaşıntıyı ztn biran önce geçsin inşallah

Veson ben ates olcmeye basladim yine dayanamadim yine
Yumurtlama gunumden emindim dun ve bugun olctum zaten tek iliski mumkun degil dedim bari bir ay bos kalmasin

Canım benimki 372 çıktıktan 6 gün sonra karnımdan görülebildi.
Ortalama 3000lerde görülmüş canim. Benim artis yavas gidiyor bakalim sali gune randevum heralde o zamana artik gorunur.

Canim kese için gitmedim. Daha görünmez zaten dun 1077ydi. burda istedigim iyi bir doktor var ona da en yakin randevu 31 ocak sali o zamana aldim artik.

Cok sevindim canim. Iyi bari. Ovulasyona ne yapcaksin peki?

Kizlar gece rüyamda bebegimi emziriyordum. Sütüm baya boldu. O kadar guzeldiki rüya. Allahim hepinize gerçeğini yasatsin insallah

Ayni ruyayi bende gordum :))))) insAllahh gercegini de yasamak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…