Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee maadem gelen giden yok canım bi test patlatsana :) salmak iyidir. kim salsa ucu güzel oluyor. İnşallah senden de hayırlı haber gelir
Evde test yok ki canım ya eczanede uzak çocuk da hasta çıkamadım bakalım yarın da gelmezse gider alırım eşime de söylemek istemiyorum simdilik

Bilmiyorum ki canım bekleyip göreceğiz nar suyundan da olabilir mi acaba böyle gecikmesi
Canim biliyorsun ben de ictim ama ben de gecikme yapmadi. Gerci ben gecen ay cok icmedim bu ay da hamile kaldim ama ondan oldugunu sanmam. Senin genelde kisa olur dongulerin o 36.00 derece oldugu aralar olmus sanki ovulasyon

Canim biliyorsun ben de ictim ama ben de gecikme yapmadi. Gerci ben gecen ay cok icmedim bu ay da hamile kaldim ama ondan oldugunu sanmam. Senin genelde kisa olur dongulerin o 36.00 derece oldugu aralar olmus sanki ovulasyon
Bende öyle tahmin ediyorum canım bu sabah ateşimi olceyim dedim demez olsaydım uyku tutmadı hiç delirdim evin içinde geze geze bi hal oldum velhasıl düzgün bir ölçüm olamadı yarın bida deniycem

Bende öyle tahmin ediyorum canım bu sabah ateşimi olceyim dedim demez olsaydım uyku tutmadı hiç delirdim evin içinde geze geze bi hal oldum velhasıl düzgün bir ölçüm olamadı yarın bida deniycem
Bakalim yarin ki ates ne olacak canim hakkinda hayırlısı

Evde test yok ki canım ya eczanede uzak çocuk da hasta çıkamadım bakalım yarın da gelmezse gider alırım eşime de söylemek istemiyorum simdilik
[
Haydi hayırlar getirsin. Yarın sabah ateşini olc yüksek çıkarsa test zamanı gelmiş demektir. İnşallah bebiş seninledir :)

Ben Sivas'a geldim derecemi getirmeyi unutmuşum ölçemiyorum artık her sabah bir eksiklik hissediyorum

Canım dr bana gaz olur demişti. Hamilelik hormonlarından dolayı sindirim sistemimiz çok iyi çalışamazmış ve gaz olurmuş. Benim de akşamları karnım çok şişyor pantolonlarım sıkıyor. Seninki de gazdan olabilir.

Merhabalar biz de bu ay 2. çocugu dusunmeye basladık. Bir oglum var 4 yasında. Uzun zaman geçtiği için o süreçlerde ne kadar heyecanla beklendiğini unutmuşum:)

Benim de bat'a 4 gün kaldı, sıcaklık ölçerek başlamadığım için bu saatten sonra işe yarar mı? Sıcaklığımın yüksek olduğunu anlayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…