Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ZehreNur adet gelmiş Hayırlısı olsun inşallah son ay olsun yara nasıl kontrole gidecek misin tekrar
Sagol canım evet biter bitmez dra gideceğim bu sefer cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum..dikiş atılır umarım çok ama çok bunaldım bu durumdan..dün gece 12 den 3 e kadar sancılandım eşim diyoki hadi doguracaksın zaten belliydi ovulasyon dan 5 gun sonra agrılarım basladı hergun devam etti çok şiddetli agrım olacak demiştim bu ay..üşüttüm sanırım ne guzel iki aydır hiç agrım yoktu

elmol canım bu arada cinsiyetini öğrenebildin mi bebeğin ?
malesef öğrenemedik canım baktı ama gördüyse de bişey demedi galiba yanılma payimiz oluyo o yüzden diğer kontrolde dedi artık Şubat 10 dan sonra kesin öğrenirim inşallah bu arada gaz evet mafetti beni her zorluğunu yaşıyorum hamileliğin çok şükür yine bu halime de

Sen hangi günlerini degerlendirmistin canım tabloda göremedim

bana da doktorum bırı vermıstı . çatlatma iğnesi peki dedim.. sen blrisn ister vurul ister vurulma dedi. 1 kere kullandım zaten klomen bende vurulmadım o ay kist olmstu ama diğer ay hemen adetle attı.

umrunda değildi doktorun. yum takıbı yapacak mısınız diyorum gerek yok diyor.

saraçoğlunun bir çözümü var bulantıya ben deneyecegım .zencefil kaynatıp mide bulandıkca yudum yudum ıcılecekmıs.

Şuan zaten soda tek rahatlatan şey canım biraz bulantiyi da bastırıyor tansiyonum hep düşük tuzlu ayran içiyorum arada onun için de
saraçoğlu zencefil kaynatıp için diyor mide bulantısı için evden çıkabilsem alacağımda halim yok . sen dene istersen . youtube dan bak videoları var

11. Gün fitil bitiyor 12 de çalışma yaparız inşallah yetişiriz

Dikilecek kadar derin mi ya??? Dikme değil de yakma aklıma geldi benim

heh aynından bende var

ayyy kuzum sorma o sonucu görünce ne kadar sevindim bilemezsin. adet olucam gibi bi his de yok şuan . bugun test alıcam .. sabah idrarında yapıcam dua edin
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah eski steş Değerlerini henüz gitmemişsin ve ilişki Günlerini de onları gir karşılaştırma yapalım

saraçoğlunun bir çözümü var bulantıya ben deneyecegım .zencefil kaynatıp mide bulandıkca yudum yudum ıcılecekmıs.
Canim ben iyiyim elhamdulillah bas donmem var sadece ve nadir bulaniyor. ama bunu yolladi ablam belki isnize yarar

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah eski steş Değerlerini henüz gitmemişsin ve ilişki Günlerini de onları gir karşılaştırma yapalım
inşallah bu arada kuzum eski ateş değerim yok ilk bu ay yaptım. hatta dedim ki acaba ovulasyon oluyor mu ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diye tabloya göre oluyor ama bakalım neler olacak

heh aynından bende var
terket o doktoru ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…