Sertlik oluyo canım hatta benim kasık ve göbek aradı yumrugumdan büyük sert dediğin gibi pantalon kemeri çok rahatsız ediyo ama bollasti da ben de anlamadım aslında karnım dediğim gibi çıktı hafif kilo akımına geçerim dedim ama kusmalar da geri geldi midem hiçbişey almıyor bu siskinlikten yemek yiyesim gelmiyoBen dugmemi kapatamiyorum canim.. sıktığından mı desem oraya baski yapiyo rahatsiz oluyorum ondan mi desem.. bilemedim.. bir de canim sende de oluyor mu? Sabahin erken saatlerinde elimi karnima koyuyorum hep sert oluyor hem de boyle hafif kasilma agri oluyo.. parmagimi rahim ustu koydugumda parmaklarima bir seyler titriyo gibi geliyo.. seyrelme mi derler bilmiyorum.. gun gun buyume takvimi var orda da en hareketleri donemleri diye geciyo ama asiri zayiflarda hissedilebilirmis.. ben de hamile oldugunu ogreneli 4 kilo vermisim:) 55 kiloyum.. b12 ve idrar vermistim onlarda guzel sonuclanmis... :) bolbol dua ediyorum simdilerde elim karnimda :)
Canim o bende dr vardi ama dedigim gibi soda icmeye calis, hatta limon sık sodana.. eger tansiyon probleminde varsa tuz da ekleyebilirsin.. ben o sekilde iciyorum biraz rahatlatiyor... benim kasiklarim sertlesiyo ve hep siskinlik var taş gibi.. senin bulantilarin umarim dokuz ay surmezSertlik oluyo canım hatta benim kasık ve göbek aradı yumrugumdan büyük sert dediğin gibi pantalon kemeri çok rahatsız ediyo ama bollasti da ben de anlamadım aslında karnım dediğim gibi çıktı hafif kilo akımına geçerim dedim ama kusmalar da geri geldi midem hiçbişey almıyor bu siskinlikten yemek yiyesim gelmiyo
Şuan zaten soda tek rahatlatan şey canım biraz bulantiyi da bastırıyor tansiyonum hep düşük tuzlu ayran içiyorum arada onun için deCanim o bende dr vardi ama dedigim gibi soda icmeye calis, hatta limon sık sodana.. eger tansiyon probleminde varsa tuz da ekleyebilirsin.. ben o sekilde iciyorum biraz rahatlatiyor... benim kasiklarim sertlesiyo ve hep siskinlik var taş gibi.. senin bulantilarin umarim dokuz ay surmez
ayyy kuzum sorma o sonucu görünce ne kadar sevindim bilemezsin. adet olucam gibi bi his de yok şuan . bugun test alıcam .. sabah idrarında yapıcam dua edinpamukkksekerrr Ateş'in sabit kalmış bugün test yaparsan sonucu kesin yaz
Hangi şehirdesinYa bu kadın annemin Dr u o yüzden gidiyorum çok ilgileniyor ama dediğin gibi olmaması için bir problem yok diyo. On yıldır her gittiğim Dr pko olduğumu söyledi bu yok öle bişey dedi. Çok mu iyi yoksa zamanı mı geçmiş bu kadının anlamadım. Ben testlerimi devlet hastanesinde yaptırıp gittim ona ama amh yok o testlerde.. e2 24 çıkmıştı hatta hepsine iyi dedi öğrendiğim kadarıyla bu değer düşük aslında.. Sen hangi Dr u önerirsin? Bi el at bacım ya
Dün bir fitil koydum sanki sabah hepsi geri çıktı gibi :-/ kefir hiç içmedim denemedim ama şikayetler nerde ise bitti adetle beraber kaybolmuştu zaten hapı da geçen gün içtim bugün de kremlere başlarım önemli olan ilişki sırasında şikayetim olmaz inşallahVeson ilaçlara başladınmı kefir içmekte florayı düzenliyor yazıodu nette içebiliosan faydası olur belki destek amaçlı
fitil eriyip geri geliyo gibi oluyo ztn heralde etken madde işe yarıyo geri kalan yardımcı maddeler kullanılmadan atılıyo ilişki azdırıyodu senin kaşıntıyı ztn biran önce geçsin inşallahDün bir fitil koydum sanki sabah hepsi geri çıktı gibi :-/ kefir hiç içmedim denemedim ama şikayetler nerde ise bitti adetle beraber kaybolmuştu zaten hapı da geçen gün içtim bugün de kremlere başlarım önemli olan ilişki sırasında şikayetim olmaz inşallah
Hangi şehirdesin
Ortalama 3000lerde görülmüş canim. Benim artis yavas gidiyor bakalim sali gune randevum heralde o zamana artik gorunur.Canım benimki 372 çıktıktan 6 gün sonra karnımdan görülebildi.
Canim kese için gitmedim. Daha görünmez zaten dun 1077ydi. burda istedigim iyi bir doktor var ona da en yakin randevu 31 ocak sali o zamana aldim artik.Evet canim soda iyi geliyo.. bas donmem var ama dedigin gibi donunce mutlu oluyorum sipa buyuyor demekki diue dusunuyorumben hamile oldugumu ogrendikten 16 gune kdr hep olctum de iste hollandaya gelirken unutmusum donunce ilk isim olcmek olcak. Ya da ablamda fln var mi cocuk derecesi bilmiyorum.. bi bulsam da olcsem cok eksik hissediyorum kendimi... sabah inceledim tablolari, seninki biraz dusmus ama sabaha yukselir Allahin izniyle.. keseyi gormusmuydunn? Bu ara pek giremedim.. bir sey kacirmadim ya?
Cok sevindim canim. Iyi bari. Ovulasyona ne yapcaksin peki?Dün bir fitil koydum sanki sabah hepsi geri çıktı gibi :-/ kefir hiç içmedim denemedim ama şikayetler nerde ise bitti adetle beraber kaybolmuştu zaten hapı da geçen gün içtim bugün de kremlere başlarım önemli olan ilişki sırasında şikayetim olmaz inşallah
Ayni ruyayi bende gordum :))))) insAllahh gercegini de yasamak nasip olurOrtalama 3000lerde görülmüş canim. Benim artis yavas gidiyor bakalim sali gune randevum heralde o zamana artik gorunur.
Canim kese için gitmedim. Daha görünmez zaten dun 1077ydi. burda istedigim iyi bir doktor var ona da en yakin randevu 31 ocak sali o zamana aldim artik.
Cok sevindim canim. Iyi bari. Ovulasyona ne yapcaksin peki?
Kizlar gece rüyamda bebegimi emziriyordum. Sütüm baya boldu. O kadar guzeldiki rüya. Allahim hepinize gerçeğini yasatsin insallah
Aamin canim ya nasil guzel bir his gerçek gibiydi.Ayni ruyayi bende gordum :))))) insAllahh gercegini de yasamak nasip olur
test yapıcam canım adet olmadım hala , yarın sabah yapıcam haber vericem sizeeeAamin canim ya nasil guzel bir his gerçek gibiydi.
pamukkksekerrr test yapicakmisin? tsefem28 canim seninde bu kadar uzamazdi sen ne durumdasin?
test yapıcam canım adet olmadım hala , yarın sabah yapıcam haber vericem sizeee
test yapıcam canım adet olmadım hala , yarın sabah yapıcam haber vericem sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?