- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
ahahhah.. ben geçen ay da adetim gecikmeden test yaptığım için iyi bi moralim bozulmuştu. bu sefer bekledim, yılmadımİşte bende bu sabır olmadığından olmuyo çocuğum
ciddi misinnnn.. çok heyecanlandım şimdi.. akşam iş çıkışı alıp yapsamm mıı çıkar mı diyorsunCanim dpo16'dasin gun icinde de cikar eger varsa.
Dpo14'te ogleden sonra ogrendim.
Canım gelen giden yok çok mu geç yum oldu acabatsefem28 son durum ne?
31 olmuştu canım bilmiyorum hiç bişey yapasim yok o kadar salmışım ki böyle iyi geldiAamin canim ya nasil guzel bir his gerçek gibiydi.
pamukkksekerrr test yapicakmisin? tsefem28 canim seninde bu kadar uzamazdi sen ne durumdasin?
Eee maadem gelen giden yok canım bi test patlatsana :) salmak iyidir. kim salsa ucu güzel oluyor. İnşallah senden de hayırlı haber gelir31 olmuştu canım bilmiyorum hiç bişey yapasim yok o kadar salmışım ki böyle iyi geldi
Hadi bakalim insallah sonu iyi olur canim. Salmak ise yaradı kızlarda umarim sende de yarar.31 olmuştu canım bilmiyorum hiç bişey yapasim yok o kadar salmışım ki böyle iyi geldi
Evde test yok ki canım ya eczanede uzak çocuk da hasta çıkamadım bakalım yarın da gelmezse gider alırım eşime de söylemek istemiyorum simdilikEee maadem gelen giden yok canım bi test patlatsana :) salmak iyidir. kim salsa ucu güzel oluyor. İnşallah senden de hayırlı haber gelir
Bilmiyorum ki canım bekleyip göreceğiz nar suyundan da olabilir mi acaba böyle gecikmesiHadi bakalim insallah sonu iyi olur canim. Salmak ise yaradı kızlarda umarim sende de yarar.
Canim biliyorsun ben de ictim ama ben de gecikme yapmadi. Gerci ben gecen ay cok icmedim bu ay da hamile kaldim ama ondan oldugunu sanmam. Senin genelde kisa olur dongulerin o 36.00 derece oldugu aralar olmus sanki ovulasyonBilmiyorum ki canım bekleyip göreceğiz nar suyundan da olabilir mi acaba böyle gecikmesi
Bende öyle tahmin ediyorum canım bu sabah ateşimi olceyim dedim demez olsaydım uyku tutmadı hiç delirdim evin içinde geze geze bi hal oldum velhasıl düzgün bir ölçüm olamadı yarın bida deniycemCanim biliyorsun ben de ictim ama ben de gecikme yapmadi. Gerci ben gecen ay cok icmedim bu ay da hamile kaldim ama ondan oldugunu sanmam. Senin genelde kisa olur dongulerin o 36.00 derece oldugu aralar olmus sanki ovulasyon
Bakalim yarin ki ates ne olacak canim hakkinda hayırlısıBende öyle tahmin ediyorum canım bu sabah ateşimi olceyim dedim demez olsaydım uyku tutmadı hiç delirdim evin içinde geze geze bi hal oldum velhasıl düzgün bir ölçüm olamadı yarın bida deniycem
[Evde test yok ki canım ya eczanede uzak çocuk da hasta çıkamadım bakalım yarın da gelmezse gider alırım eşime de söylemek istemiyorum simdilik
Ben Sivas'a geldim derecemi getirmeyi unutmuşum ölçemiyorum artık her sabah bir eksiklik hissediyorumEvet canim soda iyi geliyo.. bas donmem var ama dedigin gibi donunce mutlu oluyorum sipa buyuyor demekki diue dusunuyorumben hamile oldugumu ogrendikten 16 gune kdr hep olctum de iste hollandaya gelirken unutmusum donunce ilk isim olcmek olcak. Ya da ablamda fln var mi cocuk derecesi bilmiyorum.. bi bulsam da olcsem cok eksik hissediyorum kendimi... sabah inceledim tablolari, seninki biraz dusmus ama sabaha yukselir Allahin izniyle.. keseyi gormusmuydunn? Bu ara pek giremedim.. bir sey kacirmadim ya?
Canım dr bana gaz olur demişti. Hamilelik hormonlarından dolayı sindirim sistemimiz çok iyi çalışamazmış ve gaz olurmuş. Benim de akşamları karnım çok şişyor pantolonlarım sıkıyor. Seninki de gazdan olabilir.Sertlik oluyo canım hatta benim kasık ve göbek aradı yumrugumdan büyük sert dediğin gibi pantalon kemeri çok rahatsız ediyo ama bollasti da ben de anlamadım aslında karnım dediğim gibi çıktı hafif kilo akımına geçerim dedim ama kusmalar da geri geldi midem hiçbişey almıyor bu siskinlikten yemek yiyesim gelmiyo
ciddi misinnnn.. çok heyecanlandım şimdi.. akşam iş çıkışı alıp yapsamm mıı çıkar mı diyorsun
Canımm inşallah güzel haberi alırsıntest yapıcam canım adet olmadım hala , yarın sabah yapıcam haber vericem sizeee
Bende birakmak istiyorum ama birakamadim. Tam bu gun son dedim ama düşüş devam ediyor olunca simdi yarin da olceyim diyorum.Ben Sivas'a geldim derecemi getirmeyi unutmuşum ölçemiyorum artık her sabah bir eksiklik hissediyorum
Canım ben de nar suyu çok içerim ama adet gecikmesi yapmadı hiçBilmiyorum ki canım bekleyip göreceğiz nar suyundan da olabilir mi acaba böyle gecikmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?