Ben tabloya herşeyi girdim canım altta vardır am ya da pm şeklinde iğneden kırk saat sonrayı degerlendirebilmistim hatta geciktim diye düşündümSen hangi günlerini degerlendirmistin canım tabloda göremedim
bu arada servikal mukus u da girdim . dengesiz akıntılarım oluyo bu ay sanırım
Zencefil kokusunu hiç sevmiyorum canım denemedim hiç o yüzdensaraçoğlu zencefil kaynatıp için diyor mide bulantısı için evden çıkabilsem alacağımda halim yok . sen dene istersen . youtube dan bak videoları var
ahahahahaSenin heyecanını yerimValla buraya kadar geliyor enerjin maşallah Allah'ım bozmasın güzel haberlerini alalım inşallah :) Testi yap da çekil altımdan bende düşeyim bu ay diğer gruba
27 ve 30 daki W akıntıları sil yada creamy gir ff in Kafası karışır böylebu arada servikal mukus u da girdim . dengesiz akıntılarım oluyo bu ay sanırım
11. Gün fitil bitiyor 12 de çalışma yaparız inşallah yetişiriz
11. Gün fitil bitiyor 12 de çalışma yaparız inşallah yetişiriz
böyle zeki lazım bizim yumoşa demek
Selam arkadaşlar bugün dr zor ikna ettim yumurta takibine klomen yazdı 4. Günümdeyim adetimin yarın kullanmaya başlıcam günde 2 kere ilk kez anlatırmısınız biraz nasıl takip edecek dr yumurtaları illa çatlatma iğnesi istiyormu.kim yapacak iğneyi.
İlaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırmıştır. Genelde vajinal ultrason ile bakıyor yumurtanın büyüklüğüne. İlk kullanımda iğne vermeyebilir ama 18 mm olduğunda iğne verebilir. İğne hazır şırınga oluyor ben hep hastanede vuruldum. Kendi kendine vuran da var sanırım. Büyürler inşaallah yumurtalarSelam arkadaşlar bugün dr zor ikna ettim yumurta takibine klomen yazdı 4. Günümdeyim adetimin yarın kullanmaya başlıcam günde 2 kere ilk kez anlatırmısınız biraz nasıl takip edecek dr yumurtaları illa çatlatma iğnesi istiyormu.kim yapacak iğneyi.
klomenlemi hamişsin canım peki maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Doğudayım canım ben 2 dr var erkek kadın dopumcu çok yoğunlar tedaviye pek yanaşmak istemdiler aşılamada yokmuş zor ikna ettim yumurta takibi yapması için bakalım iğne isteyecekmi ilk kez kullanıcam bende klomeni genelde yumurtlamamda sıkıntıyok dediler adetlerimde düzenli ovu testlerim zaamanında pozitif oluyor.inşallah iğneye gerek kalmadan kendi çatlar.Canim doktora gore degisiyor.
Bana catlatma ignesi yapilmadi.
maşallah canım klomenlemi hamişsin bende ilk kez kullanacağım için tedirgin oldum dr tedaviye yanaşnak istemdi yoğunum diye ohss olursun aşılamada yapılmıyor hastanede diye klomen vermek istemedi. Kadın doğumcular pek yumurta takibi yapmazmş bende yapıyorlar hocam deyince ikna ettim dru . Yani canım yhmurta çok büyüncemi iğne veriliyor kendi kendine çatlayamadığı içinmiİlaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırmıştır. Genelde vajinal ultrason ile bakıyor yumurtanın büyüklüğüne. İlk kullanımda iğne vermeyebilir ama 18 mm olduğunda iğne verebilir. İğne hazır şırınga oluyor ben hep hastanede vuruldum. Kendi kendine vuran da var sanırım. Büyürler inşaallah yumurtalar
ben bunu açamadım ama
Aynen valla bize zeki çevik hızlı akıllısı lazım bu videoyu izledinizmi arkadaşlar süper anlatmışlar
Açtı sonunda:)
Aynen valla bize zeki çevik hızlı akıllısı lazım bu videoyu izledinizmi arkadaşlar süper anlatmışlar
link de sıkıntı yok demi Sevindm çok güzel anlatmışlarAçtı sonunda:)
Tekrar kontrole çağırmıştır yumurtanın büyüklüğüne bakıp ona göre çatlatma yazarSelam arkadaşlar bugün dr zor ikna ettim yumurta takibine klomen yazdı 4. Günümdeyim adetimin yarın kullanmaya başlıcam günde 2 kere ilk kez anlatırmısınız biraz nasıl takip edecek dr yumurtaları illa çatlatma iğnesi istiyormu.kim yapacak iğneyi.
inşallah canım bakalım yumlarım ne kadar gelişecekTekrar kontrole çağırmıştır yumurtanın büyüklüğüne bakıp ona göre çatlatma yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?