Sagol canım evet biter bitmez dra gideceğim bu sefer cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum..dikiş atılır umarım çok ama çok bunaldım bu durumdan..dün gece 12 den 3 e kadar sancılandım eşim diyoki hadi doguracaksınZehreNur adet gelmiş Hayırlısı olsun inşallah son ay olsun yara nasıl kontrole gidecek misin tekrar
amin inşallah canımCanımm inşallah güzel haberi alırsın
malesef öğrenemedik canım baktı ama gördüyse de bişey demedi galiba yanılma payimiz oluyo o yüzden diğer kontrolde dedi artık Şubat 10 dan sonra kesin öğrenirim inşallah bu arada gaz evet mafetti beni her zorluğunu yaşıyorum hamileliğin çok şükür yine bu halime deelmol canım bu arada cinsiyetini öğrenebildin mi bebeğin ?
malesef öğrenemedik canım baktı ama gördüyse de bişey demedi galiba yanılma payimiz oluyo o yüzden diğer kontrolde dedi artık Şubat 10 dan sonra kesin öğrenirim inşallah bu arada gaz evet mafetti beni her zorluğunu yaşıyorum hamileliğin çok şükür yine bu halime de
bana da doktorum bırı vermıstı . çatlatma iğnesi peki dedim.. sen blrisn ister vurul ister vurulma dedi. 1 kere kullandım zaten klomen bende vurulmadım o ay kist olmstu ama diğer ay hemen adetle attı.Amh falan testlerini yaptırdın mı bilmiyorum ama bence sonuç odaklı ilerleyen bir Dr ile devam etmelisin. Sonuçta zaman hepimizin aleyhine çalışıyor :/
Yani klomen verip takip etmiyor kısmı sanki sen gençsin de bu yaz olamazsa öteki yaz olacak gibi geldi. Böyle bir Dr.a ben de denk geldim, eşim en falan sorun yok, kendiniz deneyin dedi, sanki çok gencim de... sonrası malum 5 tüp bebek bir aşılama.... falan... benim durum karamsar, çok şükür senin öyle değil ama yakından takip eden bir Dr olsa sanki daha iyi. Neden aylarca sürünesin ki? Sonuçta klomen de bir hormon. Dengeni etkiliyordur.
saraçoğlunun bir çözümü var bulantıya ben deneyecegım .zencefil kaynatıp mide bulandıkca yudum yudum ıcılecekmıs.Canim o bende dr vardi ama dedigim gibi soda icmeye calis, hatta limon sık sodana.. eger tansiyon probleminde varsa tuz da ekleyebilirsin.. ben o sekilde iciyorum biraz rahatlatiyor... benim kasiklarim sertlesiyo ve hep siskinlik var taş gibi.. senin bulantilarin umarim dokuz ay surmez
saraçoğlu zencefil kaynatıp için diyor mide bulantısı için evden çıkabilsem alacağımda halim yok . sen dene istersen . youtube dan bak videoları varŞuan zaten soda tek rahatlatan şey canım biraz bulantiyi da bastırıyor tansiyonum hep düşük tuzlu ayran içiyorum arada onun için de
11. Gün fitil bitiyor 12 de çalışma yaparız inşallah yetişirizOrtalama 3000lerde görülmüş canim. Benim artis yavas gidiyor bakalim sali gune randevum heralde o zamana artik gorunur.
Canim kese için gitmedim. Daha görünmez zaten dun 1077ydi. burda istedigim iyi bir doktor var ona da en yakin randevu 31 ocak sali o zamana aldim artik.
Cok sevindim canim. Iyi bari. Ovulasyona ne yapcaksin peki?
Kizlar gece rüyamda bebegimi emziriyordum. Sütüm baya boldu. O kadar guzeldiki rüya. Allahim hepinize gerçeğini yasatsin insallah
Dikilecek kadar derin mi ya??? Dikme değil de yakma aklıma geldi benimSagol canım evet biter bitmez dra gideceğim bu sefer cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum..dikiş atılır umarım çok ama çok bunaldım bu durumdan..dün gece 12 den 3 e kadar sancılandım eşim diyoki hadi doguracaksınzaten belliydi ovulasyon dan 5 gun sonra agrılarım basladı hergun devam etti çok şiddetli agrım olacak demiştim bu ay..üşüttüm sanırım ne guzel iki aydır hiç agrım yoktu
bana da doktorum bırı vermıstı . çatlatma iğnesi peki dedim.. sen blrisn ister vurul ister vurulma dedi. 1 kere kullandım zaten klomen bende vurulmadım o ay kist olmstu ama diğer ay hemen adetle attı.
umrunda değildi doktorun. yum takıbı yapacak mısınız diyorum gerek yok diyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah eski steş Değerlerini henüz gitmemişsin ve ilişki Günlerini de onları gir karşılaştırma yapalımayyy kuzum sorma o sonucu görünce ne kadar sevindim bilemezsin. adet olucam gibi bi his de yok şuan . bugun test alıcam .. sabah idrarında yapıcam dua edin
Canim ben iyiyim elhamdulillah bas donmem var sadece ve nadir bulaniyor. ama bunu yolladi ablam belki isnize yararsaraçoğlunun bir çözümü var bulantıya ben deneyecegım .zencefil kaynatıp mide bulandıkca yudum yudum ıcılecekmıs.
inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah eski steş Değerlerini henüz gitmemişsin ve ilişki Günlerini de onları gir karşılaştırma yapalım
ilişki günlerimi giriyorum şimdiGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah eski steş Değerlerini henüz gitmemişsin ve ilişki Günlerini de onları gir karşılaştırma yapalım
ilişki günlerimi giriyorum şimdi
amin tatlımm .. günlere göre kaçmamış görünüyo dediğin gibi.. yarın belli olacak inşallahhValla azmedip başarmışsın kuzum kaçarı yok gibi görünüyor günlere göre
amin tatlımm .. günlere göre kaçmamış görünüyo dediğin gibi.. yarın belli olacak inşallahh
@passionete 3 gun sonra gorunur canim. Bence cumaya randevu al.. Hatta simdi bile gitsen doktor sana hesap yapip gelecegin tarihi soyler.. ben oyle oyle yaptim... daha kese yokken actigi alani gordum... sonucta ozele gittiginde 10 gun icinde kontrole ucretsiz gidebiliyorsun:) bence Abartabilirsin
Ben 680 gordukten 4 gun sonra keseyi gordum.. hesaplarsak 4 gunde asagi yukari 2700 olmus:)
terket o doktoru ben öyle yaptımheh aynından bende var
bu arada servikal mukus u da girdim . dengesiz akıntılarım oluyo bu ay sanırımhadi inşallah hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?